Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!
Raspunsuri - Pagina 25
MeAlex spune:
Dupa cum ziceam, se vad extrem de prost pozele, n-are rost sa le incarc.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Vorbeati zilele trecute de emisiunea "I didn't know i was pregnant". E pe TLC? In ce zi si de la ce ora?
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Bob_Pixel spune:
De fapt, eu n-am vazut niciodata o emisiune cap-coada, doar reclame si franturi si nu mai stiu ora, imi pare rau ![]()
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 cine mai doreste una bucata parola sa ceara ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore mi le dai si mie te rog pe pm

In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lorena_86 spune:
bob, cum mai esti?
cand gaci test?
eu tot cred ca nu ai vazut liniuta azi dimineata
tin pumnii
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Bob_Pixel spune:
Nu mai fac pana duminica, nici macar nu vreau sa ma gandesc la test... dar acum ma gandesc, lol ![]()

Ar fi caraghios ca liniutza aia sa fie buna, nu?!! Dar oare am eu bafta aia sa mi se pozitiveze testul dupa 10 minute ? Sunt asa
si
si
si 
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
MeAlex spune:
Bob, parca ieri povbesteam de cumnata-mea careia i s-a pozitivat testul dupa 20-30 min, ii intarziase 4 zile si acum are o fetita de 2 ani
.
pentru
Bob_Pixel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex [font=Verdana]Bob, parca ieri povbesteam de cumnata-mea careia i s-a pozitivat testul dupa 20-30 min, ii intarziase 4 zile si acum are o fetita de 2 ani |
Uhhh, iti dai seama ca asta imi doresc si eu acum: sa fie testul caraghios si
nesimtel 

Te
, Bob !