Sept-Oct'10!LMA Antonia, Maria, Petru!(76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

fetele cu lapte praf cele care folositi NAN treceti pe nan junior sau pe nan3 de la un an??

eu stiu ce exista 2 tipuri de NAN3: unul de la 10 luni si altul de la 12 luni pentru copii mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

La multi ani! Sarah Sophie, Larisa, Andrei si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Andreea, e f bine daca papa formula nu vad de ce sa schimbi, mai ales ca laptele de capra/vaca e sarac in fier insa unora dintre bebeii alaptati la san mai mult timp probabil le e mai greu sa accepte gustul asa ca decat nimic, preferi sa ii dai orice fel de lapte accepta, eu inca imi propusesem ca dupa alaptat sa continui cu formula pana la 3 ani dar nu am reusit sub nicio forma sa-l conving sa o accepte desi am incercat toate felurile existente pe piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

La multi ani! Sarah Sophie, Larisa, Andrei si Alexandru
sa cresteti mari si sanatosi, pui mici si iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!!!

Am reusit sa citesc tot din urma , am vazut pozele - foarte frumoase

Noi ne laudam cu mersul de o manutza - din ce in ce mai bine, asa ca adunam toate frunzele din parc, facem curat

Legat de lapte, eu ii dau NAN2 si de la 12 luni o sa trec la NAN3. Am auzit si eu de un NAN 3 de la 10 luni, dar nu am gasit in magazine.

O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Va las o cafea si...doar atat...
mama mea e in spital a cazut ieri de pe combina, il ajuta pe tata sa faca nu stiu ce acolo, si s-a dezechilibrat, a cazut de la 4m inaltime...are mana stanga fracturata dar mai grav e ca are fractura la bazin...asteptam azi verdictul: e de operatie sau nu, o trimite mai departe la spital la Eforie sau ramane aici in Tulcea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
MARI - suntem alatruri de tine ,fii puernica sa poti trece peste necazul asta , stiu ce spun....cand eram gravida in luna 5 in ai mei parinti s-a bagat un BOU si mama a avut fractura la coloana , ultimele luni de sarcina au fost orin spital sau la mama acasa ....
MULTA SANATATE MAMEI TALE
.....in sfarsit a dormit D pana la 5 , m-am dus sa vad daca respira , apoi la 6 lapte , la 7 s-a trezit am luat-o in pat si acum doarme ...asta da viata
nice day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Miriam!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata!!
Felicitari Oana!Esti o mamica grozava!!

La multi ani,Teodor!!
Sa cresti mare ,sanatos si voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
La multi ani Miriam si Mihai!!! sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!!

Mari imi pare tare rau pt mama ta! Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav si sa se refaca repede!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Beau si eu cafeaua cu voi... imi era dor de momentul asta al zilei

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR ZILEI!!!

Mari, multa sanatate mamei tale

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Mergi la inceput