Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula

Multumim mult fetelor!!!! Va pup muuult si dulce!!! As vrea sa va scriu mai mult, dar Fanula mea e foarte suparata... vrea plimbata. Pupici!!!!

Buna dimineata
Multi ani fara de griji fetitei tale si tie numai bucurii!
Activeaza ti pm terog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Hellen La multi ani si de la noi micutei Ioana Jasmina!!!!
Alex mi-am adus aminte de ce-i faceam eu instructorului Puneam frane bruste de il bagam cu capul in parbriz [:d] si el, calm facea, nu se pune asa frana, si eu dar cum? el uita-te la picioarele mele, si eu: nu pot nu-i frumos. Se facea rosu la fata si zicea : hai sa mergem mai departe, dar te rog, nu mai pune frana brusca, ca iti pun eu frana de la mine. Ieri, am taiat tortul Fanulei, si va multumim din nou fetelor pentru urari!!! Am facut ziua de nastere in familie. Noi si nasii fetei. Nasul are un baietel de 1 an si 8 luni. L-a batut Fanu saracul si l-a ciufulit...de fugea de ea, si ea dupa el. Or sa mearga la scoala impreuna, si ziceam sa-mi apere fata, dar cred ca o sa-l apere fata pe el. Cam atata azi, mai vb si mai incolo. Va pupacim!!!!

Mergi la inceput

Carmaw, am activat PM-ul. Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna ziua fetelor!!

Am gasit un pic de timp liber ca am terminat treburile plicticoase, cum zice Anouk,si am trimis baietii la un suc iar eu ma relasez citindu-va.
Anouk ce fericire pe tine ca stai cu puiul toata ziua ,zau ca te invidiez ca tare mi-as dori si eu o pauza dar nu se poate.La munca s-au linistit treburile de tot chiar prea de tot ca acum stam toti cu morcovu' in fund sa nu ne dea sefu' papucii ca nu mai e treaba deloc.Eu as vrea o pauza dar nu detot ca ar fi tare naspa mai ales ca sotul nu are de munca iarna si sunt atatea cheltuieli.Pup pe Nick cel mic care defapt s-a facut tare mare si nazdravan.
Oana asteptam poze de la aniversarea Fanoulei.Tare zapacita e auzi tu sa fugareasca baietii de pe acum.
Moro tare mi-a placut povestirea ta despre vacanta.Off eu nu am mai avut o vacanta adevarata de ceva ani.Multa sanatate iti doresc si sper sa treaca repede problemele cu stomacul.
Esthera super romantic grecul tau cu cererea si cu inelul.Ma bucur ca se simte bine dupa interventia medicala dar tu ai grija de el ca sti ca barbatii tare se dau viteji.
Alex multa rabdare iti doresc cu condusul dar mai ales cu morocanosul de instructor.
Fetelor eu sunt tare necajita pt ca Lukas nu a scos nici acum nenorocitul de caucuic.Am fost marti la spital la Volos,i-au facut radiografie si se vede cauciucul dar era tare sus in stomac nu coborase deloc.Au spus sa mai asteptam pana luni poate poate il scoate,daca nu luni ne prezentam iar la spital pt o noua radiografie si au sa il scoata ei.Procedura ma sperie de moarte...ii fac anestezie sa doarma si ii baga o sulina prin gurita pana in stomac ca sa ii extraga prostia de caucic care apropo e destul de mare cam cat un dop de la o sticla de plastic.Pe cuvant ca nu inteleg cum a reusit sa-l inghita ca eu daca vreau nu pot.De-aia i-am si dat masina sa se joace cu ea ca am considerat ca nu are parti mici care pot fi periculoase dar...Asta e, eu tot sper sa il scoata pana luni desi slabe sanse fiind asa mare.Sper sa trecem cu bine si peste asta dar ma omoara gandul ca trebuie sa ii faca anaestezie care e asa puternica si el asa mic
Va pup fetele si un week-end placut sa aveti.

