semiinterant/afterschool scoala 128?

semiinterant/afterschool scoala 128? | Autor: enachescug

Link direct la acest mesaj

Incepem scoala si noi (mai emotionata eu, ca fi-miu se distreaza cu "ultimate alien") si sunt intr-o dilema. De fapt nu stiu pre multe detalii asa ca va rog sa ma ajutati cu informatii ca sa pot lua o decizie, daca ati avut copiii acolo.
Va fi elev la scoala 128 "Ion Creanga" si vreau sa stiu cum e semiinternatul sau afterschool-ul de acolo.
Ma intereseaza orice informatie relevanta, in principal:
- ce spatiu au
- cam cati sunt
- cine ii supravegheaza, cate persoane si ce calificare au
- lectiile cu cine le fac
- ce mananca, de unde este mancarea.

Si orice altceva.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Buna seara, noi suntem la afterschoolul din 128 si pot sa-ti spun deocamdata ca spatiul este in interiorul scolii, deci copiii nu ies din curte/nu traverseaza strazi. Deocamdata (dupa prima zi) am inteles ca vor fi supravegheati de doua invatatoare, cu care vor face si lectiile. Acum s-au inscris 12 copii, dar anul trecut s-au inscris si in lunile urmatoare inceperii si au fost maxim 20 in total. Mancarea este adusa de o firma de catering. Cam asta pot sa-ti spun deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Multumesc.
Ieri am fost si eu pe acolo si am aflat mai multe detalii. Deocamdata am optat pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Ma bag si eu aici, cu voi. Pana una alta, eu is foarte incantata de tot ceea ce tine de afterschool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snics spune:

Doresc mai multe informatii despre scoala 128 si semiinternat in special clasa I 2012 - 2013.Multumesc

Mergi la inceput