Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Felicitari mikka!

Fetelor am venit de la dr, se pare ca bebe al meu e mei grabit. Azi am implinit 37, am programat cezariana pe 23, vinerea viitoare cu mentiunea sa stau in pat pana atubci ca sa stea si bebe cuminte.

AMR 8 Zile

36+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Nanna Mika

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Am vb cu Hayat! A nascut natural, dimineata la 3.20, bebe are 2400 kg, 48cm, scor apgar 9! Momentan bebe e la incubator,pana maine cand o sa-l aduca la ea in salon. Zice ca bebe e un mancacios, asa ca spera sa creasca rapid

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Felicitari, nanna mika! sa fie sanatoasa fetita ta, sa creasca mare si sa fie cuminte

Jade ce surpriza placuta! Ma bucur mult ca ati trecut cu bine peste toate greutatile, ai fost foarte curajoasa, de acum sunt convinsa ca totul va merge mai mult decat bine pentru voi!

Azi am fost si eu la medic , am fost programata la ceza marti, pe 20 septembrie, la ora 9.

38+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Ploua ce bebei saptamana viitoare!!!!

Felicitari Hayat!!

36+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Am vb cu Hayat! A nascut natural, dimineata la 3.20, bebe are 2400 kg, 48cm, scor apgar 9! Momentan bebe e la incubator,pana maine cand o sa-l aduca la ea in salon. Zice ca bebe e un mancacios, asa ca spera sa creasca rapid

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Felicitari Hayat

Kora, ce vesti bune ne-ai adus

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Buna fetelor,

Anunt si eu venirea pe lume a printesei mele, Sarah, ieri, 14 sept, la Ora 15,25
O frumusete de fetita de 3.500 g si 51 cm, Apgar 9, care seamana leit cu tati.
Nasterea a fost o experienta extraordinara, plina de emotii, Mai ales cand am vazut-o si am pupat-o prima data. Tati a filmat intreaga procedura si e f mandru de mine ca sa nu mai spun ca e topit dupa fetita lui pe care nu o Mai scapa din ochi.
Dupa max o ora dupa ce am ajuns la TI, mi-a adus fetita si mi-a pus-o la piept, sugea ca o disperata, stia exact cum se face si insista chiar daca nu cred ca iesea ceva din sani.Ieri a papat pana la 21, 3 biberoane, 2 de 20 si unul de 30. Azi dim dupa ce m-a adus in salon, a adus- o si pe ea sa stea cu noi, am pus-o la sani cam o ora, se pare ca a supt ceva colostru dupa care a baut o sticluta de LP de 40 .
Sunt f fericita, desi am inca dureri si parca nici o anestezie nu isi face efectul, dar nu ma plang.

Va puuup pe toate si revin cu informatii cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

felicitari Nana, Gertruda,hayat

Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Elena, daca fetita e bine sanatoasa, suge, e vesela, uda scutece si nu are icter nu sunt motive sa o trezesti sa pape. Icterul poate da somnolenta. Nu conteaza cat timp sta la san, copiii sunt diferiti, mamicile sunt diferite...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Flopi, bafta si stai cumintica
Bun venit bebe de Hayat!!
Bun venit bebe de Gertruda!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput