Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Olishka, multumesc mult. Eu il vreau pe asta:
http://www.articole-pentru-copii.ro/leagane-si-balansoare/leagane/leagan-ocean-wonders-aquarium-fisher-price.html ma rog, am gasit cu alte modele aici, jungla, ursulet, etc, dar principiul e acelasi si tot FP.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

fetelor..mie mi se intampla ceva ciudat...sangerez numai in ziua de luni...deci 3 saptamani la rand am sangerat un firisor numai luneami-a zis medicu de familie de saptamana trecuta ca, daca mai continua asa sa iau no spa de 80 mg ( sper sa nu afecteze cu ceva )...acu iar sun pe ginecolog si iar nu raspunde...ar trebui sa stau numai in pat, ca ma apuca incet durerile prin oras cand ma mai duc pe undeva...
- tu LADY ce mai faci?cum iti mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Olishka, multumesc mult. Eu il vreau pe asta:
http://www.articole-pentru-copii.ro/leagane-si-balansoare/leagane/leagan-ocean-wonders-aquarium-fisher-price.html ma rog, am gasit cu alte modele aici, jungla, ursulet, etc, dar principiul e acelasi si tot FP.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Este f fain, ma gandeam si eu la el, insa mi se pare ca este f greu de mutat. Noi cum stam la casa, imediat l-am facut balansoar simplu si il car dupa mine sus, jos sau prin camere unde stam La fel foarte simplu il iei in calatorii. David a stat f mult in balansoar caci in patut nu era deloc distractiv, in brate nu puteam sa-l tin prea mult asa ca balansoarul era cea mai buna optiune.

Oricum mai avem timp sa ne hotaram

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

fetelor..mie mi se intampla ceva ciudat...sangerez numai in ziua de luni...deci 3 saptamani la rand am sangerat un firisor numai luneami-a zis medicu de familie de saptamana trecuta ca, daca mai continua asa sa iau no spa de 80 mg ( sper sa nu afecteze cu ceva )...acu iar sun pe ginecolog si iar nu raspunde...ar trebui sa stau numai in pat, ca ma apuca incet durerile prin oras cand ma mai duc pe undeva...
- tu LADY ce mai faci?cum iti mai e?

Offf Mady chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau decat sa stai cumintica si sa astepti recomndarile doctorului.

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

multumesc Olishkala fel si tie...vedem ce mai zice doctoru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara si de la noi,,,bun venit fetelor noi,,felicitari mamicutei de gemeni.AComodare usoara pt puiutii care azi au inceput gradinita iar mamicutelor multi pupici si nu fiti chiar asa stresate ca veti vedea ce placut surprinse veti fi de acomodarea picilor.La capitolu camara de iarna nu ma bag ca eu acilea zau ca nu ma apuc de gatit nimik,leg din supermarket nu mi se par prea ok pt a ma apuca de conserve,fructele niciatat asa ca momentan ne descurcam fara,de gatit papita zi de zi aici chiar am o problema serioasa,nimik nu imi mai place,mam saturat de gatit,tare mias dori macar o saptamana sa gateasca altcineva ca eu nu mai am nici o idee si nici macar nu mai am starea necesara,,vorba la una din fete as prefera mancaruri cat mai rapide si mai simple.Azi is de o lene iesita din comun,imi vine sa dorm non stop,plus ca afara ploua de dim intruna deci nici macar vremea nu ma ajuta in vre un fel.pooop la toata lumea sa aveti o saptamana usoara si plina de zambete si vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Si eu il studiam pe acesta :http://www.mothercare.com/Fisher-Price-Smart-Stages-Rocker-Swing/dp/B002GIWPU2?ie=UTF8&ref=sr_1_14&nodeId=42824041&sr=1-14&qid=1315841943

Mady, chiar ca e ciudat ce spui tu cu sangerarea...Astept sa ne spui ce ai vb cu dr.

Olga, sanatate lui David!!

Matza Si noi mancam icre destul de des. \Eu le cumpar deja facute (icre de stiuca), din piata Domenii, este un magazin de pescarie. Sunt minunate! Si Sara le adora!!

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

bine ati venit pentru noile burticute,Ana si Ica, asteptam detalii...care sunt povestile voastre???cum va pregatiti voi pentru venirea bulgarasilor??? ce emotionant sa ai gemeni si mai sunt si pereche...
Cata emotie azi, a inceput scoala!!!!....peste 7 ani ne inghesuim si noi alaturi de buburuzele noastre la careu...nu-mi vine sa cred...devenim si noi parinti.
hmmmm vorbiti de supe creme, mai ales de brocoli cu un pic de smantanica, cata bunatate...

+21 cu

Mergi la inceput

Alina este exact balansoarul pe care vrem si noi sa-l achizitionam. Stii cumva cat te-ar costa daca l-ai comanda de la ei de pe site? Un prex aprox cu tot cu transport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Ce primire frumoasa ne-ati facut! Multumim frumos! E tare interesant sa poti discuta cu mamici care trec prin aceeasi perioada ca si tine, sa impartasesti din temeri, din bucurii... De exemplu, cineva a scris de iritabilitate si eu chiar trec pe aici de vreo doua zile... Am niste stari tare ciudate, ma enervez din orice, nu ma recunosc pt ca sunt o persoana tare calma de obicei. Sper sa fie ceva trecator ca altfel, innebunesc si eu si cei din jur...
Azi i-am scos polipii baietelului, a fost bine, am scapat, sper doar sa nu se refaca. Cu burtica suntem bine, doar ca am crescut mult, iar puiutii misca de parca ar fi patru, nu doi!
Cred ca Ina intreba ce vitamine luam; eu am luat elevit vreo luna, acum iau fier pana la nastere pentru ca sunt usor anemica, iar cu vitamnele am facut o pauza. Peste doua sapt avem programare iar si sa vedem ce ne mai recomanda medicul. Voi aveti insomnii? Eu ma trezesc noaptea pe la 2, 3 si nu mai pot adormi vreo doua ore. Cateodata si pe la cinci... Bine ca nu mai lucrez, altfel as fi tot obosita. Am scris destul, sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput