Incepem scoala si noi (mai emotionata eu, ca fi-miu se distreaza cu "ultimate alien") si sunt intr-o dilema. De fapt nu stiu pre multe detalii asa ca va rog sa ma ajutati cu informatii ca sa pot lua o decizie, daca ati avut copiii acolo.
Va fi elev la scoala 128 "Ion Creanga" si vreau sa stiu cum e semiinternatul sau afterschool-ul de acolo.
Ma intereseaza orice informatie relevanta, in principal:
- ce spatiu au
- cam cati sunt
- cine ii supravegheaza, cate persoane si ce calificare au
- lectiile cu cine le fac
- ce mananca, de unde este mancarea.
Si orice altceva.
Multumesc!
Buna seara, noi suntem la afterschoolul din 128 si pot sa-ti spun deocamdata ca spatiul este in interiorul scolii, deci copiii nu ies din curte/nu traverseaza strazi. Deocamdata (dupa prima zi) am inteles ca vor fi supravegheati de doua invatatoare, cu care vor face si lectiile. Acum s-au inscris 12 copii, dar anul trecut s-au inscris si in lunile urmatoare inceperii si au fost maxim 20 in total. Mancarea este adusa de o firma de catering. Cam asta pot sa-ti spun deocamdata.
Multumesc.
Ieri am fost si eu pe acolo si am aflat mai multe detalii. Deocamdata am optat pentru el.
Ma bag si eu aici, cu voi. Pana una alta, eu is foarte incantata de tot ceea ce tine de afterschool.
Doresc mai multe informatii despre scoala 128 si semiinternat in special clasa I 2012 - 2013.Multumesc