Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

May, cred ca ceai de tei cu miere sau lapte cald cu miere...
Nici eu nu am somn...

37+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata fetelor.
Va servesc cu clatite americane si dulceata de gutui?

May3, eu de aici le luam http://eztv.it/shows/111/greys-anatomy/. Acum astept noile episoade... parca in jur de 20 septembrie trebuie sa ajunga

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

raportez prima noapte gri..
la 12.30 nu dormea ca si-a facut veghea de la 22 la 24.30, si o durea si burtica.. urla fata mea de ma sfasaia in 2, si e posibil sa ii fi fost si f foame..
la 4.30 iar foame mare, la 7.00 zici ca nu era mancata de 1 saptamana... tare fomista puricelul...
a ajuns la 3840 gr , are obrajori de obrajori si slaninuta ca purcelul, iar din unele body a iesit deja, si mai avem si salopete de maxim 1 saptamana...

Ionela, May... ati vazut ca lana e noul aur? hai ca inconjurate de atatea oi faceti avere frumoasa .. ar fi insa ideal sa reusiti sa va odihniti totusi, ca dupa ce vin micutii
May tare mumoasa esti.. si ce burtoc ai mai...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Neata fetelor.
Va servesc cu clatite americane si dulceata de gutui?

May3, eu de aici le luam http://eztv.it/shows/111/greys-anatomy/. Acum astept noile episoade... parca in jur de 20 septembrie trebuie sa ajunga

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

nu mancare ca , spre deosebire de NAti ( pe care nu o suport la faza asta) eu stau si clocesc 64 de kg, in urcare si coborare sensibil, numai cat sa ma dau cu capul de pereti.. traiasca painea

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Anunt schimbare de semnatura:

36 saptamani .

La kg am pus 1,4 kg saptamana asta (pai de asta a crescut pitica mea ). In total 11,6 kg

Intrebare: Mai pateste cineva ceva de genu:
Ma trezesc noaptea cu burtica tare, si trece abia dupa ce merg la baie... E contractie sau e de la vezica plina?

Doctorul mi-a zis sa iau no spa pentru contractii, dar eu nu iau. Oare ar trebui sa iau?
Ma gandesc sa incerc macar vreo cateva zile ca sa vad daca au vreun efect. (Cand mi-au aparut la inceput luam cate 3 pe zi o sapt si nu aveam in acel rastimp, dar atunci erau cate o contractie doua la cateva zile)

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Sei, o limonada?

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Lena, no-spa pana pe la 38 de sapt nu are ce rau sa faca, mai exact, efectele negative sunt mai putin importante decat cele pozitive.
Si eu iau de cateva zile ... sa ma asigur ca o mai lungim pana pe la 38 , ca am promis ca dau de baut daca ajung la 38

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza si de la noi, poftiti la cafea cu lapte si vaine prajita cu marmelada diet. Dar ofer si-o nectarina!

ionela si chiar nu-ti poti decala planurile un pic¿

may pe mine ma relaxeaza Rooibos-ul. Il cumpar in Iceland, in versiune mix cu vanilie si capsuni. dar nici nu ma duc in dormitor pana la 1 noaptea. citeste juma de ora inainte de a te culca, si fa mai racoare in casa. eu noaptea la 11 intind rufe, strang casa, scot gunoiul, mai pun la spalat...apoi o ora de Sex and the city...apoi lectura, apoi pic lata.

lena si eu patesc asa cam in fecare noapte pe la 3, ma trezesc stransa cu usa parca, fac pipi si-s ca noua

lalimete gatesti weekendu asta¿

eu azi fac linte cu pui, iar maine ii las onoarea soacrei sa gateasca

dar chiar asa, oare Natalia ce mananca¿¿

azi schimbare de semnatura yey

34

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
[
ionela si chiar nu-ti poti decala planurile un pic¿

Pai as prefera sa nu. Ideal pt mine ar fi sa nasc la 39 sapt implinite, adica in sapt 40... dar cred ca vreau prea multeOricum, prea devreme sper sa nu fie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Mneatza

Lena, no-spa pana pe la 38 de sapt nu are ce rau sa faca, mai exact, efectele negative sunt mai putin importante decat cele pozitive.
Si eu iau de cateva zile ... sa ma asigur ca o mai lungim pana pe la 38 , ca am promis ca dau de baut daca ajung la 38

Multumesc Ionela. M-ai mai linistit. O sa incep sa iau si eu .

Dbunny, multumesc. Eu am vazut deja Sex and The City... Poate ma mai uit o data

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput