Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Aris ma bucur ca esti ok 
, suna oricum sa vezi cum e normala sangerarea !
Petrean, welcome back !! chiar am vrut sa o intreb pe Gigelica la munte de voi dar uite ca am uitat, cred ca am puteri paranormale totusi din moment ce ai venit la apel 
Mai spune-ne despre voi !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
petrean spune:
Multumesc de primire Novus
Nu stiu ce sa zic despre noi..am avut o perioada tare zbuciumata in viata mea..acum imi intru in normalitate..si merg inainte. Suntem sanatosi..si cam atat deocamndata. Sper sa am timp..(pana-mi gasesc un job)sa mai arunc cate-un ochi pe aici sa vad ce mai fac ghioceii nostri. Gigelica.nu prea avea ce sa-ti spuna de noi...ca vorbim..din an in pasti:(
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
Gianina34 spune:
oooo, ce mult ma bucur petrean ca ti-ai bagat nasul putin pe aici, ca taaaare dor ne mai era de voi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
aris- eu gynipral am luat incontinuu, din pacate
+antibiotic+nospa+antiinflamator (era ceva pastila roz dar nu-mi aduc acum aminte cum se numea, parca ceva cu f
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
petrean spune:
poze..nu prea am recente..dar am sa incerc sa-mi fac timp sa incarc cateva..sa ne vedeti.
Povesti..greu de spus..am o rana adanca in suflet..si incerc s-o vindec. Sper sa pot 
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
petrean spune:
https://picasaweb.google.com/113253769745209093838/16September2011
aici am niste poze...din august. Aparatul nu l-am mai incarcat de atunci..sa descarc ce mai am:)))
petrean spune:
ma bucur ca am scapat de Pampers foarte rapid..acum vreo 4 luni..si de suzi.am scapat in 3 zile(trebuia sa-mi ascult mai rapid dr..dar mai bine decat niciodata).:)))
Gina2008 spune:
Revin cu vesti. Mai bune de data asta. Copilul proaspat gradinar s-a jucat cu copiii, a desenat. Apoi a mancat de pranz (in sala de mese, cu copiii) si felul unu si felul doi. Acum doarme. Si nu a mai plans.
Daca nu ar fi fost week-end-ul intre... cred ca era spre bine. Acum mai avem de tras luni, probabil ca si marti.
Yupeeeee!!!!!!! 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Revin cu vesti. Mai bune de data asta. Copilul proaspat gradinar s-a jucat cu copiii, a desenat. Apoi a mancat de pranz (in sala de mese, cu copiii) si felul unu si felul doi. Acum doarme. Si nu a mai plans. Daca nu ar fi fost week-end-ul intre... cred ca era spre bine. Acum mai avem de tras luni, probabil ca si marti. Yupeeeee!!!!!!! ![]() Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
ce bine!