Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
simona multe imbratrisari si sanatate si voua
ca si noi suntem mucioase de luni si suntem pe oscillo si cele de muci
tu ce dai pt muci?
mai da se vede ca nu e strumph pe aici sa strige catalogullllll
unde sunteti fetelor?????????????
ati disparut deja?
nu mai scriue nimeni la subiectul nostru?

pisucmic spune:
Dragele mele
mai apar si eu ca sa nu ma dati chiar disparuta! Am inceput sa lucrez cum va spuneam, merge tare bine, am 3 ore dimineata cat e Petru in parc (desi asa imi lipseste sa ies eu cu el, dar ma duc sa-i iau pe el si pe mama pe la 12-12.30); apoi el mai doarme aproape 2 ore dupa-amiaza si mai lucrez cate un pic si atunci. Maine trebuie sa ma duc la o sedinta de cercetare, dar noroc ca e tot in intervalul asta de parc...
oricum, imi place sa reiau contactul cu profesia, dar in varianta asta de acasa, n-as fi conceput inca sa plec de langa Petru!
Yasmi, Mada, am vazut si eu tinutele voastre, sunteti niste mamici tare elegante!
Strumphi, ma bucur ca e bine acasa, despre calduri - ce sa zicem, noi numai cu ele traim! Mai asteptam vesti!
Miki, Simona, Somleac, sunteti mamici minunate, vad cate griji va faceti cu gradi... eu trebuie sa va spun ca pe 11 septembrie seara, vazand cum se spala curtea scolii de langa parc, deja simteam ca am emotii pentru ca va merge si Petru la scoala ![]()
- nu-s cam zumzi?
Va urmaresc cu diversificarea, am emotii ca se apropie si la noi, dar vazand ce bine merge la voi, ma mai linistesc. Cred ca saptamana viitoare scot scaunelul de masa sa-l testam (sper ca se lasa pe spate un pic ca inca nu sta drept in fundulet, pe de alta parte mai e pana pe 2 oct), si sa-i dau lingurita si canita cu apa sa se invete... 
Va pup pe toate si va citesc din umbra!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
miki1979 spune:
fetelor, va multumesc tare mult pt incurajari/vorbele spuse..
eu zic ca suntem pe drumul cel bun..azi a fost super ca a dormit acolo, l-am luat odihnit si linistit, am fost in parc si ne-am jucat..
cami, am si eu o multime de siretlicuri in ajutor, intotdeauna m-am dus sa-l iau cu ceva bun pt el, primeste si desertul de acolo pt ca a fost cuminte de care e f f incantat, ma duc si cu bicicleta lui dupa mine ca sa-l incante..mergem in parc..seara o culc pe andra mult mai devreme ca sa-i dedicam numai lui seara..azi l-am gasit super ok, cred ca l-au ajutat jucariile de acasa ce le-a luat cu el..cand am ajuns desi in sala urlau cativa copilasi el era jos pe covor si se juca cu una din jucarii..n-a plans cand m-a vazut, si-a luat frumos lucrusoarele si desertul si am plecat..erau dragii de ei unii acolo care urlau de mama focului si se tarau de pantalonii mei sa-i iau si pe ei
mi s-a rupt sufletul..
fetele de acolo spun ca e ok, nu-i din cei cu probleme..azi a fost si acasa mai ok, s-a vazut de fapt ca e dormit..
simona, dimineata l-am dus in brate ca l-am luat mai mult cu forta, nu vroia sub nici o forma..numa' ca treaba s-a schimbat odata ajunsi acolo..smecher piticu![]()
nu mai stiu ce vroiam sa zic..aaa, andra a papat azi legumele, vreo 180 doar la lingurita
se vede ca am avut timp si de ea draguta..![]()
miki1979 spune:
cami, si noi avem muci..doar vlad pana acum..a venit deja cu ceva bun de la gradi
eu ii dau miere cu propolis cu sinupret si sirop noni..deja parca azi e mai bine..
am uita sa va pove ceva..azi in curte vine cu un betisor la mine si se face ca-mi da peste fund
zice - hopaa, mami nu e cuminte..vlad e doamna..da na na la fundulet![]()
![]()
ailed_dota spune:
Si eu pe aici un pic!
azi am spalat doar 6 masini de rufe, am schimbat asternuturile de la ambele paturi mari, am dezghetat congelatorul si l-am spalat, reincarcat, am facut 2 salate cu fructe de mare, una cu maio, una cu cartofi
, orez cu creveti(sunt unii care spun ca fructele de mare sunt de post), Cami 
tu ce zici?
plus legume la cuptor...i-am facut Andrei conopida,cartof, telina, morcov si ceapa a papat tot aproape
Miki, iti spun eu ca Vladutz ( ti-am mai spus) o sa fie un super copil mare si un adult tare de tot...vb noi peste cativa ani...are doar f multa energie si imaginatie....si curiozitate
, Pisuc ce misto ca poti lucra part time...eu deja ma prostesc acasa...
si cum toate sunt in grija mea n-am timp si de mine...
maraie pleec
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
cami_antonia spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cafea multaaaaaaaaaa oferrrrrrrrrrr
styrumphuleeeeeeeeeee
mai zi si tu cevaaaaaaaaaaaaa
miki deci bafta multa in continuare
va fi bine
hai ca la anul ma incurajati voi
sanatate lui vlad
pai asta ziceau si celelalte fete ca abia se iobiosnuiesc si raceste
sta acasa 2 saptamani apoi iar reobisnuirea etc
si cu asta va fi greu
cat despre luat unii de la altii intre frati
nu ma mai chinui
ca petra a aluat mai mereu de la antonia
pt ca antonia sta numa calare pe ea![]()

