Nasterea la Arcadia - Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 2
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
te uiti in gurita si vezi daca are depozite pe interiorul obrajorilor. Limbuta e alba si de la laptic. daca nu da semne ca o deranjeaza nu prea are cum sa fie ciuperca. Aftele sunt ca niste besicute sparte. Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu |
In afara de asta daca vei incerca sa cureti depozitele de pe limbuta se vor duce, cand e ciuperca nu se duce la simpla stergere.
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
oana.irina spune:
Ionela, nu stiu foarte exact, dar parca a spus Claudita ceva despe niste manevre dupa masa. Ceva de genul ca tre” sa il dea cu capul in jos de 5 ori... Sper sa nu spun prostii. Poate reuseste sa intre si dansa pe net si o sa ne spuna.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Ionela, nu stiu foarte exact, dar parca a spus Claudita ceva despe niste manevre dupa masa. Ceva de genul ca tre” sa il dea cu capul in jos de 5 ori... Sper sa nu spun prostii. Poate reuseste sa intre si dansa pe net si o sa ne spuna. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
sper ca ai in teles gresit
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu
oana.irina spune:
Citat: citat din mesajul lui oana.irina Ionela, nu stiu foarte exact, dar parca a spus Claudita ceva despe niste manevre dupa masa. Ceva de genul ca tre” sa il dea cu capul in jos de 5 ori... Sper sa nu spun prostii. Poate reuseste sa intre si dansa pe net si o sa ne spuna. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 sper ca ai in teles gresit |
se poate
Data viitoare cand o sa planga, ii studiez si obrajorii pe interior. Mada, cum sa o curat? Eu l-am intrebat pe dr cand a fost ultima data si a zis sa nu ii bag glicerina boraxata decat in ultima instanta, daca va face ciupercute, pt ca e atat de toxica.
ionelamaria spune:
Oana, imi place sfatul medicului tau. Altii recomanda curatarea guritei cu glicerina zilnic, preventiv, ba chiar si cu stamicin in ea. Pe aia i-as cam bate.
Pui pe deget o compresa sterila si stergi gurita, asa curati
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui oana.irina Ionela, dar compresa o inmoi in ceva, sau o bag asa uscata? Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Merge uscata dar nu freca gurita ci doar stergi.
iulia_iulia spune:
Fetelor ,acum am vazut ce a postat Alinuta84 la sfarsitul cap 17 despre stafilococul auriu ,astia de la Arcadia sigur au scapat microbul asta pe acolo ,de asta au bagat atatea conditii
oana.irina spune:
Fetelor ,acum am vazut ce a postat Alinuta84 la sfarsitul cap 17 despre stafilococul auriu ,astia de la Arcadia sigur au scapat microbul asta pe acolo ,de asta au bagat atatea conditii (0 aproba) (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator |
Hm... sa speram ca nu e adevarat. Se vorbesc multe aiureli.
Eu cred ca atata vreme cat ati semnat contract cu ei, sunteti f avizate sa cereti o pozitie oficiala. Eu le-as trimite o adresa prin care sa le solicit un raspuns prin care sa infirme sau sa confirme daca zvonurile precum ca sectia de maternitate si neonatologie este infestata cu respectiva bacterie sau alti virusi. Desi sunt convinsa ca nu ar spune adevarul, in caz ca ar fi unul nefericit.
AlynaB spune:
Eu il spal pe pouiutul meu in gurita , o data la 2 sapt, cu Badijonaj bucal. Sunt la farmacie comprese pt deget, le inmoi in solutie si il spal in gurita