Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris ma bucur ca esti ok , suna oricum sa vezi cum e normala sangerarea !

Petrean, welcome back !! chiar am vrut sa o intreb pe Gigelica la munte de voi dar uite ca am uitat, cred ca am puteri paranormale totusi din moment ce ai venit la apel
Mai spune-ne despre voi !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Petrean bine ai revenit.

vrem poze si povestiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Multumesc de primire Novus
Nu stiu ce sa zic despre noi..am avut o perioada tare zbuciumata in viata mea..acum imi intru in normalitate..si merg inainte. Suntem sanatosi..si cam atat deocamndata. Sper sa am timp..(pana-mi gasesc un job)sa mai arunc cate-un ochi pe aici sa vad ce mai fac ghioceii nostri. Gigelica.nu prea avea ce sa-ti spuna de noi...ca vorbim..din an in pasti:(

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

oooo, ce mult ma bucur petrean ca ti-ai bagat nasul putin pe aici, ca taaaare dor ne mai era de voi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris- eu gynipral am luat incontinuu, din pacate
+antibiotic+nospa+antiinflamator (era ceva pastila roz dar nu-mi aduc acum aminte cum se numea, parca ceva cu f)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

poze..nu prea am recente..dar am sa incerc sa-mi fac timp sa incarc cateva..sa ne vedeti.
Povesti..greu de spus..am o rana adanca in suflet..si incerc s-o vindec. Sper sa pot

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

https://picasaweb.google.com/113253769745209093838/16September2011
aici am niste poze...din august. Aparatul nu l-am mai incarcat de atunci..sa descarc ce mai am:)))

Mergi la inceput

ma bucur ca am scapat de Pampers foarte rapid..acum vreo 4 luni..si de suzi.am scapat in 3 zile(trebuia sa-mi ascult mai rapid dr..dar mai bine decat niciodata).:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Revin cu vesti. Mai bune de data asta. Copilul proaspat gradinar s-a jucat cu copiii, a desenat. Apoi a mancat de pranz (in sala de mese, cu copiii) si felul unu si felul doi. Acum doarme. Si nu a mai plans.

Daca nu ar fi fost week-end-ul intre... cred ca era spre bine. Acum mai avem de tras luni, probabil ca si marti.

Yupeeeee!!!!!!!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Revin cu vesti. Mai bune de data asta. Copilul proaspat gradinar s-a jucat cu copiii, a desenat. Apoi a mancat de pranz (in sala de mese, cu copiii) si felul unu si felul doi. Acum doarme. Si nu a mai plans.

Daca nu ar fi fost week-end-ul intre... cred ca era spre bine. Acum mai avem de tras luni, probabil ca si marti.

Yupeeeee!!!!!!!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

ce bine!

Mergi la inceput