Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 17
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Si astazi, sa urez La multi multi ani ![]() ![]() la mamicile noastre, Andree27 +dflavia ! sa fiti sanatoase, sa fiti fericite, sa fiti implinite!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cleo

La multi ani si de la mine sarbatoritelor!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Lumi, de la Deichman am sandalele, tot ce se poate sa avem la fel.
Eu am tigaie DryCooker cu ceramica, si mi se pare foarte buna, mai buna decat ce am mai avut prin bucatarie. Cred ca am dat vreo 75ron pe ea la Carrefour, nu este din cea de i se face reclama la TV de la Delimano. Inca n-am apucat sa fac multe feluri in ea, dar am observat cat de usor se curata, nu ramane lipit nimic-nimic-nici-macar-un-pic
Parca weekendul trecut am facut niste fileuri de somon in ea, nu le-am mai pus pe gratar. Am incercat si niste cartofi prajiti cu f.f.putin ulei. Astia ies cumva mai mult copti decat prajiti, dar buni.
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Lumi, de la Deichman am sandalele, tot ce se poate sa avem la fel. Eu am tigaie DryCooker cu ceramica, si mi se pare foarte buna, mai buna decat ce am mai avut prin bucatarie. Cred ca am dat vreo 75ron pe ea la Carrefour, nu este din cea de i se face reclama la TV de la Delimano. Inca n-am apucat sa fac multe feluri in ea, dar am observat cat de usor se curata, nu ramane lipit nimic-nimic-nici-macar-un-pic Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Daca-s de la Deichman, sigur avem la fel
Merci de pont! Deci e buna tigaia!? Eu am gasit pe net o oferta de tigaie Dry Cooker ceramica Grunberg la 85 ron...
Zici ca din Carrefour ai luat-o mai ieftina? eu am cautat in real si n-am vazut...o sa ma duc si in Crf
Delimano mi se pare scumpa

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Hello fetele,
Uite ca m-ati scos din barlog....nici eu nu mai scriam tocmai ca sa nu ma plang prea mult. Treceam printr-o perioada f grea, aiurea rau de tot. Sper sa se termine si sa iasa soarele ala cu care eram eu obisnuita.
De la 1 octombrie voi relua jobul, abia astept desi nu ma simt deloc fresh. Soacra mea a intrat in coma....e atata tensiune in familie, atata tristete, stres, nebunie. Stef e acolo zilnic...dar mai ia si pe unul din copii cu el, eu raman cu celalalt in parc. Mi-e mila de cel sacrificat, de regula e Luca pt ca el inca nu constientizeaza, deja Vlad imi pune f multe intrebari referitoare la moarte, cam prea multe pt varsta lui.
Cu joburile...si la mine si la Stef e o nebuloasa....si la capitolul salarii si la capitolul stabilitate....iar stres, iar nervi. + delegatiile lui care ma scot complet din circuit.
Ooof, dar cel mai trist e ca ne moare un parinte, o mama, chiar si pt mine, un om extraordinar 

