Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***
Raspunsuri - Pagina 16
Anaan spune:
Novus si Pisi, multi ani fericiti inainte, sa va bucurati mereu ca v-ati gasit unul pe celalalt si ca va completati atat de frumos!

Ilinca_M. spune:
Ah, stiam ca am uitat ceva: Multi multi ani fericiti impreuna unui cuplu reusit, incununat de un copil...iesit din comun de reusit!
La Multi Ani, Novus si Pisi!!

Anaan, tin pumnii pentru maine, dar la cat ai muncit si te-ai straduit si la cum te cunoastem, sigur va fi o formalitate...de fapt va fi un prilej sa-i dai pe spate!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Floric spune:
Mult succes, Ana!
La multi ani fericiti, fam. Capsator.![]()

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
Helau.
La multi ani, familie Pisi! Si fericire pe masura!
Ana, n-am ce bafta sa-ti urez, ca totul e deja scris si documentat, mai bine nu se poate. Bucura-te de momentul asta, in care o sa aprecieze si altii munca ta! 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
simplyana_m spune:
La multi ani, fam. Novus+Nokia! 
Gina 
, adaptare usoara Calinutului la gradi!
Oli, ai grija de tine! Bietul David, ce a mai plans el!
Chatonel
, bafta la prins job mijto
! Sa ne zici ce zisesi azi, si ce zise seful nasol!
Anaan, succes maine!
Si un
pt Figurin
, si unul pt Porcule
!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
Novus multi ani fericiti side acum inainte!
O zi de vineri cat mai scurta ,la serv
si un wk placut!
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olishka spune:
Buna dimineata!!!
M-am trezit sa-mi pregatesc copilul de scoala si nu am mai avut somn. Acum astept sa se trezeasca si celalalt sa-l trimit la gradinita. vad ca se simte mai bine. Astazi trebuie sa merg la dr si chiar nu am cu cine sa-l las.
Succes Ana!!! - tin pumnii sa nu ai emotii, caci in rest totul va fi perfect 
Simona imi pare tare rau ca nu i-a placut lui Luc la gradi. Pana in primavara mai creste si va intelege mai multe 
Gina tin pumnii pentru astazi sa fie bine la gradi. Astazi o sa fie si mai grea despartirea caci deja stie ce-l asteapta. sa intri sa ne povestesti cum a decurs ziua de ieri si de astazi 
O zi frumoasa va doresc 

Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
novus spune:
Neata !!!
Multumim de urari tufetelor, am sarbatorit in 3 ieri si a fost tare tare bine, l-am scos pe Pisi din hartogarii
iar diseara avem motiv de baut o bere si cu gasca 
Anaan, succes astazi si cum spunea Monnvas
: e momentul tau, bucura-te de el ![]()
!! cred ca o ai mai multa bataie de cap cu festivitatile de dupa decat cu prezentarea efectiva, acolo lucrurile sunt clare: esti stralucitoare
!!
Olga, cum a fost la cumparaturi cu toata gasca
? David e mai bine ? multi 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Gina te asteptam cu impresiile de astazi, speram ca mai favorabile
!!
Olga, ma bucur ca David e mai bine si merge la gradinita
!!
Te asteptam cu noutatile de la doctor
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Novus imi place de voi, caci cacnd aveti motiv de sarbatoare o tineti in petrecere multe zile: astazi in 3, maine cu gasca, poimaine cu familia si tot asa 
La cumparaturi ne-am descurcat...dar deja spre sfarsit nu mai puteam de oboseala. A inceput sa ma doara si pe mine spatele. David a fost cumintel, nu m-a necajit chiar cum ma asteptam ![]()
Apropos, ceva idei de activitati de week-end pt copii? Dar sa fie distractiv si pentru cel mare si pentru cel mic 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+