Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Dyana: sa-ti spun ca si eu sunt in aceeasi situatie, saptamana viitoare intru in concediu si am rezervat de mult timp 3 zile la o pensiune pe langa Brasov si ma tot gandesc sa plec fara Lucian,ca e un mic terorist noaptea in deplasare, data trecuta cand am fost plecati in Galati nu a dormit absolut deloc,mai ales ca avem doar o camera, ma gandesc ca o sa fim capiati toti 4. Dar intrebarea e cum sa ma indur sa plec fara el

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Aris: Doamne ajuta sa fie bine

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aris sunt in spirala si eu
Dyana...mergi...

Despre plocon/e...am simtit la fel ca voi...sunt momente,din ce in ce mai rare cand ma revolt...dar daca iti vezi copilul lat si ei astepta ce faci?Dai.Daca ai programare si stie ca si data trecuta nu ai dat....stai la usa mult si bine!Cand am nascut fata in spital era o gravida ce nu avea bani...a tipat(avea contractii dar nu se rupsesera apa)de-a stiut spitalul,a fost lasata asa...intr-un final a intervenit o complicatie si au bagat-o de urgenta in operatie(se rupsese uterul)eu nu aveam banii la mine erau la D jos.Cand a venit moase si se invartea pe langa mine ce credeti ca am zis?!"Apucativa de treaba,am banii jos la sot!"si totul s-a miscat...si pot enumera n exemple traite sau de langa mine.NU,Nu-i in regula....sa dai/ei nu-i moral....dar sincer nu cred ca vom scapa de acest VICIU.Pot spune ca am intalnit si cativa medici (pana in 5) care nu au primit si si-au facut si treaba corect.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap 345
Dodo-pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor la noi s-a complicat situatia. maine dimineata imi face cerclaj asa ca va rog sa spiralati si pt mine maine la 8

sunt cu ganduri multe de bine langa voi. o sa fie bine, sunt sigura.

Mergi la inceput