Aspirante optimiste > 20 ani (714)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelafalt spune:
Deny te pup scumpa, ce faci tu acolo, unde e optimismul tau? Vrei sa iti spun ceva de legea atractiei? Nu iti mai spun ca stii deja.Te simt foarte suparata si dezamagita dar eu nu cred ca trebuie sa te gandesti tu la cum v-a reactiona sotul tau mai tarziu tu traiesteti viata acum si incearca sa fie bine, o sa ai si tu copilasul tau mult dorit asa cum multe femei de pe acest forum care s-au chinuit mult acum isi tin copii in brate.
Lorena si de tine imi pare asa rau, stiu cum e cand nu mai poti de saparare si mai iei si un paharel tu crezi ca iti alina suferinta dar atunci te face sa te simti atat de prost de mai rau iti face.Chiar nu ma asteptam sa iti vina ciclu eu eram ferma convinsa ca e bebe la tine.
Fetelor eu intru la mancat nuci ca am adus de la tara si sunt asa bune.
Va las

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
![]()
![]()
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
lorena_86 spune:
fetelor ascultati aici ce poveste....

http://www.youtube.com/watch?v=nirqGBGpSJk&feature=player_embedded
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor ascultati aici ce poveste.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nirqGBGpSJk&feature=player_embedded ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Neata fetelor!
Lore impresionanta povestea
fetele cu z1 imi pare nespus de rau, nici nu stiu ce sa va zic decat capul sus si sa nu va pierdeti speranta.

In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
dana0000 spune:
Neata fetelor!
Eu m-am linistit si luna asta,mi-a iesit progesteronul din ziua 21 si e ok,adica 30(e in limitele de 5.3-86 de la synevo pt faza luteala).
Pe scurt nici luna asta nu am ramas insarcinata dar e bine ca nu mai trebuie sa astept o saptamana sa vad daca sunt sau nu
Trebuie sa fac HSG-ul ala,mi-e o frica
Fetelor imi pare rau ca au venit rusii
Ylari tu ai mai ramas in cursa luna asta...
miky82 spune:
| citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, la mine de ieri seara s-a oprit ciclu, deci fffff ciudat eu sunt cascada de obicei si imi tine minim 5 zile, luna asta a fost fff putin am sangerat o sera , o zi negru cu multe cheaguri ,dar tot putin cantitativ si ieri doar pana dupa parnz cand s-a facut rozaliu....deci fffff ciudat...azi am facut o beta si abia maine primesc raspunsul dupa ora 3, deci crima macar sa stiu daca a fost ceva, sau am o dereglare, a mai patit cineva asa ceva de la utrogestan????sau avem o luna ciudata toate , s-au aliniat astrele aiurea va puuuup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Xdidi ai facut vreun test de sarcina? de abia astept sa iti vina rezultatul de la beta sa ne ti la curent.

In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
YLARI spune:
| citat din mesajul lui dana0000 Ylari tu ai mai ramas in cursa luna asta... ![]() |
Io z30, nici urma de rusi
Rozeala aia de ieri era pala-pala-palida de tot si doar inauntru. Azi nici macar inauntru nu e
Daca nu apar rushii azi, maine bag un FR. Sau sa fie shure check? Antante dizemane pe... pe care sa il fac? Prietenul meu cel mai bun e shure check, numai asta mi-a aratat pozitive de-a lungul existentei mele 
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
xdidi spune:
neata fetelor,
am facut vreo 3 teste, unu dumininca trecuta-negativ, unu miercuri cu urina diluata care a iesit negativ si pt ca eram la munca l-am last in geanta si parea sa fie o liniuta ,dar fff pala cred ca cea de uscare, sotu a vazut-o dupa insistentele mele, apoi sambata am mai facut un barza stip , dar s-a facut ciudat nici linita de control nu s-a facut toata iar liniuta a doua la fel de pala si numai in lumina fff puternica s-ar fi vazut...sotu a zis sa fac beta sa nu am dubii, ca daca era ceva trebuia sa iasa testu cat de cat pozitiv....eu nu ma agit cu bebele , mi-e teama de 1000 de alte lucruri care sar fi putut intampla, iar cu liniile de uscare m-am confruntat si eu la minut, care era mult mai vizibila decat astea...si minutul mi-a iesit asa in ziua ovulatiei asa ca daca nu se terminta si era asa de ciudat ciclu nu faceam nimic...mai am putin de asteptat pana la 3 sper sa fie gata mai repede!!!
si sunt curioasa sa vad si dr ce zice....
lore impresionanata povestea tipei 
va puuup si va tin la curent....
YLARI spune:
Didi, hai cu betaaa!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
xdidi spune:
ylari la tine e mai probabil ceva bun , la mine beta sigur va fi aiurea adica sunt sigura ca s-a intamplat ceva nasol, daca nu a fost un bebe e posibil sa-mi fi revenit boala...deci si mai nasol , nici nu vreau sa stiu ce s-a intamplat, sau de la ce...ca de obicei toamna ma iau pe mine boliile....asa ca zi destul de grea pt mine....
asa ca ylari vrem II