delia da
fructele de mare sunt considerate mai ales de catre greci de post ca nu au sange
deci poti manca linistita
cat despre noi
m-am saturat de muciiiiiiiiiii
ahahahaha
ieri i-am scos o tona cu batista bebelusului antoniei
alaltaieri lui petra
azi poate sunt bine amandoua![]()
astia trec f greu
si noi am mmers afara in fiecare zi
asta e
strumphitza spune:
Buna dimineata! O cafea as bea si eu dar cred ca maibine mi-ar prinde o galeata de ceai fierbinte cu multa lamaie si miere pentru ca sunt racita rau
Ma doare tot dar cel mai mult ma streseaza gatul si cosul pieptului care ma ustura rau de tot de nici nu am putut dormi azi noapte
si sunt obosita franta dar nu m-am odihnit mai deloc si speram ca macar la munte aici sa fiu ok ca in orase a fost infernal de cald...asta e acum, o sa ma mucesc maine mireasa dar macar de nu m-ar mai ustura gatul asta ca e asa de rau
De ieri seara suntem la munte la pensiunea unde o sa avem petrecerea dupa cununie si botez si pana acum totul e super ok. Fac astia aici o mancare delicioasa de m-am lins pe botic aseara dupa cina, la fel si socrii, dar cel mai tare se pare ca le-a placut afinata ca au mai cerut cate un paharel dupa primul de bun venit![]()