In alta ordine de idei, azi l-am dus pe Vlad la muzeul Antipa, e super, va recomad sa mergeti cu piticii arata stil occidental, Vlad a fost extrem de incantat, a privit cu atentie timp de 2 ore toate exponatele, mi-a pus un miliard de intrebari in stilu-i caracteristic ![]()
In rest la gradi cea noua s-a adaptat frumos, va face engleza, dansuri si probabil pian ca optionale. Germana incepem de anul viitor ca deja mi se pare cam mult.
As vrea sa scriu fiecareia dar nu am putere acum, mii de scuze. Doar ii urez mi bebelinei felicitari pt sarcina, sa fie usoara si sa aduca un bebe sanatos si frumos!
si un
Lauritei, cu mult , mult dor...ieri te cautam prin 23, prietena mea de suflet, off
..dar ma bucur ca ti-e bine tie acolo!!!
Va pup pe toate cu drag!
cleo78 spune:
alysh, multa tarie celor ramasi. Putere maxima sa treceti peste asta.
In momente ca acestea, celelalte probleme palesc.
Luminel spune:
Alysh, imi pare asa de rau!!! stiu prin ce treceti, din pacate
Dar asta-i viata si trebuie mers inainte, n-ai ce face!
Multa putere va doresc si eu!
O sa iasa iar soarele!
Acomodare usoara la job! e unul nou sau te intorci la cel de dinainte de copii?
Va imbratisez!
Adriana_78 spune:
buna fetelor
si eu va citesc, dar daca n-a mai aparut nici un subiect controversat ...![]()
mi-bebelina felicitari! si sarcina usoara!
Alysh imi pare rau de problemele cu soacra. Sper sa se termine cu bine pana la urma. De ce ia sotul tau unul din baieti la spital? cat stau acolo? Succes cu jobul!
Luminel
chiar daca ea zice ca nu- i obosita, du-o mai devreme in pat. E chin, stiu, sa stai langa ea cate o ora si ea sa se perpeleasca pe toate partile, zicand ca nu-i e somn - - dar nu trebuie sa cedezi, daca vrei sa-si schimbe programul de somn.
Si bine-nteles nu trebuie sa doarma mult dupa-amiaza si nici f tarziu, ca daca se trezeste pe la 5-6, normal ca nu-i mai e somn la 9.
succes!
Lorich de ce ati ajuns la spital? si cand? dupa ce am vorbit noi?
Sanatate multa tuturor!
Eu am reusit sa iau astazi in sfarsit piesa lipsa de la aparatul de aerosoli, fluturasul mic albastru, care se baga in tancul de medicamente.
Annikai ii cam curgea nasul ieri, i-am pus picaturi in nas si am zis sa ma pregatesc si cu aparatul, daca o fi nevoie.
Am sunat pe la mai multi si il dadeau cu 50 Ron
tot tancul de medicamente,
pana la urma am descoperit bonul de grantie si am gasit la sediul Omron, doar fluturasul cu 5 Ron-am fost f fericita de achizitie
cleo78 spune:
cu mara am avut fix aceeasi problema la culcare seara. Asta vara. Era soare afara, la ora 22 nu reuseam sa o convingem. Ne bagam cu totii in pat, o motivam: citim o carte, ne uitam dupa masini, etc. Intr-un final, dupa lupte seculare, adormea. Cand adormea tarziu, se trezea tarziu, deci f. greu pt ea (plus ca lui tati ii convenea asta dar mie nu mi se pare ok).
Am perseverat cateva sapt. A fo cu urlete, cu miorlaieli, etc.
Cu forta nu e o solutie - noi ii repetam la nesfarsit.
Cu baia, inca avem scandaluri. Motivatia: un munte de jucarii in cada. Eu umplu cada cu apa, si ii iau jucariile sa i le bag sa pluteasca. O alta pasiune este: sa faca baie cu spuma de baie (am gasit una ieftina, dar cu bleo, de printese - chimicaleala curata dar... )
edit: neaparat trebuie sa o implic. Asa e fiica mea. Aseara am facut salata. Daca ar sti musafirii ca mara a spalat castravetele cu buretele cu detergent de vase... o rog sa ma ajute la dus rufe in masina de spalat, sa vada daca am spalat bine cada (o mai freaca si ea, dar umple baia de apa...whatever, va imaginati cum e). Si apoi ma mai mir de ce mi-a spalat geamurile cu lapte
.
mi_bebelina spune:
Hai sa mai scriu si eu putin ca sa duc subiectul pe prima pagina.
Si ce sa va zic, incep prin a ma plange. M-am dereglat cu somnul, dimineata ma trezesc la 3.30 - 4.00 sa merg la toaleta si nici ca ma mai ia somnul. Iar seara sunt super obosita. Azi a luat-o tata de Delia de la 18.30-19.30 si am dormit putin, dar s-au intors cu o galagie...Acum astept sa se dea fiica-mea jos de pe tron, sa-i dau laptele, apoi baita si somn. Sper sa coopereze. Suntem singurele, tati e in delegatie, joi seara plecam spre Braila ca vineri are al meu sot intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii, sambata avem o nunta... Apoi eu ma intorc singura la Bucuresti pentru ca ei mai stau o saptamana pe probleme de mers la tara la culesul viei. Si am o lene de ma doare, trebuie sa fac bagaj, sa ajung sa-mi fac mani-pedichiura..dar zau nu stiu cand. Dimineata la 6.30 plec deja spre gradinita si ma intorc seara la 18.00....si mai vreau sa lucrez pana in mai....oare cum o sa reusesc? Greturi inca n-am, experimentez ceva pofte dupa mirosurile pe care le simt de pe la vecini.....
acum miroase de la vecina de sub mine a friptura de pui....daca era sotul acasa zau daca nu-l trimiteam pana la KFC dupa niste aripioare... dar imi trece pana maine. Ieri mi-a mirosit a mancare de fasole verde cu mult marar...Of, ce-i cu mine.....la fructe nu pot sa poftesc?
Alish, multa putere va doresc....
Am plans la mesajul tau 
LOri, sanatate multa puilor mici si mai mari!
Luminel, daca te trezesti devreme stam de vorba aici, promit!
Va pup, a cazut Domnul KK-tzoi in WC si ma cheama fiica-mea!
Reallaura spune:
Mi-e un dor de voi fetele, sunteti parca din perioada mea linistita, cand puteam foruma si sta cu puii mei acasa.
Suntem la mama, ne-am mutat, dar eu si copiii stam la mama pentru ca nu avem gaze acolo si avem doar un dormitor, o sa ne mutam toti cand punem si bucatarie si dormitorul lui Mirci. E foarte frumos, suntem super incantati. Singura din familie care sufera e soacramea saraca. A venit azi plangand sa vada si ea cum ne-am mutat. Asta e. Nu puteam fi toti multumiti.
De aceea nici nu prea am cald
Alish draga mea, ce dor imi e de tine, dar ma simt mai linistita la ideea ca oricum incepeai serviciul si nu ne mai puteam vedea in timpul sapt. O sa ne reunim in we, mai mult ca sigur. Imi pare atat de rau de soacra ta, mai ales ca am cunoscut-o, era pe picioare, draguta si acum sa aflu astea...Brrr, infiorator. Nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti, sincer.
Abia astept sa fiu mai libera sa ne vedem iarasi...
Vera totul ok la gradi?? Mi-e dor de gradi asta, Mirci insa nu are nimic frate, nici o nostalgie...
mi-bebelina bb2????? felicitaaaaariii
ce perioada frumoasa incepe pentru tine!!! Doamne ajuta
Lumi ma cam superi, sa stii!! Cum asa ai vrea sa ne spui si nu ne-ai spune, esti deprimata si nu nu ne scrii si noua....[ntrz ntz ntz ce bataita meriti!!]
Doloress ce simpatic Patrick, m-am distrat 
SImonix felicitari pentru noul job...ma duc in spate sa vad despre ce e vorba...voiam neaparat sa va scriu si atat am apucat sa citesc...
Eu sunt o mare nemernica. Nu am terminat casa si nici nu mai avem bani si mi-a luat azi doua fuste si o rochie, o gramada de bani,. parca am innebunit...
of Doamne
va pup tare si cu dor...abia astept sa va citesc iar regulat si sa scriu. sper in 2-3 saptamani sa ne aranjam cat de cat