Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ohooo, alina, dar aveti bogatii nu gluma cum sa nu te lauzi cu asa mandrete de flacau, felicitari!

de baietel mare si 22+ cu zburdalnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Iaura hainutele noi eu le-am spalat intotdeauna. Chiar si acum le spal

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

ohooo, alina, dar aveti bogatii nu gluma cum sa nu te lauzi cu asa mandrete de flacau, felicitari!

de baietel mare si 22+ cu zburdalnica

iaura Eu asa am facut la \Sara, i-am spalat(pe dos) si calcat (pe dos) toate hainutele inainte de a le purta. dar zau ca nu mai stiu cam pe ce perioada...Cerd ca pana pe la 5-6 luni am facut asa...sau poate 1 an??? zau nu mai stiu

Doamne, ma uitam pe prognoza meteo si va fi din nou caldura mare....nu va suparati pe mine, dar eu nu mai vreau vara....nu mai suport deloc caldura.. Vreau o toamna frumoasa, lunga, cu max 23 grade si fara ploi. Sa pot sa ma plimb fara sa nadusesc sau sa simt cum ma ameteste soarele

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

buna burticute,azi avem zi de sarbatoare,implinim 5 luni si...6,5 kg,off nu inteleg de unde 2kg in2 saptamani...ieri mi-am sortat hainele si...am ramas cu foarte putine care ma mai cuprind,vad ca "se ingroasa gluma",burtica mea nu prea mai are loc in nimic....si mai vine si frigu'...Tocmai am achizitionat si eu tot de pe net,o geaca de iarna imensa,incap de doua ori in ea,ne pregatim ca nu se stie cat vom creste...
va pup si o duminica cat mai linistita va doresc

+21 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iaura, si eu am spalat la Maria lucrusoarele, fie ele noi sau primite. Lucrurile mari le iau si eu de noi, sau, daca ar fi sa primesc, as lua de la cunoscuti. Dar hainute merge sa iei si purtate, cat sunt mici, copiii abia apuca sa poarte hainutele, cresc foarte repede.
Alina, eu nu am reusit sa vad comoara , e clar ca nu ma pricep la baieti.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mamici uitati-va si pe situl asta http://www.ibebe.ro/
e destul de stufos:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

ce liniste e pe aici... ce faceti, ati plecat toate la cumparaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

MY LADY- sa ai grija te rog..knd mai faci trebusoare, adica sa le faci asa incet incet...si cat mai relaxat..sa iti fie bine
- vreau sa va spun ca i-am trimis mesaj doctoritei ieri..si mi-a raspuns slava Domnului aseara pe la 10..trebuie sa iau augmentin-1 tableta la 12 ore timp de 7 zile...parca as fi preferat sa imi dea ceva injectabil mai degraba, dar asta e....si apoi tre sa repet tetriul, analiza...o sa incep din noaptea asta, ca mai fac perfuzii si nu cred ca pot sa iau la ore fixe...e posibil ca greata si voma sa fie de la listeria asta...de nu se mai opreste odata
- ALINA- si io imi doresc toamnaaaa..nu mai suport caldura asta...
- am inteles cu monitorul acum..ma gandeam io ca despre asta trebuie sa fie vorba...la noi nu e cazul ca stam intr-o garsoniera...nici nu stim cum vom face...tre sa facem cumva sa mai cream spatiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Alina, i-am vazut si eu bogatia lui Radu..... Am lesinat de ras pentru ca si pe sotul meu tot Radu il cheama . Si ca tot am ajuns acolo, m-am uitat la aproape toate filmuletele cu Sara - O frumusete de fetita si tare am impresia ca este si foarte cumintica. O sa ai o pereche de nota 10!
My Lady promite-mi ca jucam tenis! S-a anulat tenisul de camp de astazi.... hi hi hi.... Doamne ce rea sunt!
De maine la munca , cred ca o sa imi placa acasa cu bebe!!! Abia astept!

Va pup, noapte buna sa aveti!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, mortal filmuletul cu bebe...I-am aratat si sotului meu si s-a uitat de trei ori ca sa priceapa...Apoi a comentat..."asa mare o are?".Comentariu facut cu disperare, pentru ca noi am vazut doar un buton mic...Iti dai seama ce grija mare....Daca fii-su la 19 saptamani nu are dotare corespunzatoare?
Subscriu la cele spuse de Puiutza in legatura cu Sara.Tare dulcica si finuta este...

Mergi la inceput