Aspirante optimiste > 20 ani (714)
Raspunsuri - Pagina 6
lorena_86 spune:
alex, sure check nu are 100 garantat
mie mi-a iesit sure check pozitiv cu vreo 4 zile inainte sa-mi fac beta cand a fost 110....
cred ca are 50 maxim sau mai putin
sure check este testul meu de suflet
am amintiri asa frumoase cu el

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Bob_Pixel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Mda, si eu fac la fel...eu sunt fan Minut. Cand am ramas Minut mi-a aratat pozitiv mai frumos decat SureCheck...adica se vedea mai clar testul Minut de ieri, fata de SureCheck de azi, ca sa dau exemplul asa. Stiu ca Surecheck depisteaza concentratii de 100 mIU HCG, fata de Minut si Barza care detecteaza 25...Am mai postat eu ce concluzii a tras o graviduta care facute fiv si tot testa, Surecheck da rezultate foarte bune, dar dupa o intarziere de 4 zile cel putin. Tu cand ai facut testul atunci? |
Serios??? Wow, atunci inseamna ca eu aveam beta grasa tare la Bob, din moment ce SC mi s-a pozitivat in z31 (la un cm de 30-31 pe atunci). Era linuta aparuta nu stiu cand, stiu ca am pus picaturile, m-am spalat pe fata si pe dinti si apoi l-am citit...undeva dupa 3 minute, cred. Seara mi-a adus sotul un surecheck streamer si s-a pozitivat cu pipi diluat tot dupa vreo 3 minute. Iar a doua zi am facut clearblue digital, i-am pus pipi si cand sa-l pun pe chiuveta sa stea a aparut instant Pregnant 2-3. Eram lesinata de incantare, ce sa mai

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
YLARI spune:
Haoleo, de la 100 HCG depisteaza pushcariashul ala de surecheck????
Fetelor nu stiu despre ce linii de uscare vorbiti voi aici ca eu nu am avut niciodata asa ceva, nici la barza strip nici la barza caseta nici la surechek nici la FR, la niciunu, cand a fost negativ a fost CLAR o linie. Cand am fost a aparut linia a 2 a. Acum ultima data am avut intr-adevar cam palida linia a doua, ma gandesc ca poate si de-aia a fost in neregula sarcina si pana la urma s-a oprit, am facut vreo 3 teste atunci in mai dar niciunul nu s-a pozitivat clar-clar, cu toate ca la 6 sapt am fost la eco si s-a vazut, cu activitate cardiaca, tot. Pacat ca doar o saptamana a avut putere inimutza aia sa bata
Si noi ne gandisem la un nume, Ilaria
doar de fetita si am hotarat numele acesta sa ramana al lu' bbdoiu care a plecat.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
MeAlex spune:
Lore, Bob, asa stiam eu, mai caut pe net sa gasesc ce sensibilitate are.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bob_Pixel spune:
Ahhh, Ylari, ca tot mi-ai adus aminte de Barza caseta
Daca nu ma insel, inca o mai am pe nesimtita care mi-a facut linie de uscare, ii trag o poza diseara si-o urc langa celelalte "mincinoase" in picasa la aspirante, ca sa vezi si tu.
Eu am avut frecvent linii de uscare anul asta (cand eram in preconceptie cu Bob nu m-a fentat niciunul) si pe unele le-am oprit intentionat ca sa fac comparatii cand voi avea teste pozitive. ![]()
Ai vazut ce-am urcat ieri pe picasa?
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
lorena_86 spune:
inseamna ca analizele mele de beta erau varza....sau beta crestea haotic....dar pana sa apara sangerarile crestea, nu se dubla perfect dar cu aprox 80% crestea la 2 zile
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Lore, ai dreptate, are 25 sensibilitate, retinusem gresit. Sper sa nu ma injurati, reiua ce spunea graviduta care facuse fiv. Ii multumesc din suflet ca a postat pe alt site povestea ei acum un an.
Cum subiectul se refera la testele de sarcina asa vrea sa va spun la ce concluzie am ajuns din experienta proprie. Am facut atat de multe "pipiloase" fiindca am prins multe weekend-uri si sarbatori - deci nici un laborator deschis nicaieri. Orice test de sange se repeta la 48 de ore.
Testul de sarcina Barza Gold - se pozitiveaza in 2-3 minute dupa ce valoarea beta HCG din singe trece de 20 UI.
Testul de sarcina Sure Check - se pozitiveaza in 5-6 minute dupa ce valoarea beta HCG din singe trece de 25 UI. Si cu beta mare nu am obtinut un test f pozitiv - liniuta 2 era f pala.
Eu zi dupa zi:
24 decembrie - test e de sange valoarea 5 (la 9 zile de la embrio- transfer cu embrioni de 48 de ore)
25 decembrie - de Craciun testul de sange Barza gold - pozitivat dupa 30-40 de minute,
26 decembrie - Barza gold - pozitivat dupa 20 de minute,
27 decembrie - Barza gold - pozitivat dupa 2-3 minute,
28 decembrie - test de sange valorea peste 25,
30 decembrie - alt test de sange - valoare peste 40, nu s-a dublat valoarea, dr a fost nemultumit asa ca se continua seria testelor trist si iar sunt inchise toate laboratorele. Am luat 3 Sure check de data asta.
1 Ianuarie - Test Sure Check - s-a pozitivat dupa 6-7 minute. E drept slab pozitiv. NU am vazut liniuta de test f colorata era asa umbra roz.
2 Ianuarie - Test Sure Check tot asa s-a pozitivat slab dupa in 5-6 minute
4 Ianuarie test de sange - beta peste 400.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
MeAlex spune:
Bob, tu ai vazut liniile astea de uscare si in intervalul in care trebuia citit testul sau numai dupa mai mult timp?
pentru
Bob_Pixel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Bob, tu ai vazut liniile astea de uscare si in intervalul in care trebuia citit testul sau numai dupa mai mult timp? |
Scarbele de Barza mi le-au facut rapid, sa zic 20-30 minute. Clearblue NU stiu cand a aparut. Ca l-am citit ieri dimineata in lumina aia de cacao (ce rau imi pare ca nu l-am studiat bine) fix 10 minute si apoi l-am aruncat in dulap si l-am scos dupa amiaza. Deci e cu bataie foaaaarte lunga :(

Te
, Bob !
YLARI spune:
Mie Clearblue ala mi se pare suspect de ... pozitiv
Vorbesc de poza cea mai din dreapta.
In rest nu am vazut nimic la celelalte cred ca sunt batrana si oarba 
Of lore, imi pare rau ca ai stricat testul... 
Pe mine m-a intrebat sotul daca am mai facut test, i-am zis hai ca doar nu sunt cealapa la cap, mai stau, sper sa rezist pana duminica dimineata.
Hai sa va zic ce am facut, scuzati detaliile. Va intrebam luna trecuta cum e cu bucatelele de endometru care se dezintegreaza pe care le vedeti voi pe deget
dar fiindca nu mi-ati rasp, am introdus si eu un desht in instalatie, culmea eram cu 1 zi inainte sa vina rusii, dau 2, nu imi amintesc exact si am vazut eu niste punctulete albe din loc in loc (dese, e drept) si am hotarat ca alea sunt bucati de endometru care se dezintegreaza. Am I right? Acushi fusei la baie si am repetat povestea cu deshtu si nici urma de punctulete, o fii de bine?
scuzeee ptr detalii...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()