Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Am luat catina si am pus la macerat cu miere de albine.
Eu am luat gandindu-ma la V, ca e toamna, pt stmularea imunitatii.
Dar acum stau in dubii, ca e si purgativ (noi suntem in zile super kk-cioase), da pofta de mancare
si cica superenergizeaza (ma gandesc ca isi ia zborul daca isi mai ia energie extra
).
M-am autoindus in eroare. Cred ca imi voi suna pediatra, vad ce spune ea.
racusor2010 spune:
Seara buna mamici
azi nu am apucat sa mai intru...dimineata am fost la dermatolog cu Andrei: candida, dar pe duca. am facut bine ca i-am dat cu pimafucin, continuam
mi-a confirmat ca a facut pe fond de sistem imunitar slabit, in urma vaccinului si febrei pe care a facut-o cateva zile. nu e grav, o sa treaca, si cica e frecvent la baietei...in fine, bine ca am fost, m-am linistit.
acum sunt intoarsa rau de tot pe dos, am citit despre o fetita Ioana, frumoasa foc, care are 3 anisori, dar nu are o manuta, pentru ca doctorii nu au vazut la ecografiile morfofetale ca era sugrumata manuta si nu se dezvolta normal 

o sa va trimit cazul pe mail, poate o puteti ajuta, strang parintii ei bani pentru o proteza pentru minunea mica
http://www.helpioana.ro/ro/ajutor
http://www.dorupanaitescu.ro/vreau-sa-ma-imbogatesc-sau-povestea-unei-manute-pierdute.html
PAULA te inteleg perfect 
asta sunt si eu cand ma innebuneste Andrei, zic ca nu imi mai trebuie bb 2
in seara asta de exemplu a fost rautatea intruchipata
dar se uita in ochii mei si rade cand face rautati, sa vada daca ma supar sau nu 

ANCA 
multumesc de sfat, o sa citesc si eu rugaciunea Sf Stelian, poate il mai linistesc pe nazdravan..
Victo nu stiu ce inseamna, dar cred ca nu e de bine 
ca de obicei il admirau si ii pupau manutele, acum tot cu "catzzi, catzi" erau ![]()
Rodi ai fata mare mami 
asa e si la noi cu mama, ele saracele sunt bine intentionate, dar nu prea le iese ![]()
si la noi vine mama de miercuri....
nu mai stiu ce voiam sa zic, sunt asa de obosita si de intoarsa pe dos...va mai scriu maine, cand imi mai revin...cred ca e de vina si luna plina 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
michelle1981 spune:
Fetele HELP: petele astea sunt de la febra?
Racusor, ma bucur ca e spre vindecare iritatia, v-ati chinuit ceva cu ea..
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crissteo spune:
Fetele, ne mai primiti la voi? Iar n-am intrat cateva zile. Eu sunt asa disperata ca se termina vremea asta si vine frigul incat zilele astea am stat mai mult afara.
Ieri am fost dimineata la biserica, noi mergem mereu duminica, Teo care e baiat mare nu mananca inainte sa se impartaseasca, ca asa i-a spus lui parintele ca e mare si e foarte mandru de asta, lui Albert ii place si lui si deschide gura mare. Noua ne place si incercams a fac sa le placa si lor. Stiu sigur ca va veni o vreme cand n-or sa mai mearga cu noi la biserica, asa ca mergem acum cat sunt incantati.
Apoi am mers in Herastrau si am stat de la pranz pana seara.
Am vazut cu stupoare ca Teo a crescut asa dintr-o data, se urca in toti copacii, in Gradina Japoneza era calare pe toate stancile de-mi statea inima, se uita pe sub ochi la fete si-si da cu parerea care e frumoasa si care nu, adica chiar nu stiu cand a crescut copilu asta.
Azi a mers la gradi, una din iubitele lui nu mai vine anul asta ca are mama iar un bebe mic si mai are Teo o iubita, imi zice in seara asta, bine ca am ramas cu simona daca ana nu mai e, asta e, ce sa fac. Am ras de ne-am prapadit, pe ascuns, ca el era in suferinta.
Si eu mai vreau bb 3, dar mai incolo, cred ca-mo doresc o diferenta de 5 ani intre bb3 si Albert, nu ma descurc cu ei asa mici. Si cu ei doi a fost greut, cand am nascut Teo avea 3 ani si 3 luni, era mic mic fata de cum e acum, asa ca vreau diferenta mai mare. Dar daca are cine s ava ajute mamici, orice diferenta e buna. Moi sunetm chiar singuri singuri.
Nu mai stiu ce am vrut sa zic. Revin.
racusor2010 spune:
Michelle ti-a raspuns Dana pe FB:
"Michelle sper sa citesti aici. Sunt de la febra. Se da cu Cicalfate de la Avene - 2-3 aplicari/zi in strat fff fin. Ana a doua zi era bine, a treia disparusera. Sanatate multa!"
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Michelle ti-a raspuns Dana pe FB: "Michelle sper sa citesti aici. Sunt de la febra. Se da cu Cicalfate de la Avene - 2-3 aplicari/zi in strat fff fin. Ana a doua zi era bine, a treia disparusera. Sanatate multa!" Diana Ionesi am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bumblebee spune:
Eu chiar nu stiam ce e cu petele alea.
Dar sper sa fie de la febra si sa scapati cu o cremuta. 
Dana,
.
ochidut spune:
Salutari dragele mele,
Contrar obiceiului intru rapid doar sa va zic ce facem, desi nu am apucat sa termin totul din urma.
Suntem bine, ne-am reglat cu febra si scaunele si in sfarsit mancam.
Ati avut dreptate, cred ca acum va manca si mai mult sa recupereze, ca azi toata ziua a umblat dupa mancare.
In w/end nu v-am scris ca inca nu era in apele ei, a mai bolit si colac peste pupaza ii iese si nu stiu ce masea si a durut-o destul de tare. S-a tanguit toata noaptea sambata spre duminica si in ambele nopti se trezea mai spre dimineata plangand.
No, sper sa trecem si peste dinti si sa fim in forma buna pentru concediu. Plecam peste o saptamana.
Saptamana asta insa e saptamana nebuna de dinainte de concediu, in care trebuie pus totul la punct la birou, eu incep sa spal/calc si pt bagaje ca in w/end nu am cum intrucat treb sa plecam la munte cu treaba.
pupam mamici si delfinasi, in special cei bolnaviori.
off mai fetelor, de ce atati copii bolnaviori
nu e normal!!! una doua mai face unul febra, caca moale, raceli. iritatii si tot asa.
chiar ma intreb cateodata ce sistem imunitar au copii nostrii.....incep sa zic si eu ca babele..."cand eram noi maica, nu era asa
"
de Larisa Ioana 24.06.2010
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Un an nou scolar plin de realizari frumoase! ![]() Paula - chiar voiam sa te intreb voi cand va apucati de bb2 Mie nu mi se pare deloc greu cu Bianca, poate ca e mai linistita, eu stiu? Oricum, cand iese afara e ca Raul, nu stiu zau cum o sa ne descurcam la turci. Merge incotro vede cu ochii, nu se opreste daca nu ne mai vede, merge la toate bancile, la toate vehicolele copiilor, nu da mana la mine, nu vine inapoi cand o strig, daca o iau in brate sau ii schimb directia urla de zici ca s-a lovit, de se uita toata lumea sa vada ce a patit etc etc etc De asta eu cand ies afara o plimb in carut 30-45 minute (maaaaxim o ora) apoi trebuie sa o dau jos, dar la parculetul de joaca unde e ingradit. Daca e spatiu deschis e jale. Voi cum faceti?? La fel e si Raducu....probabil ca la varsta asta nici un copil nu sta locului sau sa mearga frumos de manuta eu il scot de 2-3 ori afara...depinde cate reprize de somn are....mai nou imi doarme si mie 3 ore la pranz, dar cu conditia sa merg dupa 1 si 1/2 sa stau langa el, ca atunci se trezeste si daca nu ma vede si trezeste de tot. Dimineata 9-10 sta numai in carut pt ca eu fac piata Pranz, de la 15 pana la 17 sau chiar mai tarziu(in cazul in care nu tb sa ajungem acasa sa-si ia al doilea somn).... cand mergem in parc sau la ferma si atunci il dau jos din carut. Daca merg in parc tb sa stau cu ochii pe carut, iar cand merg la ferma sunt mult mai degajata Eladeea, vroiam sa-ti recomand si eu o masina buna! Skoda Octavia, are un portbagaj f mare, incap si 2 carucioare sau un carucior si f multe bagaje. Noi suntem f multumiti, merita macar sa o vezi. ![]() ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
ochidut spune:
Roxana condoleante. Pe de alta parte insa, sa-ti traiasca finii, sa te bucuri de ei
Georgia, cu intarziere
La multi Ani, sanatate, bucurii si armonie in familie! Ai fost o nasica tare frumoasa, vazut si eu poze! sa-ti traiasca finii
michelle, concediu placut. sper ca sunteti mai bine cu febra si cu mancatul. Uitam sa iti zic, iar, ca te admir cata rabdare ai tu sa ii dai sa manance, sa ii faci jucarele...offf e greu sa stai o ora la fecare masa, sa te rogi sa deschida gura.
Racusor, ce baiat mare ai si jmecher, cum isi baga el hartia in gura.
Si noi am fost duminica la biserica unde am botezat-o pe Larisa, am intrat putin inauntru unde era slujba si apoi am trimis-o cu taica-su afara prin curte. totul bine si frumos pana au inceput sa bata f tare clopotele. Am iesit repede afara, eram sigura ca s-a speriat. Intr-adevar ii curgeau niste lacrimi si tremura..... asa ca am plecat, nu am mai apucat sa o impartasim. Oricum ii e cam frica de preoti
, odata mai demult a trebuit preotul sa ii faca jucarele vreo 5 minute sa o convinga sa deschida gura si nimic. Ii araunca niste priviri incruntate....si toata lumea statea la coada si astepta dupa noi
paula, inteleg ce zici tu acolo si am aceleasi trairi cateodata ca si tine. desi am un copil care nu imi creaza nici un fel de probleme- somn, mancare... - cateodata ma mai gandesc ca as vrea putin timp pentru mine.dar apoi imi revin gandindu-ma cat de prede trece timpul si imi va fi dor de aceasta perioada...si o sa creasca mare si nu o sa ma ai bage in seama.....
Mai si copilul meu cand iesim afara ma epuizeaza efectiv, nu sta locului, nici nu stiu de ce ma mai obosesc sa iau caruciorul. poate sa mearga in continuu si o ora jumate, doua si deabia sa o iau eu cu forta sa o pun in carucior. Mergem la inceput 15 minyte maxim pana in parc, ca apoi se apleaca pe o parte si sta cu mana intinsa in jos si mataie - ca sa imi arate ca vrea jos. si la fel merge haotic, si o ia repede la alergat - ca doar de aia facuse buba in barba, de la cazut pe asfalt. nu vine la mine cand o strig si face niste pasiuni nebune, pentru masinile din parc si pentru casutele acelea de jucarie si poate sa stea acolo si o ora
si nu cedeaza la nici un fel de diversiuni ale mele
de Larisa Ioana 24.06.2010