Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani ROXANA!!!!!!!!

Sa fi fericita si iubita mereu! Iti urez multa multa sanatate si tot ceea ce-ti propui sa devina realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La multi ani ROXANA!!! Multa-multa sanatate si toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!

LA MULTI ANI ROXX!!! sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor

bebeilor de 14!!

carmen sanatate multa lui Andreiutu.

Rmbbc felicitari pt primul dintisor

Lori multi lui Robert sa traca mucisorii

eu ii fac zilnic papica. si fructele si legumele cu carne,
cand adoarme acu de dim, pregatesc totu. dc se trezeste si nu am terminat, ori o las in jumper, ori in tarcu cu jucarii, ori cu cumnata-mea(asta destul de rar). fac zilnic pt ca ea nu mananca 2 zile aceeasi mancare. si pe langa asta trebuie neaparat sa fie proaspata.in zilele cand e ff agitata si nu am timp de nimic, bag borcanas. asta e..ce sa fac?

pt imunizare: ce parere aveti de Colostrum plus Probiotics? e cam scumput. dar am citit ca multe mamici aufost ff multumite de produs si nu au avut probl cu bebeii.

la botez a fost groaznic. papa groaznic, muzica si mai si, inghesuiala maxima, ac dat la 16grade, noroc k noi am stat intr-un coltisor si nu batea in noi,lumina era aprinsa doar cand venea mancarea, in rest ziceai ca suntem in club. cu lasere si lumini. dar nati a fost ff ok. a ras la toatalumea, am dat din picioare incontinuu ca ii placea muzica tare, a bagat mainile in farfurii sa inspecteze mancarea.i-am dat si eu painica, mamaliga si mar. altfel nu scapam de ea. iar la9 a picat de somn.

m-a termina ca de cateva zile adoarme intre 8-9seara, si la 3 ne da trezirea, cu chiraiala, cantat, sarit, foiala. nu stiu cum sa o fac sa adoarma mai tarziu un pic si sa nu mai aiba nici o trezire noaptea.vreun sfat ceva? de papat, papa bn si inainte de culcare, injur de 200ml lp, dar cand se trezeste, mai baga 200-250mliar la 7 da trezirea la toata casa ca are chef de joaca

revin. a adormit si tre sa fac papica

Mergi la inceput

Cu mancarea: mi-am luat recipienti VIA de la Avent si pastrez in ei. Daca imi iese pe mai mult de 2 zile bag la congelator. La fel fac si cu carnea. De fapt, mai ales cu carnea ca nu ii fierb lui o bucatica cat o nuca ci ii fierb un piept intreg. Am o carte de nutritie pt bebei si acolo zice ca e super ok sa congelezi pt max 30 zile.
Mai nou apa in care a fiert carnea lui o bag la congelator si cand am chef de o supa pt noi pun legume la fiert si adaug zeama de carne. Am vazut la emisiunile Euforia Cusine ca se practica chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la noi!

un LA MULTI ANI !
pentru ROXANA si pentru copilutii dragi si frumosi de 14!

CARMEN, multa sanatate puiutului! nu stiu ce sa-ti spun, nu vreau sa ma bag si eu peste doctori si sfaturi, dar tot ce vreau sa-ti zic e sa nu te mai simti vinovata! O sa-i dati de cap si o sa fie bine. O sa treaca, altadata o sa faca alta, o sa treaca si aia, si tot asa. Asta e mamicia! Daca as sta sa numar de cate ori a racit Flavia sau de cate ori oi fi dus-o intr-un loc de unde a luat ceva, n-as mai scoate nasu-n lume.
ideea e ca O SA FIE BINE!

