Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
fetelor va multumesc mult pt sustinere
eu efectiv nu mai pot
plang de ceva timp fara sa ma opresc
am vb la tel cu tipa de la recuperari, ca noi incercam sa vindem masina dar cine sa o ia pe timpurile astea....
si astia de la leasing ne-au dat la o firma de recuperari....ma apucat plansul cu aia la tel de imi era asa de rusine de nu mai puteam sa scot un cuvand sa nu isi dea seama ca eu bocesc....
imi e frica ca daca e tutusi bebe sa nu0i fac rau cu atata plans.....
dar in acelasi timp simt ca ma si usurez, cat de cat.....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Lasa Lorena, angajatii firmelor de recuperari s-au mai lovit de situatia asta...crezi ca esti singura care plange...pe de alta parte, e job-ul lor, nu cred ca le place foarte tare sa faca asta, dar trebuie...Lasa, macar usureaza-te...stiu fete care erau in situatii grele cand a aparut bebe si au plans si s-au stresat...dar bebe a fost ok. Deci e vorba de 2 credite. Trebuie sa calculati un pic si sa vedeti daca nu e mai bine sa renuntati la masina, chiar daca o pierdeti si o dati inapoi firmei de leasing. Important e acum sa scadeti datoria.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lucianamoga spune:
Lorena mai bine plangi daca simti ca te descarci si-ti face bine...daca ai tine in tine mai mult rau i-ai face unui eventual
.Ma rog pentru tine sa ai acum un burtica pentru ca presimt ca va fi soarele din viata ta 

lorena_86 spune:
alex, nu e vb doar de doua credite....
daca ati stii realitatea m-ati lua la bataie
sotul a facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe apartamentul socrilor la inceputul lui 2008 de 44 000 CGF echivalentul in euro pe atunci cam 26 000
ce am facut cu ei:
1. 10 000 euro i-am dat mamei mele sa faca o afacere pe numele meu si s-a dovedit a fi un dezastru ca a pierdut toti banii
2. am dat avansul la masina respectiva cam in jur de 10 000 euro
3 ne-am facut nunta
de la nunta am mai ramas datori ca din 90 de invitati nu au mai ajuns decat 60, ca de.....de unde atata noroc pe noi....si am ramas cu gaura....dar a trecut aia
apoi a venit criza si magazinul mamei a dat faliment, am ramas cu "degetul in gura"....
iar la masina am tot platit si mai avem decat 8 rate a cate 140 euro si nu avem cum sa renuntam la ea ca pierdem mai bine de 15 000 cat am platit pana acum la ea
daca am vinde-o am ramane cu aprox 5000 noi si asa am mai putea achita din datorii
acum, pe langa rata la creditul in CHF care e acum vreo 1400 mai avem:
- la masina asta 140 euro + casco 100 euro
- am facut si eu un credit ca nu ne mai descurcam tot asa cu ratele si am mai acoperit gauri mici cu o gaura mare....rata de 600 lei pe luna
sotul mai are descoperire de card si un card de credit cu rata de 200 lei pe luna.....daca fac un totul.......3300 lei pe luna la banci....dar mai avem chiria 150 euro, intretinere, mancare nu mai indraznesc sa spun plus pastlele mele cam 100 pe luna......concluzia, ne miram si noi cum mai traim....
aaaa si sa nu uit ca tot din disperare ne-am bagat si la provident si avem si acolo 100 lei pe sapatamana asta inseamana 400 pe luna.....de unde platim.....raspuns: NU PREA MAI PLATIM
sotul mai ia acum 1800, astia sunt banii nostrii din care trebuie sa platim cam de doua ori cat ia sotul
si asa au inceput toate problemele
acum fetelor, va mai mirati de ce nu raman gravida, de ce sunt asa depresiva si plang mereu, de ce are sotul insomnii
am ajuns ratatii lumii, ma simt mizera, imi e rusine de mine, m-am ingrasat rau si de la stres si am hainele din timpul facultatii si nu ma mai cuprinde aproape nimic....
stiu ca ne-am facut-o cu mana noastra dar am fost foarte ghinionisti...
poate va intrebati daca parintii ne ajuta
mama e recasatorita, si va dati seama ca nu are cum sa ma ajute, chiar daca o parte din datorii sunt create de ea....asta e, am invinovatit-o un timp si necertam mereu dar am iertat-o
am iertat-o si ca dupa divortul de sotul ei, tatal biologic m-a lasat la parintii ei si a plecat si s-a recasatorit si a crescut un copil care nu e al ei iar pe mine m-au crescut bunicii, sau cel putin asa cred si ii dau impresia, ca am iertat-o
soacra e si ea vai de capul ei, are o pensie de 500
socrul avea vreo 1700 si ii era bine cu el si au si ei un credit cu o rata de 110 euro, adica cam aproape pensia ei.....credit pe care banca a zis sa-l pateasca urmasii, adica sotul ca e singur la parinti....pai noi la cate avem de unde inca unul....
offfffffffff iar m-am intins
iertati-ma fetelor inca o data dar chiar vad ca ma mai calmez cand scriu totul, simt ca nu mai atarna asa de greu pe suflet cand va povestesc.......
deja nu mai plang, m-am mai calmat.....temporar
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
si stiti voi cand te superi iti aduci aminte de toate....
ma tot gandeam cat de nedreapta e viata uneori...
tatal biologic nu a vrut sa ma cunoasca niciodata desi am locuit 15 ani in localitate cu el....
apoi mama mea ma lasat la bunici si ea s-a recasatorit si a crescut copilul sotului din prima casatorie....
a facut mereu diferenta intre noi, dar invers decat era normal...
mergea mereu la mare, la munte in statiuni cu el, copilul sotului ei si cu sotul....iar pe mine nu m-au luat niciodata....
eu am trait la tara, intr-o comuna cu bunicii.
se mai organizau excursii din astea pe aproape si nu foarte costisitoare iar cand indrazneam sa-i cer bani sa merg si eu cu colegii bineinteles ca primeam un refuz categoric ca nu are banii si ca nici ea nu a mers nicaieri cand era copil....
acum vreo 2 ani cand am trecut pe la ei mi-a artat tatal vitreg niste albume, ca a strans el poze de cand eram mici si le-a atasat frumos....asa mandrii erau de pozele alea, de la mare, de la sovata, felix etc.....fara mine normal
si nu au avut macar bunul simt sa nu mi le arate....se mai si mandreau cu ele in fata mea....
apoi am vazut poze cand mai veneau ei odata pe an sa ma vada, in special vara....si apaream acolo in poza ea pe un scaun cu copilul sotului in brate iar eu eram la vreu metru de ei si ma tineam de o rochita......fetelor....in momentul ala aproape ca am izbucnit in plans dar m-am abtinut sa nu ma vada......atata durere am avut in suflet....si asa de neglijata si de respinsa m-am simtit
cand am fost mica nu am simtit o data ce insemna iubirea parinteasca....tatal ma abandonat iar mama aproape ca a facut-o si ea....
poate si de asta imi doresc enorm un copilas sa-i ofer toata dragostea pe care eu nu am cunoscut-o 

