Ce fel de glucometru ???

Ce fel de glucometru ??? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa ii cumpar tatalui meu un glucometru, sa stam cu totii mai linistiti.
Va rog sa-mi spuneti, daca stiti, ce fel de glucometru este usor de folosit, multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

buna

noi am facut acelasi lucru pentru tata . am luat accuceck - are culoarea grena si este cel mai usor de folosit pentru ca are lamelele intr-un tub si la aprindere ies lamelele singure . insa un set de 3 cutii de lamele - cate 17 lamele fiecare - costa cca 260 ron , iar aparatul costa cca 350 ron .

acum am vazut la cunostintele mele accuceck albastru - care este si prin programul gratuit pentru diabeticii insulinodependenti - si care il poti gasi la diverse oferte si costa intre 90 ron si 260 ron . cauta in mai multe farmacii . lamelele sunt intr-o cutie si introduci de fiecare data - sunt mai ieftine si ai norocul ca sunt multi diabetici care au o multime de lamele care ti le pot oferi .

eu deja as cumpara si al doilea aparat tocmai din acest motiv , insa deocamdata am cumparat ultimele 3 cutii dintr-o farmacie mai ieftina pentru aparatul pe care il am . cand le termin optez pentru cel albastru - am deja de unde sa iau lamele - pentru diabeticii insulinodependenti lamelele sunt gratis .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tatal meu este doar pe pastile momentan, tine dieta stricta, insa la controalel saptamanale mai are un 60 sau un 120, deci oscileaza destul de mult.

Am sa ma interesez in farmacie pt Accuceck albastru daca spui ca e mai ok, multumesc frumos pt raspuns

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

daria, eu am luat pt bona noastra un glucometru tot accucheck de pe Okazii, de la un distribuitor din Sibiu. A fost 50 de lei aparatul si aducea si lamele pt mai multe tipuri de aparate, evident mai ieftin decat in farmacii. A fost un tip extraordinar de prompt si profi, era din Sibiu (poate il depistezi dupa oras)

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

pe okazii ma uit si eu
am gasit asa
accu check aviva
aviva nano
compact plus
mobile

care e cel mai usor de folosit oare ? :(

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu as alege in functie de pretul consumabilelor si vechimea pe piata (astfel incat sa ai garantia ca macar 2 ani vei gasi ace si stripuri pt el). Apoi mai depinde si de stilul de viata, dar banuiesc ca pe tatal tau nu-l intereseaza neaparat un aparat ultracompact de poseta

Ele functioneaza toate pe acelasi principiu: au un pen in care se monteaza un ac mic de unica folosinta cu care intepi degetul, picatura de sange obtinuta o pui pe un strip iar stripul in aparat care afiseaza glicemia.

Diferentele de pret vin din automatizari, miniaturizari, marketing... Eu as initia o discutie cu vanzatorul care are cele mai multe modele, unul priceput ar trebui sa stie sa-ti recomande sau sa-ti explice diferentele dintre ele.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mamagiuliei, mergi la farmacie si intereseaza-te de consumabile. Cumpara-l pe cel cu consumabile mai ieftine.
Toate sunt usor de folosit.

Ar trebui sa mearga din nou la diabetolog si sa-i explice ce are de facut (la ce pastile poate renunta cateodata sau ce sa adauge in dieta) in cazul in care glicemia scade prea mult.

Mama mea are diabet si are momente cand ii scade glicemia prea mult (atunci ia zahar cubic sau dulceata) si atunci renunta sau ia numai jumatate din pastila de seara sau dimineata, sau in ziua urmatoare mananca o felie de paine in plus samd.
Dar a facut toate astea numai cu sfat de la doctor.

Apoi a invatat sa recunoasca simptomele pentru glicemie mica/mare.

A durat ceva timp pana ce diabetologul i-a stabilit exact dozele si fragmentarea lor zilnica potrivite ei.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

m-am uitat pe cutii si este vorba de accuceck active - cel mai ieftin din seria accuceck - cel albastru . mergand pe ideea ca este cel mai ieftin la consumabile si destul de simplu de folosit , eu chiar doresc sa cumpar unul .cel pe care il am este destul de scump la consumabile .

si intreaba cine are acasa unul - printre cei care sunt insulinodependenti - iti vor da cu draga inima lamele .

in functie de raspunsul la teste , deci de oscilatia glicemiei , mai repede incearca o dieta serioasa . cu diabetul nu e de glumit .

Mergi la inceput

dieta este stricta pt ca amaandoi ne-am panicat
tatal meu in 71 de ani nu a fost bolnav niciodata

multumesc frumos pt sfaturi

_

Mergi la inceput

atunci trebuie luat un glucometru repede . glicemia variaza peste zi si exista riscul de hipoglicemie atunci cand dieta este stricta . verifica dimineata , mananca , verifica la 1 ora , la 2 ore . intr-o saptamana deja veti vedea oscilatiile . daca tine regim stict , ar trebui sa vedeti un raspuns bun al organismului .

cat avea glicemia cand a fost diagnosticat ?

Mergi la inceput

184.
atunci a mers la diabetolog.

_

Mergi la inceput