Despre noi.. Felix a trecut bine peste vaccin, nici febra nici umflatura *thuja sa traiasca* - si ROxx!
iar la Flavia la gradi am aflat ca nu e ultimul an de gradi ci penultimul, ca nu e nici o graba cu intratul la scoala la 6 ani jumate. M-am mai linistit si eu, mai avem doi ani de copilarie...

in rest, daca imi mai aduc aminte vreun RSZ, noi luam si din piata si din super-hyper. La piata imi place sa merg cu Flavia sa-i arat legumele, fructele, ii povestesc,ii explic, ca sa nu creada mai tarziu ca piureul vine din cutie - doar ca mergem cand nu e imbulzeala, in timpul saptamanii.
apoi cu gatitul.. eu abia acum ma voi apuca, pana acum am fost fan borcanele. Acum ca am inceput serios dive, ma bag la retete. Am cumparat ghidul ala din adevarul, parca, cu retete gustoase pt copii, si abia astept sa le gust si eu, sunt bine organizate, pe varste.
si imi mai doresc si cartea lui Ruth Yaron, Alimentatia Copilului. O are cineva? O recomanda? O dez-recomanda?

cam atata de pe meleagurile zikiene. Va pup si va doresc o zi frumoasa!

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

Ralu - Razvan adoarme aproape zilnic pe la 19.30-20.00 cand suntem afara la plimbare. Pe la ora 21 venim in casa, il trezesc, joaca/masaj, baie, papa (cam o ora dureaza astea) si somn la loc pana la 7-8 dimineata. Chiar daca nu suntem afara, el vrea sa doarma la 7-8 seara si il las dar mereu il trezesc pe la 9 pentru ritualul de somn si de fiecare data se culca la loc. Nu ii fac niciodata baie mai devreme de 9.15-9.30 si papa mai devreme de 9.45-10.

Mergi la inceput

Roxx intrebare: cum e parasolarul pt geamul lateral de la Sunshine kids? Parca din-asta ai, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Raluca felicitari pt

Si eu sunt 100% de acord cu congelatul, nu prea fac, pt ca fifi e mare fan borcanele, dar de cand am citit cartea Dr. Mencinicopschi (oi fi scris bine) mi-am schimbat ideile preconcepute despre congelat; cu zeama de la carne nu-s de acord, nu le fierb la un loc, deocamdata separat, zeama aia nu i-o dau Anei si o vom tine tot asa o perioada. Aaaa..ce am facut ieri: papase niste piure facut de mine c carme si legume, apoi i-am dat bucata intreaga-carne, conopida, morcov, pastarnac si ii era sete. Ce idee mi-a venit- in loc de apa i-am pus in cana zeama in care au fiert legumele, m-am gandit poate o gasi vreun pui d enutrient si pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani EDU!!!!!!! MEDEEA!!!!!!!! ANA !!!!! CARMEN!!!!!!

copilasi scumpi..sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mada probl noastra e ca nati e rea si defoame si de somn. dc nu ii dai sa pape cand ii e foame, e jale.dc nu adoarme cand ii e somn, la fel. dc o trezesc, pai m-am dat foc la palarie.

si noi cumparam numai din piata.avem taranii nostri de la care luam constant si sunt ff multumita.plus ca am obs ca in hipermarketuri sunt ceva mai scumpe. si la legume, si carne si peste.atat k eu nu ma pot duce doar cu nati k nu are stare in carucior.asa k trebuie luata in brate.ramane tati care face piata la 3-4zile

Ziki am luat si noi carticica aia cu bucate. si mai e una care apare lunar: bucate pt copii. e 3lei si un pic.super interesante.plus ca iti da tot felul de idei, sfaturi.sunt pt copii intre 0-10ani.deci tocmai buna sipt cele cu copilasi mai mari.

SZ: bebeii vostri cum papa? in ce pozitii, locuri, cum ii faceti sa stea cumintei?
nati oricat de flamanda ar fi, la primelelinguite sta linistita, dupa care, a invatat cum sa seridice din scaun si se suceste p toatepartile, mai roade eticheta din spate,mai ia o gura, mai analizeaza barele, mai ia o gura, mai vb cu catelu...si uite asa. ne ia cam o ora sa terminam masa de pranz

edit: am incercat sa ii dau papa in jumper dar e cam riscant ca ea tot sare si mi-e ca da afara dupa, in premergator dar o alerg prin casa, in brate dar nu are stare,nu stiu unde si cum sa o pun sa stea sa pape

Mergi la inceput