Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Anelor, La multi ani!!!

Tia intram in prenatal in acelasi timp.
Abia il astept si eu...sper sa nu mai fie nevoie de nici un medical pana atunci, si sa ma mai pot tarai pana la serv.

27+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Salut fetele!

Ce bine ca e vineri! Azi e o zi importanta: e ultima zi de "Chesa"(= cresa) a lui Miruna. Nu stiu daca ea realizeaza ce inseamna, dar de luni mergem la gradi. E un pic ciudata trecerea astea, ca la gradi nu s-a facut o sedinta cu parintii, ceva, nu stiu nimic despre educatoare, doar numele... o sa fie un pic naspa pt. ea, ca e tipicara si atasata de ingrijitoarele ei (nici la cresa nu vrea cu altele decat alea doua pe care le stie). Am emotii, azi dimineata am si plans pe masina, dupa ce mi-am luat la revedere de la una din ele (ca dupa masa va fi alta).

In rest, Miruna e tot mai preocupata de bebe, intreaba cat mai dureaza, ieri m-a ajutat sa fac snitele si dupa aia, ca sa se laude, m-a infundat cu vreo 2 bucati ca sa "pape si bebe sulioala". Mancam o gura ea, una "bebe sulioala".

Asta off topic, ca on topic, "bebe sulioala" e bine, miscacioasa, tot fara nume, deja nu le mai stiu nici pe alea care imi placeau mie...

saptamana asta am fost moarta de somn, nu stiu de ce, nu sunt coerenta in nimic, sper sa ma odihnesc in weekend...

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
28+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

haioasa foc miruna
si uite asa se pun kg-mele

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

yo am 202 zile de medical

bebelinul meu scump

Florin 18 ani si +30 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Neata, Tia si Lia...

Lia, ce faci? Cum sunteti azi? Ma bucur tare mult pentru tine. Chiar voiam sa iti spun ieri ca am o prietena care a avut colul de 2 cm din luna a 6-a pana la sfarsit si a nascut la termen, asa ca fruntea sus si mergi inainte. Contractii ai? Totu este sa stai linistita si sa mai ai rabdare ca mai este foarte putin.

Emma 27 saptamani

mai am contractii cam 4 pe zi
si mi se intareste si ma doare cand se fsce puiutul ghemotoc
Doamne Ajuta sa fie cum zici tu

bebelinul meu scump

Florin 18 ani si +30

Lia, 4 contractii pe zi, daca sunt nedureroase sunt absolut normale, de fapt nu trebuie sa fie mai mult de 4 contractii nedureroase/ora din ce am citit eu.. :)

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

lasa mai LIA, voi sa fiti sanatosi! ca ai cotizat si tu la stat!!!

27+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Abramburico, sper ca esti ok, asteptam sa revii curand la discutii ca ne lipsesti.

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

MONIQ verifica daca estia de la Regina Maria fac reducrere de 20% daca faci abonamentul din octombrie, ca eu am inteles altceva din ce mi-a aratat B. Cred ca cel mai bine dai tel la ei si le zici sa iti faca o oferta sa vezi exact la cit te duce nasterea cu dr. tau si daca iti acorda reducerea aia. Stiu atat ca exist aavantaj ca poti plati in 12 rate fara dobanda prin raiffeisen sau ceva de genul asta. Nicolae e intradeva un dr ecografist de nota 10, imi place foarte mult de el. Chiar daca eu am sarcina urmarita de unul din cei mai cautati dr pt eco morfofetala/ dr ginecolog in general, eu am preferat sa ma duc de fiecare data si la Dr. Nicolae.

LIA tu ziceai de pp din 20 in 20 minute... Si eu la fel in timpul zilei si nu stiu cum se face ca se intampla in general cind sunt plecata de acasa. Am inceput sa stiu unde sunt toate toaletele de la benzinarii, mall-uri si alte baruri si restaurante din zona in care umblu, in schimb noaptea nu ma trezesc pentru asa ceva.

PRENATALUL se poate lua si mai devreme de 32 de saptamini de comun acord cu dr. de familie cu conditia sa lasi cel putin 42 zile dupa nastere. In mod normal nu ar trebui sa duci nimic la dr de familie ca ei teoretic trebuie sa te fi luat deja in evidenta... EU de pe 26 sept intru in prenatal, iar pina atunci sunt in concediu de odihna, asa ca stau acasa deja si chiurile ma odihnesc.

Am pus icteva poze de la mare pe picasa.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor asa mai pe la pranz.

Ma inscriu si eu in grupul celor care nu au dormit bine. M-am trezit mai obosita decat la culcare, burta era cam tare de la prima ora asa ca am ramas acasa azi. De la inceputul lui octombrie si eu vreau sa nu mai merg la serviciu, vedem cum va fi pana atunci.

LA MULTI ANItuturor sarbatoritilor de ieri si de azi.

LIA si eu am momente cand merg foarte des la toaleta. Am observat sa se intampla cand bebelina e foarte activa sau cand sta mai innjos si ma apasa pe vezica. Probabil ca pe masura ce o sa creasca o sa fie si mai rau.

Acum vrau sa ies putin din casa ca trebuie sa iau un cadou si nu am nici un chef. Sper sa ma mobilizez.

Va pup pe toate.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

salutare!

felicitari fetelor venite de la echo cu bebei voinicosi si miscaciosi (Moniqq, Emma, Paula, Andreea, Rania, Ooka,... ), oare am uitat pe cineva?

Lia cum e acasa, trece timpul mai repede ca la spital? am si eu feelingul ca duci tu sarcina cu bine inca 3-4 saptamani.

Dana, cum te descurci cu dieta? cred ca nu ti-e usor fara fructe.. curaj!

Luny, Diana pare ca v-au priit vacantele. bine ati revenit!

Alunixa o calda. Nu trebuie sa tii nici un fel de regim? ca la hepatita virala stiu ca tb mare atentie cu grasimile, prajelile, etc... Sa te odihnesti si no stress pe cat se poate! esti in concediu sau tb sa mergi inca la servici?

Brambu, hop afara din butoi! s-a intamplat ceva sau doar moody?

pt cele cu dureri pelviene (de ligamente, oase ale bazinului, pasarica) eu am fost la kinetoterapeuta ca nu mai puteam de durere si mi-a recomandat sa ma pun in 4 labe in mom respective si sa ma balansez usor stanga-dreapta. Se pare ca asa se relaxeaza zona cu pricina. La mine culmea' vad ca da rezultate. de aia va si spun...

feteleee.. mult a fost, putin a ramas! am trecut cu toate de jumatate, unele chiar de 3/4...

30+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

pt cele cu dureri pelviene (de ligamente, oase ale bazinului, pasarica) eu am fost la kinetoterapeuta ca nu mai puteam de durere si mi-a recomandat sa ma pun in 4 labe in mom respective si sa ma balansez usor stanga-dreapta. Se pare ca asa se relaxeaza zona cu pricina. La mine culmea' vad ca da rezultate. de aia va si spun...

30+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Bianca, m'a bufnit rasul, ca pe mine ma dor ligamentele incontinuu si as incerca miscarea aia fix acum dar sunt la birou .. Ma gandeam numai ce fata ar face colegii...Incerc acasa si iti spun daca functioneaza si la mine!

Buna dimineata la toata lumea!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 25+

Mergi la inceput