Trombofilia, o cauza a infertilitatii -63-

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

5ab1na cei care lucreaza cu Matei Basarab sunt clinica Sante
http://www.clinica-sante.ro/index.php?p=noutati&n_id=6

Eu mi le-am facut la Tritest. Au cel mai bun pret . Nu stiu exact unde le lucreaza ei...dar am avut rezultatele in 5 zile. Eu am incredere in ei pt ca nu e prima oara cand imi fac analize acolo.
http://www.tritest.ro/

Sa stii ca in Iasi se mai fac si la Praxis...sau la Arcadia( MTHFR+FVL=cca 1300 ron)

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

kemskaya eu nu fac FIV. Tratamentul pentru sot daca vrei ti-l trimit eu..ca banuiesc ca da acelasi tratam pt toti atat timp cat nu cere nici o analiza pt ei..

Eu chiar ma distram cu sotul meu...ca tratam asta se recomanda de multe ori pt cei cu spermograma proasta..chiar ne distram pe seama asta...poate ies gemeni cu ocazia asta...eu si asa am avut in familie.

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata fetele,
Eu nu mai intru seara si vad ca ati scris o gramada.
Despre AntiFXa gasisem eu pe la inceputul anului asta:

http://www.cardioportal.ro/pdf/protocoale/protocoale_4.pdf?phpMyAdmin=LAPYS8VYVpMlZAH0k1mvv51DAQc

si acelasi lucru pe un site american.
Nu am zis ca Fragminul face rau in sarcina, dar stiu caz care facea, a avut niste probleme, dr U s-a dublat doza cu toate ca AntiFXa arata (conform tabelului dinlikul dat) ca trebuie scazuta. pana la urma nu mai face deloc (la indicatia dr Avram) si cu toate astea sarcina evolueaza bine.
Analiza se recolteaza in mod normal la 4 ore de la injectare. dr U mi-a explicat cum e cu heparina in corp, la 4 ore e un maxim, pe urma scade si dupa 12 ore nu mai trebuie sa fi in organism. ei cand fac la recoltarea pt analiza la 6.30 dimineata tin cont ca pacientele ar trebui sa se injecteze intre 20-22 - deci sunt 8-10 ore si in functie de asta fac analiza intr-un anumit fel. nu stiu care ar fi valorile normale la Fundeni pt ca eu nu am apucat sa o fac niciodata, dar am prins-o pe dr U 5 min si am rugat-o sa imi explice.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Tonirro, Nikoniko, Danezza voi insista si eu. Va multumesc mult pentru raspunsuri. Sunt de acord cu teoria ca fiv cu stimulare nu prea da roade fara anticoagulant...ba mai mult, cred ca ajuta anticoagulant in doza mica de la ovulatie si la sarcinile naturale.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, cate mesaje trebuie sa scrii ca sa nu mai fie moderate si sa apara in timp real? Eu stiam ca 10. Musette a scris 10, dar tot e moderata.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

nikoniko ma bucur din suflet! Eu la randul meu am gasit curajul si raspunsurile tot pe acest topic, si ii multumesc lui Cybele ca m-a ajutat sa le pun cap la cap. MeAlex iti tin pumnii!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Va invit la capitolul capitolul 64

Mergi la inceput