Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
michella78 spune:
alex eu la Teodora am folosit body-uri si costumase cat mai simplu de imbracat, cele descrise de tine mi se par foarte bune. (bine, fiind vara, Teodora initial statea doar in body. la Stefan vom vedea, dar eu am pregatit mai mult body tip maieu si pe deasupra costumas caci sigur se va mai racori vremea.
michella mami de Teodora si
38+cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Alex depinde de bebel.La mine fata se simte mai bine infasata,si atunci,noaptea ,ii pun un body cu maneca scurta sau tip maieu si o infas clasic intr-un scutec de finet, fara a o lega cu fasha. Primul,baiatul,se simtea tare bine liber,si atunci il imbracam in body cu pantalonasi subtiri la nani. Cel mai bine vezi dupa ce se naste. Acusi iti vezi si tu minunea.
Fetele,parca era o Elena care cerea acceptul pe grup la un moment dat si s-a suparat ca nu ii dadea nimeni acceptul pe grup ,cand era Seidana in maternitate, Jade internata si Anca intra mai rarut,a mai intrat,sau mi se pare mie ca s-a suparat de tot ?
May la un moment dat am scris eu un mesaj de ala numai cu " d-ala, n-am, n-are" etc,si apoi ai pus tu un mesaj " vad numai cratime " si de acolo concluziunea
.
Chiar asa , cate borcane mai ai Oana?
Va pup,mai raspund cand ma intorc,ies cu pitix la aer ca plange....
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
![](images/user_woman.png)
michella78 spune:
eu ma gandeam ca nu mai nasc prea curand, mai ales acum, cand oana zice ca bucatareste, alyana povesteste despre curatenii, pe mine m-a lovit o leneeeee .... d-aia crunta. stau cu Teodora, citesc si mananc, toata ziua. nu mai fac nimic prin casa, decat in zilele cand e sotul prezent (adica el face si eu dau "indicatii" ). deci ... zero semne de cuibareala
michella mami de Teodora si
38+cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
michella
alayna, eu nu-mi permit sa-mi vars nervii pe socrii. mai tip la sot pe skype dar cica ii pica netul tocmai atunci
lali, imi amintesc situatia, iar mesajul era pt georgi, nu pt tine georgi avea si ea o prob cu pusul cratimelor
37+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kora_B/Kora_B.jpg)
Kora_B spune:
fetelor, eu sunt in taxi in drum spre examen! Si am niste emotii -olilica! Si taximetristul e dus cu pluta! Era sa faca 2 accidente, i-am zis de 3ori sa o ia mai incet ca prefer sa nasc la termen si in spital, nu in masina lui! Dar degeaba! Brrrr!
Tineti-mi pumnii sa iau examenul ca dupa aia cine stie cand mai am timp de invatat!
Pup burticile si mamicile! 37+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis
2 ani +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Hai sa scriu pe rand sa nu uit..
IRINUSH.. FELICITARI PT noul membru.. sa ii dea DD la Bebe multa sanatate si o viata linista ...
Darisa.. bravo pt prima zi de gradi.. ceva emotii nu?
Lena... si eu sunt in sondaj cu ignoratu.. toate suntem pana la urma acolo.. depinde de hormoni insa cat de tare ne-a afectat..
Mikka... ha mai puiut nu fi suparata.. eu imi cer scuze in mod personal ca sunt mai inactiva, aeriana, si preocupata e sit mea, insa ai sa vezi si tu imediat cum bb ocupa tot timpul si te cuplezi numai acolo cu sau fara voia ta..
Mai merge sotul in dlegatii? sau s-a potolit?
Lali... am mai zis si ma repet ce bine e ca ai asa socrii.. chiar vb cu mama zilele trecute despre cat de greu ar fi sa gasesti un om de incredere sa aiba grija e puiutii nostri.. Ce bine ca lui Paulici ii place asa mult la bunici, vei vedea ca va conta si mai tarziu mult asta, eu niciodata nu m-am bucurat de bunici, si e oarecum un regret al meu...
Am vb cu JADE.. e bine si ea si bebe , sunt acasa, acum sunt linistiti si bine, au avut ceva peripetii dar o sa va zica ea daca va considera ca e cazul...