Mergi la inceput

Am pus un filmulet cu Fanu cu tortul ape fb skoupra ioanna id-ul, in caz de l-ati uitat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lukasnicolas

Buna ziua fetelor!!
Am gasit un pic de timp liber ca am terminat treburile plicticoase, cum zice Anouk,si am trimis baietii la un suc iar eu ma relasez citindu-va.
Anouk ce fericire pe tine ca stai cu puiul toata ziua ,zau ca te invidiez ca tare mi-as dori si eu o pauza dar nu se poate.La munca s-au linistit treburile de tot chiar prea de tot ca acum stam toti cu morcovu' in fund sa nu ne dea sefu' papucii ca nu mai e treaba deloc.Eu as vrea o pauza dar nu detot ca ar fi tare naspa mai ales ca sotul nu are de munca iarna si sunt atatea cheltuieli.Pup pe Nick cel mic care defapt s-a facut tare mare si nazdravan.
Oana asteptam poze de la aniversarea Fanoulei.Tare zapacita e auzi tu sa fugareasca baietii de pe acum.
Moro tare mi-a placut povestirea ta despre vacanta.Off eu nu am mai avut o vacanta adevarata de ceva ani.Multa sanatate iti doresc si sper sa treaca repede problemele cu stomacul.
Esthera super romantic grecul tau cu cererea si cu inelul.Ma bucur ca se simte bine dupa interventia medicala dar tu ai grija de el ca sti ca barbatii tare se dau viteji.
Alex multa rabdare iti doresc cu condusul dar mai ales cu morocanosul de instructor.
Fetelor eu sunt tare necajita pt ca Lukas nu a scos nici acum nenorocitul de caucuic.Am fost marti la spital la Volos,i-au facut radiografie si se vede cauciucul dar era tare sus in stomac nu coborase deloc.Au spus sa mai asteptam pana luni poate poate il scoate,daca nu luni ne prezentam iar la spital pt o noua radiografie si au sa il scoata ei.Procedura ma sperie de moarte...ii fac anestezie sa doarma si ii baga o sulina prin gurita pana in stomac ca sa ii extraga prostia de caucic care apropo e destul de mare cam cat un dop de la o sticla de plastic.Pe cuvant ca nu inteleg cum a reusit sa-l inghita ca eu daca vreau nu pot.De-aia i-am si dat masina sa se joace cu ea ca am considerat ca nu are parti mici care pot fi periculoase dar...Asta e, eu tot sper sa il scoata pana luni desi slabe sanse fiind asa mare.Sper sa trecem cu bine si peste asta dar ma omoara gandul ca trebuie sa ii faca anaestezie care e asa puternica si el asa mic
Va pup fetele si un week-end placut sa aveti.

Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009

Off sper sa il dea afara pana la urma. Numai la gandul ca-i baga sulina mi se face parul de gaina.Stii cum e, ceasul rau... Mama mea avea diazepan intr-un sertar care se deschidea foarte greu. Nici ei nu-l puteau deschide. Eu aveam 5 ani, si l-am deschis. Cum? nu stiu. Pentru ca papusa nu a vrut sa inghita, am batut-o si am luat eu 10 pastile. Eu care foarte greu luam pastile...ma tinea tot neamul.. Mama muncea, tata era cu unchi-miu la 1 sticla de vin, care s-au facut...mai multe. Tin minte ca era fum mult, am ametit si am cazut in nas. Tata m-a luat si m-a dus in casa surorii ei nelocuite pe vremea aia sa dorm. Noaptea pe la 12 si-a adus aminte de mine si a venit sa ma ia. Deja aveam spume la gura...S-a speriat si inloc sa ma duca la spital, a fugit la mama la munca. Directoarea i-a zis ca daca pleaca nu se mai intoarce. Asa si-a pierdut mama mea locul de munca dupa multi ani. M-au dus la doctor, am stat 1 luna in coma, si le-am vomitat cand m-am trezit.Mama zice ca d-aia sunt asa zapauca. D-aia zic: Ceasul rau cand vine...mai bine sa ne ferim copiii. Cum eu am fost dezastru pentru mama saraca, incerc sa o protejez cat se poate pe Fanu si sa fiu langa ea cat se poate de mult.Nu am incredere in nimeni. Ai mei parinti au muncit amandoi zi si noapte si ne-au lasat cu cine nimerea... Am trecut prin multe... Cam atat. Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Seara buna la fete!

