Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, daca tot ai schimbat data...da un seach pe gugal despre zodiacul dupa pavel corut. e un nene f destept care a studiat f mult zodiacul si care a concluzionat asa: exista de fapt 13 zodii si nu 12 ,cea mai lunga are mai bine de 2 luni si cea mai scurta doar 10 zile.

cool ,nu?!

Zodiacul asta e un mare fassss. mai bine te ghidezi dupa cel chinezesc. asta european e asa..for fun.

deci...mama e balanta. e cea mai tare mama din lume! Dar nici nu cantareste ,nici nu se schimba ca vantul ...nu are nimic din zodia asta. as zice ca dupa caracter ar fi trebiit sa fie leoaica sau poate berbec. e hotarata, actioneaza prompt, nu da gres nu e influentabila, nu oscileaza asupra unei decizii.n are nicio treaba cu balanta. e nascuta odata cu paulici a lui lali.

lali, la dovlecei la tine e o fosta colega de liceau de a mea. selen,mamica de ebru

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, ...in completare...dupa acest zodiac fecioara incepe pe 16 sept si se termina pe 30 oct. deci are 1 luna jumate.

a 13 zodie se cheama opichus parca...sau ceva de genul...nu si mai aminteste neuronul

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci...

Io ma supar... nu imi zice nimeni daca , caruselul e util a ba?

Anca.. si eu tot pe amazon dau tarcoale .. da mai dau tarcoale si pe un site romanesc , ies mai scump dar nu f tare daca adaug taxele, pt ca tot ce vreau e la reducere

Lena
.. bestiala sau nu.. burta suna a pepene copt.. si eu luni coceam burta, marti veneau contractiile.. , deci a functionat

Lali.. eu zic sa va mutati.. servicii sigur o sa gasiti,pana una alta sotu face naveta, tu esti 2 ani acasa... e mult mai confortabil sa aveti un spatiu mai mare, numai voi 2 ..3...4
Cu mama denaturata, da stiu cum e .. asa ma simteam eu azi , desi am lipsit doar 4 ore.. simteam ca am abandinat-o mai ales ca stiam ca plange,...

Alayna.. ce fain sa faci 12 copii .. nu dai banii pe tampoane..

May.. na vezi ce e sa se intample se intampla.. sa vedem daca bibi are aceleasi planuri cu mami..

Noapte buna .. merg la somnic...ca pitixu doarme deja..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Sei, eu am luat ptr Iannis steluta cu Tomi si acum e incantat de ea Sa vad cum o sa reactioneze cand o sa o imparta cu fratiorul cel mic
Si am avut si carusel la patut si de el a fost incantat. Parerile contra referitor la ce sunt? Adica in ce fel ar putea sa-i dauneze copilului??
Am avut si leagan, dar am renuntat la el rapid, ca soacra-mea numai in ala il punea sa adoarma si ma enerva, asa ca l-am desfiintat. Deh, fiecare cu fluturasii lui sau stoluri (in cazul meu, recunosc)

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore..

Fetelor ce parere aveti despre caruselul pt patut.. nu stiu ce sa fac sa ii iau sau nu? mi-i s-a recomandat steluta de la Tomy , proiector cu cantecele, sa o folosesc si ca lampa e veghe, caruselul unii pro alii contra.. voi ce ziceti in experientele voastre? merita 2-3 milioane un carusel? sau mai bine ii iau fetii altceva?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

ce vorbarie pe noi azi!
da neuronu meu pica de somn, asa ca ma rezerv pentru maine cu ceva raspunsuri. i-am citit Teodorei dar si-a facut efectul la mine, dorm in picioare .
da am o dilema, tre sa vad daca Izzie si George rezista. (ca nu am rabdare sa caut episoadele pe net. fac un dus si un somnic de o ora pana la 11)

michella mami de Teodora si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui LenaC
Alyana, dar nu e nevoie in araba. Foloseste limbajul semnelor

Hai ca rad singura pe aici ai fost prea tare

37+

Se pare ca va fi

:)

Alyana, sa stii ca nu m-am gandit la semne obscene. Doar din astea care sa manifeste supararea

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Multumesc mult pentru raspunsurile legate de haine bebe!

37 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, citisem si eu acu jumate de an despre astea 13 zodii .
M-am amuzat, ca eu cica as fi sagetator si nu capricorn.

Noua delimitare a zodiilor se pare ca este:
- Pesti 12.03-18.04
- Berbec 19.04-13.05
- Taur 14.05-21.06
- Gemeni 22.06-20.07
- Rac 21.07-10.08
- Leu 11.08-16.09
- Fecioara 17.09-30.10
- Balanta 31.10-23.11
- Scorpion 24.11-29.11
- Ophiucus 30.11-17.12
- Sagetator 18.12-20.01
- Capricorn 21.01-16.02
- Varsator 17.02-11.03

Sei, eu carusel nu imi iau, dar i-am spus lui soacra-mea sa ne cumpere (ca ne intreba ce sa ne ia ). Eu cred ca e foarte util, dar probabil depinde de copil.

