Prietene la bine si la greu - 135
Raspunsuri - Pagina 19
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
la multi ani Cory!!!
Eu azi am intalnire cu puiul/puiuta mica...abia astept !!!
Weekend fain la toata lumea!!!
Mami fericita de strumfita si 14+
Ramonika spune:
strumfy bafta, asteptam vesti bune in primul rand si apoi daca ne zici si sexul nu ne suparam.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Cory_B spune:
Va multumesc mult pt. urari, girls! Va pup si eu si va doresc asemenea Am primit cel mai frumos cadou de ziua mea, ever: "La multi ani" cantat chiar de bubu meu iubit Ce-mi pot dori mai mult? Va
dymomo77 spune:
Cori B.
Intrebasem zilele trecute daca mai sunt copii care se trezesc noaptea de multe ori(exceptie fac cei alaptati) si cum nu am primit nici un raspuns deduc ca doar Danut se mai trezeste... Uneori ma paraseste rabdarea. Doarme o noapte pe luna iar de restul minim 3, maxim 20 de treziri. Si azi sunt zombi...
monis5 spune:
neata
CORY!!! ce cadou minunat ai primit!!!
Dymomo, eu am scris pe blog de somnul lui Iulian, noptile cu una sau nici o trezire s-au dus, acum se trezeste la 12 noaptea si ne plimbam prin casa sa-si aleaga patul in care sa doarma si la 5 vine sa-i incalzesc lapte de la frigider, in fata caruia sta in picioare pe intuneric si apoi se culca intre noi in pat...
SI eu is cam zob...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Ramonika spune:
dy noi ne incadram la exceptii, pt. ca suge. dar ma capiaza cu trezitul, mai ales in ultimul timp cred ca se trezeste de vreo 5-6 ori pe noapte sa suga...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
raluci_b spune:
LA MULTI ANI CORY sa ai parte numai de cadouri frumoase
Dana sa-ti fie de bine schimbarea prefixului, hai curaj mamica draga ca acum trece, abia astept agitatele
Imi pare rau ca nu mai am timp deloc de scris, dar deloc. Insa sper sa-mi revin, bagam renusu la analize marti, si apoi dupa rezultat direct la gradi. Gradi, de care sunt mega incantata
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
laviniablaga spune:
La multi ani draga Cory!
La capitolul treziri...hmm..nu stiu daca sa o numesc trezire...e un fel de maraiala in care imi cere apa, pe care o bea cu ochii inchisi, se invarte cu spatele si doarme linistit. De pe la 21,30...pana la 7,30 nu am treaba...doar cu bautul apei in jur de ora 4,30...si gata.
Eu experimentez din nou problema cu acidul gastric in exces....Nu mai stiu ce sa fac, nu pot sa mananc nimic...beau lapte si atat, ca ma mai calmeaza. Nici macar biscuitii, care la sarcina cu Rares ma mai calmau si imi tineau de foame nu isi mai fac efectul....
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Cory!
Iti doresc sanatate,fericire si o viata plina de satisfactii!
gabitza35 spune:
La multi ani Cory !
Azi am dus-o pe Eva la pedi, ca-mi pareaca are afte pe limba ...g andeam eu ca de astanu mananca. Nu are nimik,ba are1 3500 g, se pare ca se ingrasa cu aer,ca e de o luna in greva. Pt ca nu e slaba,nu dam vitamine, decat vitamina C de 2 ori pe zi cate 5 picaturi. Daca nu vrea si nu vrea sa pape facem analize de urina pt ca infectia urinara la fetite poate da si asftel de comportament.Ieri nu a mancat decat la 6 si la 21 cate 210 ml lapte, a mancat la 18 inainte de a iesi in parc un iaurt pe care l-a vomat cand am coborat din masina (si-a tot bagat mainile in gura in masina, se juca ba cu apa, ba cu suzeta)...
Dragos se pare ca renunta la greva, cel putin la el a revenit pranzul in peisaj...la trezire nu prea vrea nimic, cere prin parc un biscuite doi si apoi lapte la culcare....tot e bine...
Eu tot astept sa se faca ora de plecat la vizionat gradi..WE trebuie sa hotarasc..care e castigatoare
Raluci,voi ati ales in zona voastra ceva?
Dy,si Eva a inceput nu tocmai sa se trezeasca, ci mai mult sa se smiorcaie prin somn noaptea...in general o apuca pe la 4 dimineata , pana ajung la ea e liniste,e cu ochii inchisi, nu vrea apa,suzeta e la locul ei...habar nu am ce are. Un timp o schimbam de scutec asa adormita, ca ma gandeam ca o deranjeaza cumva.. doua nopti a tinut treaba, liniste pana la trezire... apoi ne-am revenit la miorlait la 30 min .De cele mai multe ori,atunci cand plange e pt ca a ajuns tot foindu-se de-a latul patului,in colt si nu mai poate sa se intoarca pe o parte (cred eu).... singurul lcru pe care il fac la miorlaielile ei e sa o pozitionez din nou central in patut.... sper sa se termine odata si chestia asta ca mi-a cam ajuns.... cand reuseste sa-l trezeasca si pe Dragos e si mai fun....
Uneori cedez si o iau in patul conjugal...adio somn..pt ca nu a dormit nicicand acolo o apuca exploratul,cataratul,ne trage de diverse organe, povesteste... asa ca mai bine fur cate o juma de ora de somn lasand-o in patul ei, decat sa fiu traza de la 3-4 dimi...la 6 se trezeste sotul...
vara asta :)