Scapam de foamete!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Se vehiculeaza ideea asta de ani buni, chiar se facuse si un documentar BBC, despre faptul ca insectele sunt o sursa de hrana buna de luat in calcul pentru viitor, din perspectiva cresterii populatiei si a diminuarii rezervelor de hrana.Ce imi mai amintesc eu de atunci este ca insectele ar fi o sursa foarte bogata in proteine(si articolul din linkul tau insiruie tot felul de alte calitati ) si ar avea chiar un gust foarte bun, asta daca reusesti sa iti depasesti impulsul initial de repulsie si greata...

Eu ma vad incercand din una si din alta, de ce nu? Dar sa mananc supa de paianjeni si crema de viermisori si asta in mod frecvent,parca nu ma chiar imaginez.Cu nitica terapie (de soc! ), cine stie?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Ca sa nu editez raspunsul de mai sus, mai scriu ca as fi curioasa sa aflu parerea unui medic, in ceea ce priveste perspectiva unei schimbari totale a modului de hranire de veacuri.Ar fi corpul omenesc adaptat,tubul digestiv cu noile...texturi,n-ar face nazuri?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

daca as fi nevoita sa mananc insecte mai repede as opta sa mor de foamenici macar instinctul de supravietuire nu cred ca va fi mai mare decat fobia pe care o am vis-a-vis de insecte...pana si de fluturi mi-e scarba

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Este pragul psihologic peste care trebuie sa trecem.
La un muzeu al insectelor in New Orleans, baietii mei au incercat cu mare entuziasm: greieri, mealworms (habar n-am cum le zice in romaneste), scorpioni si tot felul de alte "crocante" pregatite acolo. Eu insa m-am tinut cu greu sa nu imi arat totalul dezgust (si ma rugam sa nu dau afara gogosile mincate mai devreme cu o cicoare aromata)...ma imbiau si pe mine iar pe mine ma treceau sudorile si zimbeam ca nu pot...ca nu mi-e foame pe moment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ehe, daca ajungem sa papam greierasi sa vezi ce silfide o sa aratam atunci, hai sa vedem si partea buna!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Ehe, daca ajungem sa papam greierasi sa vezi ce silfide o sa aratam atunci, hai sa vedem si partea buna!

uneori gandesc prea mult....

nah ca la asta nu m-am gandithai ca pentru un scop nobil poate ar merge un greieras la gratar

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Am mancat eu saptamana trecuta in Thailanda greieri si viermi prajiti.
A incercat toata familia, insa doar eu am terminat toata portia.
Sunt foarte bine prajiti, foarte crocanti. Cu putin sos de soia deasupra aveau exact textura si gustul de chipsuri.
Nu am incercat scorpioni. Erau prea negri.

Mergi la inceput