Izzie si George din Grey's? Michella fugi la somn, lasa serialele

Eu acum fac tarta cu prune. Trebuia sa o fac dupa amiaza, dar am fost in parc toata dupamiaza si am zis ca daca am promis ca o fac, o fac

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Oana , dupa d-nul Corut cica sunt leoaica si bebelina va fi fecioara ,nu balanta

Leu: 10 august - 16 septembrie

Fecioara: 16 septembrie - 30 octombrie

Balanta: 30 octombrie - 23 noiembrie

Prostioare ,nu cred in zodii

Seidana,adevarat ca nu dai banii pe tampoane ,pe hainute sau alte chestii ,dar si sfarcurile se fac ca stafidele ani la rand tzoasca tzoasca
Sotul meu fiind mezinul din cei 12 cica a supt lapte de la sora lui care tocmai nascuse
Brrrrrrrr !!!!

Aaaa,eu sunt pro carusel ,tocmai ma uitasem pe ebay zilele trecute sa-mi aleg unul,dar nu incantase nimic .Imi plac la nebunie si se pare ca bebeilor le place ,stau ei mititeii si se uita fff atenti

Lali ,ti-e dor de doctorul meu ? Ma intalnesc saptamanal cu el ,nu se mai fac ecografii si masutatori acum sa ma mai bage in sperieti .Dar de 2 saptamani ma tot baga la regim (2 zile / saptamana ) si nu vreau .
Cica am retentie de apa si sfatul lui e :
-1 zi sa mananc numai NUMAI Papaya
-si o zi NUMAI iaurt natural !!!

apoi voi elimina din apa dar eu mor de foame ,fructele ma lesina la stomac si oricat as manca mi-e foame tot mai tare . Nu l-am ascultat si daca ma intreaba ii zic: da ,da da ,am tinut cum mi-ati zis
Am noroc ca nu nasc cu el si sper sa nu-i mai vad fata vreodata

Lena ,tu nu te-ai gandit ,dar eu da

37+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ce bine ca e jade ok. merci seidana

ok, hai ca m-ati incoltit :P
acum tre sa va raspund la toate ca va suparati de nu

seidana, da, sunt constienta ca fricile de dupa nastere sunt mai mari decat cele din sarcina, dar macar vezi puiu, plange cand il doare etc. asa nu stii ce se intampla in burtica

oana, n-am mai problema cu spatiu. am probleme cu nam, nare, facuto etc etc :D dar nah, e problema mea, nu trebuie sa fie a grupului

lore, merci. tocmai am amnat cezariana. ma bucur ca sunteti bine

dbunny, of, daca doctorii zic ca esti in limitele normale, linisteste-te

elly, de ce razi mai?

anca, nu-s absurda. si eu mai fac greseli. eu am zis doar de persoanele care uita de cratime la fiecare mesaj. si ca ma enerveaza mesajele respective e problema mea. si ma tratez

inezluiza, felicitari

merci, lali dar mi-a zis sa vin pe 26 la cabinet, nu la cezariana
acum ma gandesc sa nu aman prea mult si sa ma ia cand nu e dr mea la spital
cine ma mai intelege si pe mine.

lenaC, am retinut ca m-am mai luat de cineva cu cratimele, ca deh, am o fixatie. in rest nu stau bine cu memoria

alayna, eu am zis randul trecut ca vreau sa iasa balanta si ca fecioarele de pe acest topic sa nu se simta jignite
nu, nu citesc zilnic horoscopul. il stiu bne pe cel care caracterizeaza zodiile. de obicei imi dau seama rapid ce zodie e un om cu care interactionez in viata reala. si am mai zis toate fecioarele cunoscute de mine nu mi-au fost deloc pe plac. in viata reala zic.
asta mica daca venea natural, venea balanta. ma gandesc ca are si asta un rost. de ce sa vina fecioara numai ca are dr mea garda pe 20?

helenutza, mie mi-a dat ampicilina. nici nu vreau sa citesc pe net ce e streptococ sau ce e asta si ce face ampicilina ca n-am chef sa ma sperii. am intrebat-o pe dr daca trebuie neaparat sa iau si daca o afecteaza pe bibi antibioticul. m=a asigurat ca n-o afecteaza.
iti mai e rau?
eu si acum... tot asa...

Lali chiar am zis ca ma descarc in mesajul ala si nu trebe sa-mi raspundeti

Oana
las ca nu ma iau eu dupa corut. stiu eu ce-i poate pielea lui corut

gata, am scris si eu prima autostrada. cred ca lui Lali ii e tare greu

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput