Bulgarasi de ian-feb 2012 (16) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sophia, sunt de acord cu sotul tau. o sa vezi ca multe chestii pe care le cumperi nu le vei folosi. patutul ala din lemn e frumos da imi pare destul de scumput.
eu am unul simplu din lemn, de la ikea, a costat cam 150 lei. si salteaua tot pe acolo.

la noi balansoarul nu a avut succes, dar banuiesc ca e diferit de la copil la copil.

caruciorul e frumos. eu am avut nebunia sa nu cumpar carut pana nu il vad pe viu. sa vad eu cat de usor se manevreaza, cat de greu e, cum se monteaza, etc

adriana, sunt de acord cu tine ca suptul stimuleaza lactatia, dar daca patesti ca mine si in primele 4-5 zile nu ai lapte, ce faci? flamanzesti copilul?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu ma delectez deceva vreme cu Nazbatiile Mariei, de lexi:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134192&whichpage=1

*Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

sophia, acum merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Am revenit,

Gianina, iti urez si eu LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa si fericita!

My Lady, pai o hemoragie digestiva, pe fund (scuze), insotita de febra. Se pare ca de vreo doua saptamani tot are asa ceva, dar nu a zis nimic. Acum este bine, nu mai are febra, primele analize facute la urgenta si radiografiile si ecografiile au iesit foarte bine. Pana si hemoglobina este in limitele normale dupa ce a pierdut atat de mult sange. Inca nu stiu de unde este.... Multumesc fetelor pentru incurajari si ma rog si eu sa fie totul bine. Nu se poate intampla nimic rau, nu cu mama mea.
Aaaaa si My Lady, m-ai omorat si pe mine cu gemul de prune
Sophia, esti foarte tare..... eu abia ma mai misc si am facut si eu o grama de miscare, ca sa zis asa, la viata mea (atletism, inot, serii intregi de fitness, aerobic, tae bo mai nou). Dar cred ca tine de vointa si tu ai din plin. Bravo!
Mai citesc si va mai scriu ca iar am uitat...

15+

Mergi la inceput

tebligia, sanatate multa mamei tale.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

am priceput mai fetelor o sa incerc cu ulei de masline pana imi iau de migdale.

matza unde ai gasit crema de la palmers ca stiu ca e foarte buna se gaseste la noi?

aaaa maine o sa va arat eu ce dormitor ii fac lui bebe atat ca nu o sa-l cumpar ca e scump o sa-l fac pe comanda la cei care ne-au facut mobila in toata casa lucreaza impecabil si pretul e mult mai mic fata de pretul pietii.

22+ cu

Mergi la inceput

Clar, My Lady, astept si eu reteta pentru gem de prune ca si acum ma gandesc la el, trebuie sa fac si eu

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

am intrat doar sa va spun somn usor

Alice, wow
nu se vad cele 20 de kg in poza aia, dar tu cred ca esti mai inalta ca mine
si erai si mai slaba ca mine, conformatie mai buna, eu fara sport serios sunt out, tre' sa mananc frunze de copaci altfel ma ingras rapid, fac aripioare, fund cat casa, celulitaaaaa
dulce rau bebelina in pozele alea

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

16+

Mergi la inceput

sophia, esti draguta dar sa stii ca inalta nu sunt (162, 163 cam asa) si cand am ramas gravida aveam 45 de kile.. dar una e sa fi gravida si sa iei 20 si alta e sa iei 20 fara sa fi gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Matzaila contractiile mele fiind total nedureroase, eu nestiind ca intariturile acelea de burta sunt contractii, am urcat pe munte, am fost la canionul 7 scari, la 24 de sapt. Cand am fost la dr nici nu m-a lasat sa cobor la garderoba deoarece pe monitor apareau ca si sontractii de nastere. Contractiile dureroase sunt cele care scurteaza si deschid colul, dar se pare, din spusele medicilor, ca si acestea sunt foarte periculoase. Ideea e ca nu trebuie sa ne panicam, ci doar sa le luam in serios. Asa mi-a spus dr care m-a supravegheat, contrar celor spuse de prima dr careia i-am descris senzatia si care fara o masuratoare ecografica care e exacta mi-a dat verdictul: col foarte scurt, risc mare sa pierd bebele si:"nu cred ca ati vrea sa traiasca la varsta asta" Asta drept raspuns la intrebarea mea: Daca se scurteaza sau se sterge colul, e ceva de facut? Asta mi se intampla in Romania, eu fiind in vacanta la ai mei si ramanand blocata in Brasov, nu carnet de gravida, nu medic care urmareste sarcina, offff. Dar... finalul: cel mai fericit cu putinta!!!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 16+

Mergi la inceput