Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia, nu te-oi fi ales si cu ceva pui de infectie urinara? Ca zici ca mergi foarte des la baie. Sau poate ca iti apasa Matei tare pe vezica.
Acuma eu is la al doilea copil, da zau daca stiu cum sunt momentele alea cand se apropie nasterea (de nastere naturala vorbesc). Eu nu am apucat sa am deloc contractii de alea mai dese..m-am dus pregatita in data X la medic si mi-a facut cezariana.
A..si multumim de vestile despre Roxana. Oare mai sta in spital? Bine ca sunt si ea si puiul ok.

diana25+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

ola fetele,
La multi ani Mariilorrrrr!!!
noi nu avem noutati
vrem sa facem putina gospodareala...de pus cativa gogosari, castraveti...dar acum leneeeee rau si nu vor sa vina singuri de la piata

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

daca aveam infectie urinara nu ma ustura la urinare?
pe mine nu ma ustura

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lia, eu cred ca simti nevoie sa te duci des la baie fiindca e sarcina f jos. La mine cand da bebe din picioare in zona de jos (col, vezica..) simt ca fac efectiv pe mine cu toate ca doar am fost la baie si ma duc la fel de des din cauza presiunilor pe care mi le aplica... oricum, pt linistea ta fa-ti o urocultura

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Lia, eu cred ca simti nevoie sa te duci des la baie fiindca e sarcina f jos. La mine cand da bebe din picioare in zona de jos (col, vezica..) simt ca fac efectiv pe mine cu toate ca doar am fost la baie si ma duc la fel de des din cauza presiunilor pe care mi le aplica... oricum, pt linistea ta fa-ti o urocultura

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

sarutmana

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lia, eu zic ca si Anna.. cand bb se zbenguie si apasa pe vezica, si eu fug la baie, am zile cand fac ture f des...

sa pun poze de 6 luni?.. da' sa nu va speriati..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

mie mi-au spus sa il opresc pentru ca pot aparea hemoragii la nastere. bine, la mine pot aparea si din cauza anticoagulantului.

uite si in prospect scrie ca nu se administreaza in al 3lea trim. http://www.procto.ro/aspenter/

30+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Carola, nici nu mai stiu dupa cine sa ma iau. O sa merg sapt viitoare la Fundeni si cer mai multe info daca imi spune sa-l opresc.

Referitor la prospect, chiar nush sa-mi dau cu parerea. Se pare ca sunt unele medicamente care se pot administra la femei insarcinate,nchiar daca prospectul interzice. Exemplu, este medicamentul pe care il iau eu acum pt ficat.pe prospect e interzis in sarcina, insa se pare ca e sigur daca se ia din trimestrul 3.....cel putin asa m-au asigurat medicii( infectionist si gineco).
Desigur ca am teama in suflet si sper ca bebele sa fie sanatos si sa nu ilnafecteze toate aceste tratamente care mi se administreaza.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 28+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alunixa

Buna seara burtici,

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi. Conteaza foarte mult si sa stiti ca mi-ati ridicat moralul si in plus am dormit si dupa amiaza ceea ce rar fac. Mi-am propus sa ma calmez si sa ma odihnesc, asa cum m-ati sfatuit.

Walkiria, multumesc pentru sfaturi, insa suferinta mea este total diferita de a ta. La mine nu este de vorba de hepatita cu virus nici B, nici C. Este vorba de o hepatita autoimuna ce are in componenta niste anticorpi care ataca ficatul de la sine putere. E ceva mai complicat, pentru ca in primul rand nu se cunoaste cauza acestei boli.
Am fost la spitalul de boli infectioase aici la noi in Constanta insa m-au externat de acolo pentru ca nu era de competenta lor, asa ca am ajuns la Fundeni la sectia de hepatologie si gastroenterologie, la un medic ce trateaza astfel de afectiuni.
Era mai usor pentru emdici daca era vorba de o hepatita cu virus, asa mi s-a spus...

Ma intrebai Carola de ce au spus medicii de o nastere prematura. pentru ca daca se dovedeste a fi colestaza hepatica am inteles ca placenta imbatraneste foarte repede si bebele e in pericol si e mai sigur sa fie scos.

Stuart multumesc mult de PM.

24+

Alunix, atunci chiar nu stiu ce sa-ti spun. Iti doresc sanatate multa si odihneste-te cat de mult poti.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata! Multumim de cafea!!

La multi ani Mariilor, mari si mici!!

walkiria - ma bucur ca ai aparut si ca esti optimista, dupa toate problemele!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Brambu, crede-ma ca tot ce-mi mai doresc e ca bebele meu sa fie sanatos.
Nu mai am nicio pretentie, nimic....pot sa trag eu cat de mult, insa el sa fie bine.
Daca nu ma straduiesc sa raman optimista, mai rau imi fac mie si bebelui implicit....asa ca, daca trebuie, ma ridic de fiecare data....totul pt bebitul meu.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput