Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Sebi si Andrei , sa fiti sanatosi si norocosi, sa aveti numai bucurii!

Ceamica, sa va traiasca baiatul, sa va bucurati de el. Cum petreceti de ziua lui?

Aperju, haide la apel cu vesti despre voi.

Irina de Luy , sa fii sanatoasa, norocoasa si voiaosa! tare toate fetele

Giulia, Alexandra si Karina

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
multumim

Azi are de facut cumparaturi sa-si aleaga singur inca un cadou , apoi dupa gradi avem intalnire cu copii de la bloc la mac
Sambata sau duminica (e in functie de Puf ) o sa facem cu prietenii+ copiii lor iar intr-o zi(data nespecificata ) cu nasii ( traditionala masa a familiei ) Adica o sa-i tot spunem la multi ani Seb ca-i place tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Sebastian!!!

Ema sa va traiasca minunatul Seb! E un baiat foarte frumos si istet!!! Ii doresc sa aiba parte de viata lunga, fericita si plina de succes!!!

Tare fain programul si planul de distractie. A fi perfect ca intilnirea cu nasii sa nu fie pe 1 oct, mi-ar placea sa ne vedem!

La multi ani Irina papusica perfecta!
Sa fii fericita si sanatoasa, sa ai parte de noroc si sa ai o viata minunata!!!

Luiza felicitari, sa va traiasca fetita!

Roxali!!!

Roxana, si eu sperasem sa ajung. Nu cred ca ne vedem saptamina aceatsa pentru ca plec la PN, ajung numai diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ceamica (imi place mai mult cum suna decat Emma ), va doresc petrecere frumoasa. Sau mai bine zis petreceri frumoase, ca vad ca si la voi tin tot 3 zile si 3 nopti ca in povesti.

Erina, la ce mergi diseara? Cred ca as putea trece pentru jumatate de ora pe banda, dar nu pot sta mult pentru ca e prima zi in care ii las cu noua doamna seara si nu stiu ce va iesi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

La multi ani Sebastian!!!

Ema sa va traiasca minunatul Seb! E un baiat foarte frumos si istet!!! Ii doresc sa aiba parte de viata lunga, fericita si plina de succes!!!

Tare fain programul si planul de distractie. A fi perfect ca intilnirea cu nasii sa nu fie pe 1 oct, mi-ar placea sa ne vedem!

La multi ani Irina papusica perfecta!
Sa fii fericita si sanatoasa, sa ai parte de noroc si sa ai o viata minunata!!!

Luiza felicitari, sa va traiasca fetita!

Roxali!!!

Roxana, si eu sperasem sa ajung. Nu cred ca ne vedem saptamina aceatsa pentru ca plec la PN, ajung numai diseara.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

multumim

sigur nu e pe 1oct ! ne vedem !

p.s. exceptie cazuri de boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata si de la noi!

Luy, la multi ani Irinei!

Ema, petrecere frumoasa!
Rox, cum mai merge scoala?

Vreau si eu la sala!

Olivia, ieri dupa gradi, fericita imi zice ca a reusit si ea sa se imbrace singura!Doar sandale le avea puse pe dos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ceamica (imi place mai mult cum suna decat Emma ), va doresc petrecere frumoasa. Sau mai bine zis petreceri frumoase, ca vad ca si la voi tin tot 3 zile si 3 nopti ca in povesti.

Erina, la ce mergi diseara? Cred ca as putea trece pentru jumatate de ora pe banda, dar nu pot sta mult pentru ca e prima zi in care ii las cu noua doamna seara si nu stiu ce va iesi.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

ehehe , de-as avea un palat !

Sa vezi la duamna Rodica cum curg petrecerile si torturile nu mai zic ! ( Un ochi pe fb :-p )

Te-ai decis cu tanticile? Inseamna ca ai fost multumita ! ma bucur !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Neata si de la noi!

Luy, la multi ani Irinei!

Ema, petrecere frumoasa!
Rox, cum mai merge scoala?

Vreau si eu la sala!

Olivia, ieri dupa gradi, fericita imi zice ca a reusit si ea sa se imbrace singura!Doar sandale le avea puse pe dos.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Bravo Oli ! Apus fata sandalele sa invete sa mearga cu varfurile in exterior !

Seb ieri fericit : mami mami m-am imbracat singur !
bravo mami , sunt mandra de tine !
mami dar mi-am pus doar chilotii si baschetii!

p.s. sunt curioasa ce l-a determinat sa dezbrace chilotii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Si Vlad in prima zi cand a dormit la gradi si-a dat chilotii jos, asa cum face si acasa. Cand l-am luat, mi-a zis foarte serios ca "la gradi dormim cu chilotii pe noi, doar acasa ii dam jos". Am inteles ca doamna a fost cam oripilata de gestul copilului meu.

Mergi la inceput

Alina, scoala merge, fata merge cu drag. Eu...sunt cam nelamurita. Deocamdata nu are teme, dar nici nu povesteste nimic si nici dorinta sa lucram ceva acasa nu are. Vrei la sala? Hai cu noi.

Ceamica, las ca merge si petrecere campeneasca, nu e musai sa fie sa la palat. Si astept pozici pe ceva mai accesibil decat FB, ca eu ma incapatanez sa nu intru in rand cu lumea pe tema asta. Cat despre tantici, ce sa zic, am anagajat una pentru menaj si stat 2 seri cu copiii. O seara voi ajunge eu, si inca vreo 2 vine mama mea, ca oricum trebuie sa ii salte de la engleza (asta incepe de saptamana viitoare). Nu stiu inca daca e ce aveam nevoie, dar a fost ce s-a nimerit. Povestea e lunga si enervanta, asa ca retin partea pozitiva, nu mai fac eu curat. O parere mai bine definita o sa am in timp, deocamdata mama mea care e perfectionista carcoteste de zor. Dar eu inca sunt fericita ca m-am eliberat de treburi.

Mergi la inceput

Azi am fost anuntati ca in urmatoarele 2 zile vor avea la gradi o evaluare logopedica. Abia astept impresiile, chiar sunt curioasa cum sta Andrei la o evaluare obiectiva. El pronunta in general bine, mai sunt inca unele consoane care nu sunt perfect clare, de regula la inceput de cuvant (gen c si g). La fel, in cuvintele cu c la final este mai degraba ch. Si cele care contin "ai" sunt mai ciudate: caine = chine, paine = pine. Cam asta am remarcat eu, pe langa rarele dezacorduri la plural.

La voi s-au mai facut asemenea evaluari? Mai e cineva cu mici pronuntii gresite?

Mergi la inceput