Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

te pup didishorul meu drag mi-ar placea sa fie fetitza sa stii k si eu aveam astfel de probleme inainte de prima operatie...aveam probleme cu stomacul, scaune diareice fara motiv...de altfel asta e si una din intrebarile puse de medici la consultatie cd e vb de endo - dk exista probleme cu scaunul. asa ca banui k tot de la blestemata asta e mie imi prinsese si colonul prima data.
bea - eu merg la dr albu la medlife si sunt super multumita de el. are o abordare diferita fata de endo si problemele de fertilitate cauzate de ea. eu zic sa incerci si la el daca vrei sa mergi in afara - am auzit lucruri bune despre viena, szeged in ungaria si istambul.

pup si bafta multa!

PS: fetele cred ca ar trebui facut capitol nou ca avem cam multe pagini...care din voi stiti cum se face? si cine are userul?

Roxy
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Roxy, la Medlife te referi la Dragos Albu? Sau la Pelinescu?

Mergi la inceput

Abia peste 3 sapt am prins loc liber la Albu. So, el e pt progesteroane, nu? Ca actualul la care merg ma zapaceste cu anticonceptionalele, eu ii spun ca mi-e cumpit de rau de la ele si degeaba
Am vb cu dr Kovaci de la clinica Kaali si mi-a zis ca e full, extra full pe luni in advance cu FIV uri si deja refuza programari pt alt gen de probleme.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

roxy si la mine la prima operatie erau si pe colon , doar am avut gr 4 si chiar mi-a zis dr sa fiu atenta sa nu fac cu sange la menstra (lucru greu de sesizat)...insa inainte de prima operatie am fost constipata toata viata mea...dupa menopauza vietii ies zilnic si chiar excesiv de mult cateodata...cred ca de la progesteron si culmea acum m-am ingrasat ...inainte eram slabuta , acum nu dau jos nici cu cura, dupa 3 saptamani am renuntat si la cura...voi trece pe regimul de endo...in post probabil...
bea ce sa zic dar medicamentul de bayer l-ai incercat?????am auzit lucruri ok despre el...si la fel despre dr albu, cred ca si eu tot la el aterizez mai incolo, ca macar incearca....iar pilulele nu sutn o solutie buna pt noi,chiar deloc...te puup si sper sa gasesti o formula care sa functioneze la tine.
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Didi, nu, n-am incercat medicamentul de la bayer.

Am sunat azi la Medlife si din cauza vremii, multe renuntasera la programare dr Dragos Albu, asa ca am tras o fuga pana la dansul. Iata ce mi-a zis. So, te-ai operat si durerile nu au cedat, din contra s-au intensificat, la tine steriletul Mirena a fost eficace doar cateva luni, anticonceptionalele nu ti priesc, atunci trecem iar pe Diphereline. offf!Si sfatul lui, incearca sa mai faci un copil. Pai da, stiu, se spune ca o sarcina face bine la endometrioza, dar eu am nascut in nov si deja in febr m-am dus la camera de garda de la Medlife tinandu-ma de pereti de durere. Da, zice el, dar vei vedea ca o a doua sarcina va fi si mai bine, de abia atunci se vor simti efectele. Da, dar nu-i usor sa mai faci un copil trecuta de 35 de ani, cu Basedow si endometrioza, posibil si adenomioza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

bea m-ai spart incearca sa mai faci un copilllllllll!!!!!!! eu asta incerc de imediat 4 ani si am 27 ani(in martie)...deci asta e tratament pt endo???offff deci daca la mine reapar durerile ce fac, copil e clar ca nu pot face , adik ultimul raspuns a fost fiv cu donate...
eu zic sa incerci sa gasesti pe cineva care sa te lamureste cu visanele(asa cred ca se numesc), faza nasoala este ca n-ai menstra de la ele, dar n-ar avea efectele adverse ca la diphe...
dar tu mai vrei un bebe? sau vrei liniste de la endo?
off nasoala boala, eu m-am impacat cu situatia, eu mai merg la doc de acum inainte doar pt secretii si pap, iar eco fac daca ma va durea ceva, altfel nu mai arunc banii pe fereastra.
bea incearca si remediile naturiste, tincturile sunt fff ok si antitumorale.bea ceai de cretisoara si vezi daca merge cu utrogestan vaginal dupa ovulatie, eu cand am facut stimularile n-am avut nici o durere la ciclu si cred ca utro m-a ajutat ff mult...iar cu tiroida incearca sa iei ulei de catina cu q10 de 60 mg de la hofigal, mama are boala asta si a iesit la liman cu tapazolu, de la 3 pastile pe zi a ajuns sa ia jumatate si numai in zilele cand lucreaza...a ajutat-o fff mult suplimentul asta.
te puuup si ce sa-ti mai zic.....sanatate multa si dureri suportabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

bea, imi pare rau ca ai dureri. de fapt, ma cam sperie chestia asta. totusi, ai grija cu tratamentul naturist simultan cu cel medicamentos. vreau sa spun ca sunt anumite naturiste care sunt contraindicate cand iei ac, si ma gandesc ca si la diphe s-ar putea sa fie la fel.
didi, eu cred ca durerile tale sunt legate de activitatea hormonala, dupa cum le descrii tu, adica la ovulatie si ciclu. Si foarte probabil sa fie legate de progesteron. Eu pateam asta cand luam utrogestan, pentru ca luam si doza maxima. Mi se pare ca scrie si in prospect. Plus ingrasatul.
roxy, data viitoare sigur vei afla si sexul. este grozav ca bebele e activ, asta e mereu un semn de bine. si eu am avut chist, tot de 6 cm, la inceputul sarcinii, dar a disparut cam pe la 10 saptamani, dupa tratament cu utrogestan. cred ca a fost folicular, medicul asa zice.
eu am intrat in prenatal si ma rog la Dumnezeu sa nu nasc inainte de luna martie. sper sa ajung macar la 37 saptamani, sa nu fie prematur. din cauza placentei previa sunt consemnata la domiciliu si nu fac mai nimic. multa lume ma invidiaza pentru asta, dar e cumplit sa stai degeaba atata timp.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Dragelor, haideti ca am facut eu casuta noua!

Capitolul 69

va astept acolo!

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

bea, daca vrei sa urmezi sfatul lui Albu sa mai faci un bb, incearca cu acupunctura si vitex. Parca la tine tot cu vitex a mers si prima data, nu? Te-am urmarit inca de atunci. Bafta multa.

21+

Mergi la inceput