Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ooka, eu credeam ca te referi la wrap-ul de carat bebele in el.

Ptr fetele care vor sa foloseasca scutece tip Pampers, am citit de scutecele baby love, care se gasesc in DM, ca ar fi bune. eu ii voi cumpara un pachet. cred ca sunt si mai ieftine.

30+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

carola, gand la gand . Exact azi am cautat si eu pe net, cred ca tot de la fetele noastre am auzit de ele, si eu sunt curioasa cum sunt. La noi in oras nu exista DM, dar cu prima ocazie cu care merg la Cluj o sa imi iau un pachet, sa vedem cum sunt. Eu la Stefan am folosit Pampers si Happy.

diana25+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Sunteti amuzante cu discutia de "unde-i mai rau" :).

La mine probabil o sa fie bona mama - biata a fost data afara de la serviciu - cu salarii compensatorii pe care le-am "jefuit" pentru a plati avansul la casa, iar acum va fi bona semi-gratuita pentru bebe.

@Lia Si eu ma duc des la buda - important e sa nu fie usturimi/durere si sa elimini totusi o cantitate rezonabila pe zi. La mine chestia enervanta e ca atunci cand stau in picioare am nevoie la baie aproape constant, iar cand stau in fund - nu. Tre' sa invat sa fac din picioare :D.

@Corina Dap, picioarele umflate sunt in meniu. Semne "bune" sunt daca ti se desumfla picioarele pana a doua zi dimineatza, si daca urma care ramane cand apesi cu degetul pe edema nu e foarte pronuntata si nu ramane mult timp. Semne de spus doctorului sunt daca ti se umfla si gamba vizibil (nu doar glezna/laba piciorului), daca se umfla si mainile rau (rau = degete carnacior), sau daca ai umflaturi in zona fetei/ochilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
dau o cafeluta inainte sa plec la munca dupa o noapte in care am dormit f prost
moniqq o sa mai fiu atenta zilele astea sa vad cum sunt si daca e cazul sa sun dr
laba piciorului vad ca se mai desumfla pana dimineata..insa tot mai e putin, nu apar urme dupa pe apas, la gamba parca nu am observat schimbari..insa dimineata si noaptea am degetele de la maini foarte umflate - carnaciori sunt degetele, de ma dor cand vreau sa inchid pumnul
ooka parca si tu erai cu rh negativ si sotul pozitiv?
ai repetat anticorpii la 28 de sapt? sau mai devreme?
eu ar trebui sa fac analizele de sange de trim III si anticorpii in jur de 30 de sapt, e oare cam tarziu?

sa aveti o zi buna..ma duc sa ma pregatesc de dus la munca

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, fetelor si o zi cat mai frumoasa sa aveti.

Un laptic cu cacao si de la noi.

Am dormit bine, cu 2 perne normale si cu 2 perne speciale pentru gravide. :))) (sub picioare, intre picioare, la spate, in brate, nu mai are nimic loc in pat).
Bebelusa se trezeste dimineata odta cu mine in ultimul timp de imi vine sa imi pup burtica singura, daca as putea.

Neata, Corina, vad ca ai fost cea mai matinala, pup si spor la munci.

Maine intram si noi in 27 de saptamani, asa ca vom schimba si semnatura.

Emma 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumesc corina de cafea. Chiar era nevoie ca azi noapte m-am trezit pe la 3 si n-am mai adormit o buna bucata de timp. M-am invartit in pat cand pe-o parte cand pe alta, si cum e greu sa ma misca de balena ce sunt...pfuuuu. Macar am facut ceva miscare .

Cresa, gradinita..nu ma mai gandesc de pe acum. Si la Marius a fost la fel, in final am adus-o pe mami, o platesc pentru ca ea si-a lasat serviciul care era nasol, de asta am si insistat sa vina sa stea cu el, deci alt venit nu are. Dar macar am toata increderea in ea, ne intelegem, am si sansa sa o vad ca altel ar fi la 600 km, nu sta fix la program. Mai sunt si dezavantaje dar prefer sa vad avantajele. In decembie o sa plece si ea acasa si cand o sa ma intorc la munca la anul o sa vad daca mai este loc de negociere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza fetelor!

eu sunt chiauna de somn, am dormit asa printre picaturi, ca nu am putut, si dimineata mai bine dadeam decat sa vin la serv....

Lia, si eu il simt pe bebe uneori "in chiloti", zici ca-i place sa se joace cu vezica mea, si pe langa pipi des, ma mai dor si toate cele p'acolo.
multumim despre vestile de la baby-r!

Corina, si eu picioarele si mainile butuci, si de ieri sunt si la fata mai umflata, si asta de marti de cand am inceput serviciul.
Eu pt picioarele f umflate am facut si un doppler venos sa ma asigur ca nu's probleme cu circulatia, la cererea ginecologului meu, dar se pare ca e normal in sarcina. Sper ca in weekend sa am timp sa ma desumflu...stau in pat si atat.

hai va pup si numai bine!!!

27+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata fetelor
Corina, Emma multumim de cafeluta, laptic
Ma adaug si eu in grupul fetelor care au dormit rau aseara o fi de la vremea asta urata si ploioasa
Lia si eu am fost des la baie acum cateva zile....si m-am andit ca poate bebelina ma apasa ca o simteam jucausa

La multi ani Mariilor pt ziua de ieri si La multi ani Anelor pt astazi

va pup cu drag

Andreea 27+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

am luat prenatalul, de pe 5 cum imi doream, deci oficial is in conced de o saptamana :). Am fost dimineata la 8 la doctor ca dupa servici.

Corina, da, noi avem grupe diferite si rh diferit, am facut analiza la 30 de saptamani, dar mi'a fost recomandata la 28, insa am ajuns cind am putut. Prima data am facut'o la inst. de hematologie (iti da in 3 zile, costa 24 ron parca) a doua oara la medlife (ti'o da in vreo 4-5 zile lucratoare si nu stiu cit costa, eu am abonament).
Banuiam eu ca te referi la wrap de carat bebe, de aceea am facut niste lamuriri suplimentare. Oricum sunt mai draguti wrapii pt izmene decit celalalt tip
o zi productiva va doresc!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neataaaa
am venit si yo la cafea
deci puilor le place sa se joace volei cu vezicile noastre

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30

Mergi la inceput