Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***
Raspunsuri - Pagina 7
simplyana_m spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Mamada nu e blow-job? |
Ba da!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
mi-am luat piticul de la gradi plin de buline, hahaha, cica a cooperat si i-au pus decoratiile in pept!
si mi-a facut scandal ca vrea la nani la gradinita, cu Ramona si cu copilashii.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas mi-am luat piticul de la gradi plin de buline, hahaha, cica a cooperat si i-au pus decoratiile in pept! si mi-a facut scandal ca vrea la nani la gradinita, cu Ramona si cu copilashii.CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |

http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas mi-am luat piticul de la gradi plin de buline, hahaha, cica a cooperat si i-au pus decoratiile in pept! si mi-a facut scandal ca vrea la nani la gradinita, cu Ramona si cu copilashii.CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Foarte frumos!
Si de ce nu l-ai lasat la nani?
Monnvas spune:
Ca n-aveam pijama la noi :)
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Foarte frumos! Si de ce nu l-ai lasat la nani? |
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Amu am recitit. Mai, io cand ziceam de metodele lu' Aris aveam in cap iscodirea copilului prin joc de rol, de tipul copilul face pe educatoarea si ursuletul pe elev si o sa-ti zica atunci ce se intampla la gradi. N-am precizat, mea culpa. Altfel, perfect de acord, chiar daca nu ti se pare ca pricepe, tocatul la cap cu "mami nu te paraseste" si "mami te iubeste" va da rezultate.
CRISTIAN (7.03.2009)
Bianca2503 spune:
Pai ia sa-i cumperi copilului pijamale!
Vladimri nu are pijamale...folosim tricouri si nadragi subtiri, sau cate un body (mai are veo 203 care inca il incat)
aris26 spune:
bravo Cristi
pai si nu puteau sa-l culce intr-un tricou?
nici noi nu avem pijamale in mod special. doar iarna i-am cumparat pt gradi. acum ii culca in body sau in tricou si chiloti.
lasa ca maine vine baiatul pregatit. o sa vezi ce bine se aseaza programul acuma
mama de
mic +
Anaan spune:
Salutare!
Olga, mi-e tare mila de David!
Dintre toti ghioceii el mi se pare cel mai apropiat ca temperament si comportament de Andrei, asa ca, avand asemanarea asta in minte, eu zic sa-l iei incet, mai tine-l putin acasa si acorda-i toata atentia ta, faceti ceva mai special decat de obicei impreuna. Eu zic ca baiul e ca la gradinita noua nu mai e inconjurat de aceeasi afectiune, plus copii de-o varsta cu el- lui Andrei nu-i place deloc o companie formata din copii de varsta lui, totdeauna ii prefera pe cei mai mari, iar David cu atat mai mult, cum el a avut-o mereu alaturi pe Chiti. Eu il vad pe David ca fiind un copil calm, foarte dornic de afectiune (dar o afectiune manifestata linistit, nu tot o pupatura si-o aruncatura
), mai interiorizat decat media si dornic sa fie lasat in pace atunci cand e preocupat de ceva care il pasioneaza( l-am vazut cum se joaca cu masinutele complet absorbit)...deci e posibil ca la noua gradinita sa fi simtit ca e prea mult pentru el, mai ales ca la vechea gradinita toti il iubeau si-i aratau lucrul asta. Va tin pumnii sa fie bine!
Ieri a fost probabil ziua "carnagiilor". si eu mi-am ciopartit un deget: taiam ceva, eram singura cu andrei, el a tipat, eu am tresarit si iac-asa s-a produs accidentul. degetul l-am pansat cu o fasa pentru caini, ca aia am gasit-o pe moment, prinsa cu elasticul meu de par
...deci andiaroro suntem surori intru suferinta.
Revin!