Aradence DC (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Miha, te asteptam, pana ne adunam, si daca am sta 10 ceasuri tot nu am gata de vorbit "tati cele" ca doar nu ne-am vazut de mult. Io cel putin nu am fost la ultimele 2-3 intalniri ca nu mi s-a nimerit asa ca mi dor de voi si de povestiri fara sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am vorbit cu Ada si a zis si ea de chinezesc, asadar ramane la restaurantul Chinezesc ala de la iesire din Arad. La 8 si ceva, eu plec la 8 de la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

OK. Chinezesc din Gai ramane. Termin si eu treburile urgente acasa si plec. See ya!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Io-s in fata restaurantului.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

De cateva minute am ajuns acasa. A fost super intalnirea, am ras de ne-am spart, chiar aveam nevoie de asa relaxare.
Ce a fost mai frumos a fost surpriza care ne-a facut-o CINEVA.
Ghiciti cine a fost la intalnire? ;)
As pune ceva iconite si as scrie mai multe da' nu pot ca scriu de pe telefon. :)

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Zi ca pun eu iconitele, da nu stiu de care.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Bata-va norocu' da' cine v-o tinut pana la ora aia? L-ati tinut pe saracu chinez acolo sa doarma?
Cat despre surpriza...pastram suspansul? Oricum...cand a intrat pe usa eu am ramas cu gura cascata si cu ochii cat cepele. Nu-mi venea sa cred!!! Descarc poze si deconspir...

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

TaNaNa!!!! Nu-s prea stralucite pozele dar se vede, sper.

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Chiar am ras mult si tot restaurantul al nostru a fost, numai noi si chinezii pe acolo. Terapie curata.
Clau, ne-am gandit la tine si le-am spus si fetelor cat esti de necajita si suparata din nou. Tot una calda si una rece... Te pup si te imbratisez strans!

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, dane si cafea ca suntem cam obosite.
Chiar a fost super aseara. Ada nimic nu a zis chinezul, la un moment dat nu l- am mai vazut. Cred ca dormea undeva pe sub pult.

Mergi la inceput