Vai ma simt asa de rau si azi trebuie sa mergem in tur de manastiri. Bine macar ca o sa avem ghid sa nu mai imi bat eu gura cu tradusul. O sa sun pe nasa sora mea ca ea azi la pranz ajunge aici sa intre la farmacie sa imi ia ceva,eu deja am bagat niste homeopate , hemeogene de supt pt gat si coryzallia pt raceala si niste vit c cu propolis...nu stiu ce ar mai putea lua sa pot eu ca alaptez, sa intrebe la farmacie, poate niste stodal sirop si tantrum verde bombonele de supt ca ma doare rau gatul si simt cum ma arde in piept
Va pup si ne mai auzim curand sper
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
ailed_dota spune:
mai Strumphule, mai... asa e cand esti obosita rau, alaptezi, te mai si enervezi pe una pe alta... imediat racesti... stiti ca se zice ca atunci te enervezi rau pe cineva si te superi pe persoana respectiva, scade imunitatea si imediat racesti: deci sfatul meu: paracetamol de trei ori pe zi, ceaiuri calde cu miere si lamaie , plus ce ai zis tu inainte...Si vezi ca iti trimit PM.....
Cami , ma gandeam eu ca e pe bune chestia cu fructele de mare.. ca nas0i-mea s-a dus la un Hram la o biserica si erau niste fete bisericesti mai cu rang acolo si le-a dat fructe de mare fiind vineri... si cu mucii fetelor... incearca sa o duci pe Antomia la un cponsult orl competent... poate tb sa-i scoti vegetatiile adenoide ( parca asa se zice) eu pana nu i-am scos Mariei n-am scapat de muci... era non -stop cu muci, curgeau pe gat, incepea tusea

, stia la 5 ani sa- si puna picaturi in nas....
mami de fete frumoase:
(2008)
viss spune:
-buna fetelor.
-am avut ieri o zi horor.am vb la tel. 5 minute, fiind langa ei pe pat, dar nu-i vedeam exact ce faceau.si a inceput baiatul sa palnga, urle.si a plans incontinuu 1,5 ore.cu pauze de cateva secunde -2 minute.cand se linistea sughita si o lua de la capat.horor.am crezut ca a inghitit ceva.ma uitam la gura sa nu se cainozeze, i-am scos sosetele din picioare sa vad degetele sa nu se albastreasca, ptr ca la un moment dat a deveni molatec- si chiar avae perioade de apnee- nu mai respira.horor. il zguduiam, isi revenea..apoi urla, se ineca, iar devenea molatec.bienneteles ca sora-sa il auzea , il simtea, si bocea si ea, ii luam in brate pe amnadoi, se linsteau, dar nu ma puteam plimba cu amandoi la infinit, asa ca o alsam pe ea jos, care dupa 5 minute se tavalea pe pat palngand iar..a desfacut biberonul cu apa in pat, era baltoaca, ea era uda pe bluza, fiind si racita..il sunam pe sot si-l rugam sa vina mai repede, sa mergem la spital, si asta avea masina desfacuta, ca tocmai ieri isi gasisese sa mai repare ceva..
- pana la urma s-a mai linistit, dar cand sa manace, lua biberonul in mana, dar cand sa inghita, incepea sa scanceasca..pana la urm,a am fost la budimex, cica era ok,si chiar era atunci, poate prevesti un ASTFEL DE EPISOD ORICE- O VIROZA,O INFECTIE URINARA, O ERUPTIE DENTARA..si de la plans, poate da in apnee..s-a intamplat si la 10m minute dupa masa.legume cu piept pui, dar date prin blender, si apoi lapte..o fi avut reflux , habar n-am..aaaa..si eu crezand ca a inghitit ceva, i-am bagat degetele pe gat, si i-am zgariat o amigdala, s-a vazut la ORL.
-asa ca ieri dupa ce i-am culcat pe amandoi la 23, mai devreme nu am reusit, nu am mai sterilizat biberoanele, nu am mai avut putere sa stau sa spal 12 biberoane..sotul sraacul sforaia si el..o zi horor.ma gandeam dc sa sun la 112 sau nu..sa vezi ca nu respira..ca se lasa moale..ca priveste in gol..apoi ca trage biberonul si plange ca nu poate inghiti..dar saracul fuse maltratat de mama- ca i-am zgariat amigdala..il durea ulterior, na..bine, l-am batut pe spate, l-am intors cu capul in jos..a mai ragait..incet incet dupa 1,5 ore a inceput sa respire ok, sa se si linisteasca..
-horor.a amncat la 14.30 si apoi la 20.30.saracul rupea biberonul..
ailed_dota spune:
Doamne viss!Ce o fi fost in sufletul tau.... 

Azi sunt bine frumosii tai?
mami de fete frumoase:
(2008)