Andreea hai ca pana luni mai e o zi!...si poate Lukas al nostru..scoate rotita...pe cale naturala! Imi pare tare rau ca esti ingrijorata...si nu stiu cum as putea sa ajut! Un ajuta???
MoroK sanatate multa!...eu ti-am recomanda un medicament, un supliment nutritiv....Redigest de la Hofigal!...este 100% natural. Si eu am avut o gastrita si sa stii ca am rezolvat-o cu acest medicament! I-am dat si grecului(mi-au trimis ai mei 10 cutii) si chistul de la pancreas s-a micsorat!...eu zic sa-l incerci mai ales ca nu are contraindicatii!!! Te si ai grija de tine!
Oana draga frumos tortul, superba Fanula (nu prea stiea mititica ce intampla cu tortul)...dar poveste de viata ai mai avut si tu!...am citit si-am ramas socata!!!..mititica...prin ce-ai trecut! Te si pe tine..ca tare draga mi-esti!
Anouk...motorul acestui forum...pe unde ne umbli?...cum e acasa! Te ...doar ,doar mai apari pe aici!
Mamitza Alex...eu am avut un instructor tare de treaba!!..pacat ca n-ai nimerit si tu unul!...te mai ajuta sa-ti infrangi frica! Te pentru ca eu sunt sigura ca ai sa iei examenul! (cu sau fara instructor).
Hellen pe unde te-a mai plimbat grecul tau?...sanatate multa si finutei tale! Te ...ca sa-ti mai treaca dorul de cei dragi tie(din romanica).

o seara placuta!...de maine vin ploile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetele,haidrti la o cafelutza,ai mei dorm si eu bantui pe aici!!

ioanoula,waw prin cate ai trecut tu ai putea scrie o carte.eu nu am prea facut prostioare cand eram mica dar mama mea ma mai caftea uneori
lukasnicolas,sa de-a dumnezeu sa scoata cauciucul normal fara sa se ajunga la anestezie si alte alea,dar daca nu va tin pumnii
esthera multumesc pt incurajari,off asa sila imi e cand ma duc la condus,nici nu credea k va fi asa,la cat mi-am dorit sa fac scoala si la ce stres am cand merg la ora.inca i-am povestit unei tipe de instructor si zice pai daca e batran daia face asa ca lumea i cam ocoleste ca nu m-ai au rabdare si probabil vrea sa mai faca ore cu tine sa mai ia un ban,apoi i-am zis ca la a 8-a ora el a ajuns la concluzia ca imi mai trebuies 10.vineri inca nu-i convenea ca nu bag viteza,adica nu alerg pe niste stradute de max 50 m care imediat apoi au stop(personal mi se pare o aiureala sa alerg si apoi bam frana),si mi-a accelerat el,apoi la alt drum i-am trs o acceleratie de se lipise pe scaun(k asa face si el)si zice a ada nu asa tare,zic paoi nu asa ati zis,gazi-gazi,nato to gazi.spoi mi-a zis ca nu pun in aplicare ce-mi zice el si ca sunt cam inceata(asta cred ca sa nu-mi zica ca-s proasta direct).offf numsr zilele cand scap.maine la 11 dim ma duc ca nu mai rezist psihic pana la 17,asa stiu ca ma scol si ma duc acolo.
a scuzati ca va tot spun de experieta mea la condus .va doresc o duminica frumoasa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex

neatza fetele,haidrti la o cafelutza,ai mei dorm si eu bantui pe aici!!
ioanoula,waw prin cate ai trecut tu ai putea scrie o carte.eu nu am prea facut prostioare cand eram mica dar mama mea ma mai caftea uneori
lukasnicolas,sa de-a dumnezeu sa scoata cauciucul normal fara sa se ajunga la anestezie si alte alea,dar daca nu va tin pumnii
esthera multumesc pt incurajari,off asa sila imi e cand ma duc la condus,nici nu credea k va fi asa,la cat mi-am dorit sa fac scoala si la ce stres am cand merg la ora.inca i-am povestit unei tipe de instructor si zice pai daca e batran daia face asa ca lumea i cam ocoleste ca nu m-ai au rabdare si probabil vrea sa mai faca ore cu tine sa mai ia un ban,apoi i-am zis ca la a 8-a ora el a ajuns la concluzia ca imi mai trebuies 10.vineri inca nu-i convenea ca nu bag viteza,adica nu alerg pe niste stradute de max 50 m care imediat apoi au stop(personal mi se pare o aiureala sa alerg si apoi bam frana),si mi-a accelerat el,apoi la alt drum i-am trs o acceleratie de se lipise pe scaun(k asa face si el)si zice a ada nu asa tare,zic paoi nu asa ati zis,gazi-gazi,nato to gazi.spoi mi-a zis ca nu pun in aplicare ce-mi zice el si ca sunt cam inceata(asta cred ca sa nu-mi zica ca-s proasta direct).offf numsr zilele cand scap.maine la 11 dim ma duc ca nu mai rezist psihic pana la 17,asa stiu ca ma scol si ma duc acolo.
a scuzati ca va tot spun de experieta mea la condus .va doresc o duminica frumoasa!!!

