Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Ce faceti? Pe unde sunteti?
My lady cum te simti azi?

Eu am tot trabaluit de azi dimineata, cred ca nu am mai avut asa spor de dinainte sa raman insarcinata si acum ma cam doare burtica. Cred ca o sa ma intind un pic.
Imi poate explica si mie cineva cum ar trebui sa simt contractiile daca ar fi sa fie, va rog. Acum am niste dureri vagi de burta, dar nu cred ca sunt contractii.

Va pup!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Puiutza, iti poti da seama cand ai contractii atunci cand ti se intareste burta. Efectiv o simti pietroi. Asa simti si contractiile Braxton-Hicks, care sunt nedureroase. Acum cred ca depinde si de fiecare organism in parte, la mine, de exemplu, travaliul a inceput cu niste dureri foarte usoare, ca la ciclu, plus intarirea burticii. Pe urma s-au intensificat ca durere, incet-incet.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Da, e buna intrebarea cu contractiile, sa ne explice si noua cineva,please....dureri cam sunt mai ales dupa un mic efort gen curatenie prin casa...dar si cand ma ridic repede de pe scaun aproape ca nu ma pot indrepta de durere...cateodata imi simt si uterul (sau burtica) intarit, adica mai tare decat de obicei...

+21 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua si de la noi,,my lady sper ca esti bine si tu si bebelu,,aici vad ca se discuta de contractii dar eu vin cu o intrebare ceva mai banala pe langa seriozitatea problemelor de aici,este vreo mamicuta dintre voi care a facut achizitii de la bazar?daca da spunetimi si mie in cat timp vau raspuns fetele care au postat anunturile(eu le-am trimis mail neputand suna de aici ca mar costa o groaza)poop si scuzati daca deranjez cu prostioare de genu....sa auzim doar de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

am intrebat eu o data la bazar despre un marsupiu din ala de umar si pana seara mi-au si raspuns ,din pacate nu l-am achizitionat ca nu mai aveau cutia si vroiam sa-l fac cadou finului meu ca in magazine sunt scumpe rau.

Pana la urma AM GASIT PE UN SITE O VARIANTA LA 75 DE LEI SI AM AJUNS LA 90 CU TRAnsportul.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Sarumana altesa de raspuns eu am ochit niste carucioare si as vrea sa vb cu fetele cateva detalii si daca e sa il si achizitionez pe unu din ele ca in oras tare is scumpe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ia sa ma uit si eu sa vad ce e in oferta decat ma uit nu fur nimic te las pe tine ca ai fost prima.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Chri – imi pare asa rau sa aud de necazul vostru. Dumnezeu sa va dea suficienta putere sa treceti mai departe.
Lady – ai grija de tine si de bebelusa ta, ma rog pentru voi sa fiti sanatoase si sa fie doar o mica sperietura.

Alina – ma bucur asa de tare ca ai pereche… Asta imi doresc si eu foarte tare si asta isi doreste si sotul meu !

in 18+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Aneline..multumesc pentru informatie!Mi-a spus o perosoana draga mie(speciala ca si om) de la prima mea odisee..de la fulgusori, ca dopul se poate reface!

Multumesc fete pentru incurajari!Dumnezeu e mare si intotdeauna ma supun lui...acestei forte care ne vegheaza pe toti si vegheaza Ordinea in lucruri,fapte, ganduri si acte!

Eu azi am fost la tara, la copt vinete pentru iarna!Am mai luat una alta de la socrela de la beci(ce n-am reusit/stiut sa fac eu pentru iarna.)Si sapt. viitoare vreau sa fac compot de struguri, nectarine si piersici!

Burtica e ok..bebe misca de rupe...kraluca..nu te mai impacienta..eu sunt la a doua sarcina..si in sapt 19...si abia a inceput sa miste bebe serios..deci...calmo paciento

Legat de chimice..si eu frec cu ele...dar eu mi-am luat parfumate..sa nu simt mirosul de clor din ele

Legat de contractiile Bracton...simptomele sunt exact cum le-a descris Lexi...puteti citi si aici:
http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-nastere/despre-contractiile-braxton-hicks.html

si un subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=61913

Fug ca trebuie sa pun vinetele in pungi la congelator..sa etichetez borcanele cu dulceatza,gem...etc...

Sa spal niste rufe de-ale socrelei ca nu are masina la tara(nu i-a racordat inca la apa..in comuna fiind lucrari)..

Si poate ma epilez si eu si fac o baie..ca ieri mi-a fost frica sa fac!Azi am avut usoare contractii...un minut doua!E mai bine..

Va pup din mers!

*Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

My da stiu ca stai cuminte in pat de nu mai poti. De ce nu amani treburile astea?

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 17+

Mergi la inceput