Eu am avut azi treaba in Cluj , si eram la ai mei la 50 km de cj..am lasat-o pe micuta cu buni.. vai de mine si aoleu .. a fost scandal mare ca a inceput cum am iesit pe poarta, m-am muls si i-am lasat laptic, dar nu a vrut biberonul, buni nu mai stia ce sa ii faca.. cum am venit acasa cum somn de voie .. a fost suficienta vocea mea sa o linistesc si titi sa o adorm..
Mama ma cearta ca ii dau prea des titi si fata e obisnuita sa primeasca cat vrea, cica nu e bine sa o dezvat sa o las sa planga.. AHA , i-am zis ca daca e asa nu ma mai duc niciunde fara ea.. insa eu nu las copilul sa planga sau sa ii fac program.. ce ziceti..?
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
seidana spune:
Andreea.. la mine secsu nu a functionat.. adik am facut secs si dupa o sapt am nascut, nici spalatu covoarelor, nici sapatu in gradina....
, A functionat insa replica n timp ce bateam burta: hai mami ca suna a copt, doar nu vri sa te faci stafida? si fructele coapte cad cand sunt coapte, dar noi ca suntem destepte?
Alex.. bodyuri petrecute , adik cele care se inchid cu capse perecute si cele care se inchid in fata, pantalonasi cu picioase, salopete cu maneca scurta si cele cu maneca lunga care se inchid in fata.. deocamdata ma "omoara" tot ce se trage pe cap ..
MAy... asta ma gandeam si eu nastem toate si ce ne facem? ramane odiseea goala? chiar vb cu jade si ma gandeam si la tine, cat stres ai mancat in sarcina, sa vezi dupa ce se naste bb cum va fi.. de la cum respira,, cum se caca cum se intinde.. totul e un stres...
Alayna... io nu te stiu rautacioasa... eu pe toate va iubesc in felul meu...
Lali.. lasa te mai odihnesti si tu putin, si il mai lasi si pe Paulici sa fie numai el rasfatatul..., eu cred ca se simte bine sa aiba 100 % atentie, iar tu baga niste soamne sanatoase langa Teodora..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 may, ai fost mortala, cu ultimul mesaj! ![]() lali are perfecta dreptate. sa vedeti "batalii" la discutii gen alaptat/lapte praf, cand/cum se incepe diversificarea, premergator - cu sau fara, dormitul impreuna si altele de genul asta! chiar am citit un subiect pe dc unde o mama nu stie cum sa faca, sa il convinga pe copilul cel mare (baiat de 8 ani)sa doarma singur, ca mai e un bebe pe drum. dati cu rosii, cele care sunt adeptele co-sleepingului dar ... pe mine ma depasesc situatii de genul asta. michella mami de ![]() ![]() ![]() |
Mie imi place sa dorm cu micuta, am zis ca dorm cu ea pana se marita..
![](icon_smile_big.gif)
Ce as vrea sa ramana asa mica... adica na...
![](floare.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea_t/andreea_t.jpg)
andreea_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 buna fetelor s au nascut azi trei strugurasi Isabela 2000 g, Filip 2100 g si Rares 2200 g,la 35 de saptamani mamica lor este Cami, camercam, sarcna este obtinuta prin FIV mami lor nu s a incris la odisee ca a stat numai in pat, in prima parte a sarcinei numai la spital a scapat.... sa fie sanatosi si sa creasca mari iar mami lor sa se recupereze repede ![]() ![]() ![]() ![]() mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
minunat!
Bine ati venit pe lume dragi strugurasi! Sa aveti o viata sanatoasa si frumoasa alaturi de familie!
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
Am facut vreo 6 kile de suc de rosii multumesc pt majorete fetelor!!!
ce bine ca jade e ok!
May, sa sti ca eu nu pun cratima cateodata si las doar spatiu ca MI E greu de pe telefon.
cred ca suntem toate cu hormonii in varf de pom.
aaa si eu tot nu am colostru..oare o fi ok asa?!
Pe mine ma puteti ignora daca scriu balarii ca eu nu ma supar. stiu ca uneori vorbesc mult si degeaba asa ca...
Oana 38+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!