Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

neatza

elly, pai o sa fie 39 sapt pe 26, nu 40.

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

pai noi sambata schimbam semnatura. deci va fi 39+ adica sapt 40. acum suntem in 38.

Citat:
citat din mesajul lui May3

eu azi nu ies din casa ca-i marti, 13

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

... 3 ceasuri rele .... pisica neagra ....

eu ma simt bine pe 13!!!

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

' Neata tuturor (desi e spre amiaza)!

Anca, am fost sambata la Muntean, s-a purtat din nou f frumos, ma tinea minte si dupa nume, ceea ce eu una am apreciat, dat fiind ca ma mai vazuse abia o data inainte.
I-am spus ca as vrea sa aman cezariana, daca considera si el ca e ok, initial o programaseram pe 16 sept, dar mi s-a parut prea devreme sa o fac la 38 + sapt., daca nu se impunea.
A zis ca e ok, evident ei respecta decizia pacientei, ba mai mult, cand l-am intrebat el ce parere are, cand ar fi indicat sa o programez, a zis ca el nu poate sa-mi zica o data anume.
In fine, m-a pus pe masa (urasc treaba asta, dar era necesar) si a zis ca colul e luung si inchis, la eco' totul era ok, placenta gr. 2 (desi la un moment dat am vazut o usoara ezitare la el, cu ramanerea cezarianei pe 26, dar se poate sa si exegerez eu, ca despic firul in 100 la chestii asa imp. din punctul meu de vedere ).
M-am "panicat" cand a zis ca pleaca in Franta, eu in sapt. aceea as fi in 39 +, sper sa nu ma apuce mai devreme. Atat el, cat si dr. aceea cu G (imi scapa numele), au avut un mod ciudat de a-mi calcula DPN, au zis asa: deci eu am avut prima zi a ultimului ciclu pe 20 decembrie, mai punem 10 zile si de acolo inca 9 luni, deci dupa ei, mai "babeste" zic eu, termenul e 30 septembrie.

Cam asta a fost, vineri merg iara si am sa il rog sa imi faca control pe masa si eco' si daca vede ceva dubios, ii zic sa-mi faca cezariana. Sper insa ca totul e ok si mai pot duce pana in 26 .

38+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Mikka asa cum spunea si Lali si cum spuneau si multe dintre fete, pe langa faptul ca suntem o gasca [edit. ca nu ma lasa sa folosesc termenul popular] de femei hormonate si atat de diferite, mai este "neajunsul" comunicarii in scris. daca nu esti 100% pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorul (slabe sanse la asa o paleta de caractere), putin probabil sa sesizezi corect tonul, intonatia, mimica care fac diferenta intre gluma, serios, grimasa, rautate, adevar ...
e mai simplu sa potrivesti ceva pe starea ta, care nu este una buna in momemntul asta dupa cum spui, decat sa cauti sensuri ...
bunica mea are o vorba (o femeie simpla dar geniala. mi se intampla de multe ori sa o citez ) "pune capul pe perna si judeca tu cu mintea ta inainte de a face sau a spune ceva. sa fi sigura ca nu-ti va parea rau"
la mine a functionat de multe ori ... fie ca a fost vorba de o copilarie sau o decizie importanta.
la rece judeci mai curat

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

neata burticuze si mamici de ingerasi...
Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume piticeilor , sanatate si mult noroc.
Eu ma simt foarte slabita am dureri constante de mijloc si burtica, iau nospa la greu, stiu k mai e putin si speram sa rezistam pana la termen.Mai toata ziua stau intinsa in pat k simt k imi pierd piticeii intre dormitor si sufragerie. Burticutza mea s.a lasat destul de mult cd stau pe scaun o tin pe picioare plus k ma lovesc cu burtica de ap orice masa, usa, geam, pervaz e coma
Acum ma gandesc k nu stiu exact ce nume sa aleg pt ei.
Ap de carusel eu nu am luat mom dar le.am montat un TV in camera care o sa fie in permanenta deschis si voi pune melodii si desene animate , in primul rand sa se obisnuiasca sa doarma cu ”galagie” si sa nu tresara la orice zgomot e si putina lumina in camera(lumina de veghe)...
In rest toate bune si frumoase ii asteapta mami sa vina k nu mai poate de dragul lor

33+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna!

Fetelor voi ce mai gatiti? Eu nu mai am chef sa fac nimic de mancare. Ma simt si groaznic de rau. Burta mi-e toata un pietroi, spatele ma termina de durere, nu mai pot sta nici in fund, nici culcata, picioarele desi nu imi sunt prea umflate ma dor si astea de mor.... noaptea nu pot dormi si umblu ca un zombi prin casa, insa nu pot face nici o treaba ... toata ziua sunt apoi cheauna si ciufuta.
Stiu, mai e un pic, cateva zile, dar parca nu mai pot.
Maine mergem la dr sa vedem ce verdict ne da ... nastem sau nu saptamana asta.

Na, ca m-am plans si eu.

+ 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!!!

Irinush - felicitari mamico!!! Bun venit pe lume micule print! Sa fii sanatos, papacios, norocos si sa-ti faci familia fericita!

Camady - bafta in noul an!

Darisa - felicitari pentru inceperea gradinitei! Si sa stapaniti sanatosi noua casuta! Unde e? Intreb si eu ca omu'-n cautare Poti sa descrii putin si daca nu sunt indiscreta cat ati dat pe ea?

Ionela - mersi...sper si eu ca asa este; un copil eficient, acum de ex a supt 10 min la un san si inca vreo 6-7 la celalalt si l-a scuipat...ce-i drept si surorile ei tot asa sugeau 5-10 min si spre surprinderea mea puteau sa bage si 180 ml in fizic in timpul asta

Sei - ce faceti?

Burticilor pe ultima suta - si incurajari gramezi, gramezi sa mai rezistati putin ca tare grea mai e acea ultima suta.

Eu ies cu piti la plimbare si ma bucur ca imi pot imbraca din nou rochitele mele de vara care au stat frumos impachetate toata vara ...YUHUUU

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou,

Mergi la inceput