Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

viss, imi pare nespus de rau ..deci pana la urma n-a avut nimic, nu ? poate de la sperietura..te-a simtit si pe tine agitata si ati intrat intr-un cerc vicios..al meu cand era mic si plangea rau, la fel face si acum, se invinetea la gura si nu mai putea respira
spuneai ca vorbeai la telefon, sper din tot sufletul sa nu fi fost noi de vina, ma simt vinovata.. mai bine nu-i spuneam sa sune ieri..offf

cu soacra nu stiu ce sa zic, eu recunosc ca n-as rezista..cand ma sufoc, explodez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

e bolnava de control...dar si-a gasit nasa..... ce zodie e doamna soacra?as de curiozitate...
iar statul acasa te tampeste... eu una mai am un pic si intru in depresie
imi vine sa pland din orice,
am niste stari
heeelp!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

of periculoase starile astea.. dar tu esti in concediu de crestere copil sau acolo nu lucrezi oricum ? poate ar fi bine sa-ti gasesti ceva de facut, care sa-ti aduca si satisfactii, eventual chiar de acasa..acum cu internetul sunt multe posibilitati..sau chiar o ocupatie care iti place si-ti ocupa timpul, gen gatit, tricotat, etc
hai ca facem un brainstorming si ne gandim la o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

e bolnava de control...dar si-a gasit nasa..... ce zodie e doamna soacra?as de curiozitate...
iar statul acasa te tampeste... eu una mai am un pic si intru in depresie
imi vine sa pland din orice,
am niste stari
heeelp!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

of periculoase starile astea.. dar tu esti in concediu de crestere copil sau acolo nu lucrezi oricum ? poate ar fi bine sa-ti gasesti ceva de facut, care sa-ti aduca si satisfactii, eventual chiar de acasa..acum cu internetul sunt multe posibilitati..sau chiar o ocupatie care iti place si-ti ocupa timpul, gen gatit, tricotat, etc
hai ca facem un brainstorming si ne gandim la o solutie

mami de 2 prichindei

nu iubita, barbatul lucreaza aici si eu am venit cu copilul dupa el
ca sa nu raman acasa, nu cred in casnicii la distantza
deja am 2 ani de stat acasa, nu ca m-as plange de timp liber, de angajat nu aveam cum ca nu stiu limba indeajuns de bine..
si aici nici n-am cu cine sa las copilul...si sincer deja mi s-a luat de munca de menajera facuta singura
copil, casa, luat fata de la scioala etc...
as vrea sa am satisfactia unei muncii facute cu creierul.. nu ce frumos am calcat sau ce ciorba buna am facut

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

am trecut prin asta si cand am stat cu Maria acasa... ajunsesem sa a,m vreo 54 de kg la 176, am fost la un prag de anorexie.... eram extrem de slaba... gandeste-te ca la botez aveam 60

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

si gandeste-te ca cand am intarcat-o pe maria aveam 78.... acum chiar am fost super oki dupa nastere, etc... dar simt ca vb bunica-mi "nu am toti boii acasa"

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:

nu iubita, barbatul lucreaza aici si eu am venit cu copilul dupa el
ca sa nu raman acasa, nu cred in casnicii la distantza
deja am 2 ani de stat acasa, nu ca m-as plange de timp liber, de angajat nu aveam cum ca nu stiu limba indeajuns de bine..
si aici nici n-am cu cine sa las copilul...si sincer deja mi s-a luat de munca de menajera facuta singura
copil, casa, luat fata de la scioala etc...
as vrea sa am satisfactia unei muncii facute cu creierul.. nu ce frumos am calcat sau ce ciorba buna am facut

mami de fete frumoase:

mda, comkplicat..ti-am dat exemplu de treburi casnice pt ca unii/unele le fac din placere, ca hobby..in nici un caz daca acestea devin un calvar..
cu creierul, ce sa zic..uite, eu deja ma gandesc ca daca ma eliberez cu vlad la gradi si totul e ok, ma apuc sa invat sa-mi mai dau niste certificari care-mi vor prinde bine odata ce ma voi reintoarce in campul muncii..plus toate legile si normele modificate in cei 3 ani de stat acasa sau as putea cum tot insista un prieten sa incep sa joc pe bursa de acasa.. sutn tot felul de activitati insa depinde si de profilul fiecaruia, spre ce e orientat in campul muncii..
daca ai mai trecut prin asta eu zic ca e indicat sa o preintampini..starea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-nu miki, vb cu o prietena, tot medic -ORL, careia i s-a descarcat ulterior bateria, si nu am ami putut sa-i cer sfaturicand a sunat sotul tau, eu nu stiam ce sa-i spun, vroiam sa merg la spital, dar nu vroiam sa-l incurc nici pe el..pana la urma i-am zis pe scurt..
- ailed- da, e cam naspa, si te inteleg..singura rezolvare ar fi niste activitati extra ciorba, aspirat, calcat..

Mergi la inceput

miki, multumesc frumos de sprijin, eu zic ca e bine ca am constientizez din timp de data asta

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-nu miki, vb cu o prietena, tot medic -ORL, careia i s-a descarcat ulterior bateria, si nu am ami putut sa-i cer sfaturicand a sunat sotul tau, eu nu stiam ce sa-i spun, vroiam sa merg la spital, dar nu vroiam sa-l incurc nici pe el..pana la urma i-am zis pe scurt..
- ailed- da, e cam naspa, si te inteleg..singura rezolvare ar fi niste activitati extra ciorba, aspirat, calcat..

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

da iubita, stiu , dar nu prea am ce aici si nici cand... ca ar tb sa o las pe Andra cu ta-su... si lui e frica cand face ea kk sau vomita,

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

trebuia sa-i fi cerut ajutorul sa te duca la spital, el are un program flexibil si alearga peste tto..daca era prin zona, nu cred sa fi fost problema..data viitoare sa nu eziti sa ceri ajutorul, la oricine, chiar si la un strain..cheama salvarea chiar daca vin degeaba..tu sa fii linistita si sa faci totul spre binele lor, mai bine deranjezi degeaba decat sa ajungi prea tarziu

Mergi la inceput