interpretare rezultat beta hcg
Buna seara! Am fost azi la IDS pentru analiza beta hcg si am primit un raspuns vag din care nu am inteles mai nimic. Rezultatul este <1 dar mai jos, la "saptamani sarcina" valorile sunt exacte. De exemplu: saptamanile 3-4: 1110 - 31500. Valoarea pe care am primit-o in rezultat se inmulteste cu 1000?!
Va multumesc
Raspunsuri
Bob_Pixel spune:
Lizuca, rezultatul <1 (sau < 1.20) este negativ, nu esti insarcinata.
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
lizuca19 spune:
Multumesc frumos pentru raspuns. Se poate sa fi facut prea devreme aceasta analiza?! Sunt aproximativ 2 saptamani si vreo 3 zile de la ultimul contact sexual; am si anumite simptome precum dureri de sani, de cap, tensiune crescuta, irascibilitate, balonare si am luat putin in greutate.
samira33 spune:
lizuca,nu este importanta data ultimului contact ci prima zi a ultimei menstruatii.
asa se calculeaza saptamanile de sarcina.
totusi cu rezultatul tau la dozarea Bhcg,cu siguranta nu este vorba de sarcina.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lavi02 spune:
Daca au trecut 2 saptamani si 3 zile de la ultimul contact si ai beta < 1 nu esti insarcinata. Simptomele pe care le scrii sunt simptome premenstruale sau auto-induse psihic. Mult succes in lunile care vin!
kikenhana spune:
Am un rezultat beta HCG de 5.74 ng/ml si interval biologic de referinta < 5 ng/ml. Ce inseamna?
gabriela_tutuianu spune:
kikenhana se poate sa fie ceva . la cat timp dupa perioada de ovulatie ai facut testul ? adica prea devreme poate insemna bb . daca au trecut cel putin 3 saptramani , sunt valori false . adica nimic .
RamoG spune:
buna!
Am o rugaminte, poate cineva sa ma lamureasca cu privire la rezultatul HCG-1115
Mentionez ca am facut si trei teste de sarcina de la producatori diferiti in 3 zile diferite si toate au iesit slab pozitive
Sunt sau nu insarcinata?
ANI.G spune:
RamoG la 1115 e clar ca esti insarcinata
testele de pe piata desi se lauda a depisteaza bHCG de la 20...ei...nu chiar o fac
felicitari !!!
beta se repeta la 48 de ore, pentru a vedea cum evolueaza
in mod normal se dubleaza
Despre infertilitate si nu numai :)