si de care nu am avut parte
nu pot uita o intamplare, cat de mult o iubeam pe maicamea cand eram mica....era totul pt mine....
venea la cateva luni singura sa ma vada (distanta de 80 km) si atunci era tot pe fuga....venea seara si pleca dimineata a doua zii....o data cand a venit si apoi la plecare am mers s-o conduc la autobuz...doar ca eram putin racita si imi curgea nasul iar ca la tara copii nu prea sunt invatati bunele maniere asa ca la oras si mi-am sters nasul cu mana, cred ca aveam vreo 10 sni....vai asa de revoltata ca sunt taranca si inapoiata ca ma sterg la nas cu mana....si a scos din geanta o batista pe care mi-a dat-o s-o folosesc...nu era servetel de unica folosinta ca acum ci o simpla batista ca pe vtremuri si normal ca nu o voia cu muci lu` fi-sa in ia si mi-a zis sa o pastrez....atat de mult am tinut la batista aia incat simteam in ea un suvenir....ceva minunat cara ma aducea aproape de ea, atat de mult o iubeam pe maicamea 

si o tot miroseam mai tot timpul cand imi era dor de ea si simteam ca miroase ca mami 

si o duceam la piept si plangeam.....
cred ca va dati seama ca am umplut tastatura iar cu lacrimi.....
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
gata, va las ca deja simt ca am intristat topicul
o sa incerc sa ma mai linistesc si mai vb
diseara ma intalnesc cu miha
sper sa-mi treaca roseata din ochi si sa nu ma apuce iar plansul
va pupic
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
miky82 spune:
Buna fetelor, ce dor imi era de voi!!!!!!!!
M-am intors si eu din concediu unde a fost super si m-am simtit bine cu toate ca mi-a venit problema acolo si a trebuit sa folosesc ob-uri (cam nasol)
Felicitari noilor mamicute SS-Tzuky si Lavi02 sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!!!
Imi pare rau Bettercy si alina_loca pentru ceea ce vi sa intamplat nici nu stiu ce sa spun...
Va pup pe toate si sa auzim in curand de cat mai multe liniute duble... eu inca nu am apucat sa citesc tot din urma dar sper ca sunteti bine cu toate.
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
Maine merg la dr pt un control de rutina sa vad care mai e treaba pe acolo si sa imi fac si un papanicolau, oricum sunt asa dezamagita de mine de nu va imaginati, o sa vad ce mai imi zice maine (z12) ma gandesc ca poate se vede si la mine vreun ametit de fulicul.
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
MeAlex spune:
La mine se cam lamureste treaba...incepe sa vina din ce in ce mai mult...asa mi s-a luat, nici nu stiu unde sa mai merg pentru analize. Daca sunt somera, e gratuit la stat daca fac HSG, histeroscopie?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
YLARI spune:
Oooooof... Loreee 

Groaznic... Imi pare tare rau...
Ce pot sa spun? Am plans...
Hai ca o sa ne rugam ptr tine, o sa fie bine.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()