Maria-Bianca.3.09.2008

Da Alex, as putea deveni Creanga 2 . Asa imi vine sa vin la u sa facem conducere...eu sunt calma si stiu sa explic frumos. Spune-i instructorului sa se calmeze. Al meu mi-a explicat totul frumos si calm, si pe urma era relaxat...si dormea langa mine. D-aia ii puneam frane sa se trezeasca. Hai rabdare, ca o sa treci si peste asta. Cand o sa fii singura o sa vezi ca o sa le faci pe toate perfect. Nu-ti face griji!!!!
Te pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua, fetele! Ce zi frumoasa si noi ne asteptam sa se darame cerul la ce prognoza dadeau.

Offf, Andreea, ce rau imi pare sa aud asa ceva de Lukas!.. Pe mine ma sperie mai mult ideea de anestezie generala decat de tub pe gat, dar nu-i un capat de lume si o sa treaca el si peste asta. S-o scoateti o data sa va linistiti. Ma mir tare cum a reusit sa inghita chestia aia si nu i-a stat in gat. Ma gandesc la voi si astept sa ne spui ca operatiunea "stomac pe roti" s-a incheiat cu bine.
Cat despre job.. ai dreptate. E un rau atat de necesar. Macar bine ca s-au potolit astia cu nuntile si botezurile si respiri mai usurata.

Hellen, la multi ani si finutei tale! Tu cum te mai descurci cu limba? Cum te-ai acomodat cu stilul de viata al grecilor?

Oana, ce povestesti tu acolo?!!! Sunt socata
Mai, sa stii ca.. love is in the air cu pruncii nostri M-a pus Nicolas sa-i dau replay la filmuletul vostru de pe facebook de cel putin 20 de ori. Ai fetita mare de-acum, o frumusete de printesa zgubilitica!

Esthera, cum merge recuperarea viitorului sot? Bai in mare ai mai facut? Eu ma opresc cu baile ca deja apa e mult prea rece si nu mai e deloc amuzant.

Moro, nasol cu gastrita. Bine ca macar stii ce ai si te pui pe picioare. E cam nasol cu regimul, dar nici nu e nici o catastrofa. de fapt eviti chestiile acide, care irita stomacul. Si eu m-as baza pe naturiste, daca ai cu cine sa te sfatuiesti.
Si vreau sa-ti mai zic: am vazut cele cateva poze ale tale pe facebook si ai o frumusete atat de fina! Sunteti un cuplu foarte frumos si se vede in ochii vostri ca sunteti tare fericiti impreuna.

Alex, draguta mea, trece ea si conducerea asta. Cum ai luat examenul o sa te uiti in urma si o sa te amuzi de tot stresul asta (asa am facut si eu). Incearca sa-i ignori comentariile de barbat frustrat si plafonat. Concentreaza-te pe condus si o sa vezi ca devine tot mai usor. La tine e mai greu sa treci peste stresul invatarii ca te freaca tampitul la cap, dar tu nu te lasa! Nu simti ca deja esti mult mai priceputa decat la inceput?

Carmaw, am priceput chestia cu skyper-ul. Chiar te-ai incumeta la o aventura d-asta? O viata avem, deci da-i bataie!

Mai, fetele, de Theo nu mai stim chiar nimic. Vad ca nici pe facebook nu a mai zis nimic de multa vreme. Sper sa fie doar ocupata cu lucruri frumoase..
Ieri am preparat o rata la 'gastra' ('ceaun' ar fi traducerea?), rata de-a noastra evident. Mmmmmm, un deliciu! Nu e rata de-aia obisnuita, e Muscovy, cu rosu in jurul ciocului. Are o carne fara grasime, cam ca de vita. Gustoasa rau!
Azi ne-am plimbat de dimineata pe paralia, apoi ne-am oprit la o cafenea, am baut un capuccino (deh, a venit iarna, s-au terminat frappe-urile). Nici nu-mi vine sa cred ce mare a crescut baiatul meu de m-a lasat sa beau cafea in liniste (ma rog, am murdarit inca vreo doua mese cu toate prostiile, dar ce conteaza?..).

Va pup, fetele, si va doresc o duminica (ce-a mai ramas din ea) cat mai placuta!

Nica fara frica

Mergi la inceput