Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

chestia cu cerceii superstitie ca toate celelalteahahahah
se zice asa
ca fata
copilul sa fie innoit de catre nasa cu toate cele dupa botez
nici noua nu vroiau sa ne dea cerceii inainte
eu ii pusesem unii din matrernitate
da pana la urma ne-a luat o nasica si ni i-a dat mai devreme cu cateva zile
decat botezul
nu as fi stat la biserica totusi sa pun cercei
nici chiatr asa

cat despre haine
mi se pare hilar
sa nu te lase sa le speli inainte
de ce?
dacva poti
macar pe cele de pe piele
abia sunt curate
ele vor sa le pui pe bebe asa prafuite de pe raft
?????????
desi nici eu nu stiu daca nasele mele au spoalat ceva
eu personal am spalat si calcat
deci depinde de fiecare

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

mi-ai luat o mareeee piatra de pe inima...cu toate ca eu oricum 'pacatuiam', chiar daca nu as fi avut nevoie...am si eun niste fixuri, si unul din ele este ca lucrurile sa le pun curate pe mine, iti dai seama ca pt bebe fixu' este si mai fixat...si sunt sigura ca D D este de acord cu noi..ca El vrea sa fim curatei si sanatosi,nu???

sarut mana mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeeeeeeeeee

sa aveti o sambata minunataaaaaaaaaaa
va ofer multaa cafeaaaaaaaaaaaa
eu fug sa bag un 3 in 1
apoi o cafgea
sa imi ajunga
ca azi e ziua de smotruiala

strumph ma gandesc la voi
sa fie totul asa cum va doriti si sa va ajute dumnezeu
multi pupici si piscoatei

stefy da eu nu inteleg explicatia lor
mi-o mai zici odata?
eu cred ca ele se refereau la ceea ce am zis eu prima data
la hainute dupa botez si nu inainte
nu mi s-ar parea ok
poate e doar o neintelegere
da voi nu ati botezat inca fata?
cand e marele eveniment?
abia astept sa-mi spui cum e la greci
ei tin f mult la aceste lucruri
si daca iti zic ceva nu iti zic din rautate
sunt oameni ffffffffffff credinciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

CASA DE PIATRA STRUMPHITZO!
SA-TI TRAIASCA SI MICUTZA SOPHIE SI CA E ZIUA EI DE NUME SI CA DEVINE CRESTINA!
TE PUP SI ITI UREZ TOT BINELE DIN LUME , MULTA SANATATE SI POATE VB LUI COSBUC SI INCA"UN PRINT LA ANUL BLAND SI MIC..."!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Eu o iau pe urma Cameliei, ma duc sa bag o cafea si sa ma spal pe cap si la smotru cu mine... Cica diseara iesim iar pe munte, sa papam evident.......si maine mergem in parc....Va pup de nu va vedeti!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Trec si eu pe acii, vad ca e tare liniste!
Strumphitza, sa ai o nunta minunata, si La multi ani micutei Sophia, si botez frumos!
Cami, mai citesc si eu, mai sunt fete, nu esti singira, sa vezi tu activitate cand vin ploile
Ailed, eu cred ca daca as fi in locul tau mi-as umple frumos timpul citind cat mai mult, poate facand un blog despre carti, sau facand alte feluri de activitati de working home mum (spunea cineva - tricotat, croitorie, nu stiu, obiecte frumoase facute in casa... e o mare satisfactie sa iasa din mana ta ceva frumos!)
Viss - ce patanie groaznica... bine ca s-a terminat cu bine... de soacra nu mai zic nimica...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

STRUMPH, sa ai parte de o zi perfecta alaturi de cei dragi, sa va ramana in suflet bucuria din aceasta zi pentru toata viata
te asteptam cu detalii si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpfi, iti doresc o zi minunata, sa iasa totul perfect si sa revii aici cu forte proaspete, poze si impresii!
delia, mi-a placut de tine cu va pup de nu va vedeti.
Viss, ce cosmarbine c-a trecut!

pup dragele..sunt atat de obo..am avut musafiri...ma duc la inghe.

Mergi la inceput

pisuc, dragutza mea.... as vrea eu sa am timp de cititSpuneam ca eu nu am nici un ajutor de nici o culoare cu copii, treaba in casa.. etc...ca nu am timp numai pentru mine, ca imi lipseste sentimentul lucrului bine facut...cu creierul... munca intelectuala... ca in rest ma trezesc la pranz ca n-am ajuns la baie.....sau ca ar tb sa ma duc sa beau apa.....

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

pupici ma duc sa culc fetele

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Oau! Slaba activitatea pe aici. Se vede ca a fost o zi frumoasa azi.
Strumph, sa ai o nunta pe cinste! Abia astept sa ne povestesti cum i-a placut Sophiei la baita!
Arata-le englezilor cum se danseaza o sarba moldoveneasca! Eu iubesc nuntile; eu si sotul meu suntem mari dansatori la nunti.
Sper ca tii si cateva din traditiile noastre de la nunti. Poate nu chiar "dansul gainii", desi as fi fost curioasa de reactia soacrei , dar macar "furatul miresei".

Alexina, cu Daria patesc uneori asa: refuza sanul si doar cand e adodmita mananca bine. Seara ii dau bibe cu lp+cereale pe care il rade imediat 180ml. Ma gandesc ca poate nu mai vrea san ca e mai bun bibe.

Tot astept sa scada secretia de lapte seara ca acum primeste bibe, dar sunt nevoita sa o trezesc pe la 3 sa pape ca am sanii beton. Si atunci intram intr-un cerc vicios,ca eu o obisnuiesc sa se trezeasca noaptea sa pape Si sa ma mulg seara sa-i dau cereale cu laptele meu, nu merge. Seara, la pompa, nu scot mai mult de 50ml.
Eu as vrea sa fac trecerea treptat de la lapte matern la lapte praf. Sper sa functioneze, fara sa ma afecteze pe mine (sani plini, pastile pt reducerea lacratiei etc.) sau pe ea (treziri dese noaptea). Eu as vrea ca pana la 1 an al Dariei, mesele de lapte sa fie cu lp. Ce ziceti?

Mergi la inceput