Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

kora incearca si un lapte caldut inainte de somn, o plimbare care sa te relaxeze, poate da roade. nu-ti mai face griji, bebe creste, indiferent de starile date de veghe sau somn.
iris, da, cam dificil cu doctorii si programul lor. important este insa ca nu a plecat fara sa aiba o discutie cu tine, te lasa la altcineva, gandestete-te cum a fost cu Nati. o sa fie bine atat pentru tine, cat si pentru bebita, ai incredere!

michella mami de Teodora si 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata !!!

Noaptea asta nu prea a fost multa activitate. Se vede ca a ajuns mos gene pe la voi.

Inutsa, mersic mult

Kora, imi pare rau ca nu ai putut face nanic, dar sa stii ca daca stai in pat relaxata tot e bine pentru bebe. Fii zen mamico

Iris_k si al meu pleaca pe la sfarsitul lui septembrie si eu am DPN-ul la inceputul lui octombrie. Dar eu nu ma stresez, sunt sigura ca o sa ma lase pe maini bune. Tu trebuie sa fii linistita, pentru bebelusul tau. In cazul acesta nu prea ai ce face.

Oana, te asteptam cu vesti bune

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

sunt cam chiauna de somn , pitik s-a trezit la 6,30 desi trebuia sa se trezeasca pe la 8.. cred ca incepem sa avem colici .. e ff balonata iar, kk face rar desi ii dau sab simplex cam de 4 ori ( si mai mult) pe zi, se strange toata, se screme plange.. in incercarea de a face kk.. mi-i se rupe inima in 2.. si ce sa mai zic ca a avut si per de veghe de la 6.30 la 9, dupa ce aseara de la 6 la 9 a fost iar pupaza...

App.. am cantarit-o aseara .. are 3700 ( ne-am nascut cu 3400 si am iesit din spital cu 3230 ) si am vazut ca papa cam 50-60 ml la o masa...

May
imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta, insa nici ca dr meu nu e bine , el vine la nasteri dar cat am stat 4 zile in spital a fost din 96 de h cam 72 in spital, era chiaun de somn si oboseala..

Rach eu am venit din spital cu 64 si tot atata am si acum, am mai oscilat intre 63-64 dar in mare la 64 ma opresc, si ma ingrozesc pt ca mananc multe fainoase...

Bunny..
nu ma gadesc la slabire, dar nu vreau sa aud de ingrasare..

Iris.. imi pare rau si pt sit ta, macar la privat a conditii mai umane..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatza si de la mine.

Cam rar la apel in ultima vreme, dar la lucru nu am vreme prea multa de scris , iar acasa face netul figuri, plus pregatirile de ultima ora .

La multi ani Alayna si Bujo

Zubi, bine ai revenit acasa.

Iris, poate e mai bine asa, cu Muntean. Puscasiu daca venea la nova vita, plateai mai mult pentru ca nu este angajat, ci colaborator, avea tariful lui peste cele 3000. Muntean e un medic excelent, calm, si stiu ca e tare tanar si micut, dar e ft pregatit profesional. Eu maine ma duc sa semnez contractul, imi face si internare de o zi pentru x analize si teste. Oricum, stai linistita, pe cine stiu ca a nascut cu el, toate au fost super multumite de alegere. Poate te convinge sa nasti natural

Toate burticile, mamicile si . Ne apropiem cu toate de marele moment.

35+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Noi raportam prima noapte plangacioasa. De la 2-5 a plans intr-una, nu mai stiam ce sa-i fac.

Intrebare:
Voi da-ti la copii vigantol? Si daca da cate picaturi?
Pe noi inca nu ne-a vazut medicul si in foaia de externare am vazut ca scrie 2 picaturi/zi pana la 1 an jum. iar cand am sunat medicul de fam. mi-a zis ca in prima luna nu e nevoie, apoi cate 1 picatura/zi.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.
Noi raportam prima noapte plangacioasa. De la 2-5 a plans intr-una, nu mai stiam ce sa-i fac.

Intrebare:
Voi da-ti la copii vigantol? Si daca da cate picaturi?
Pe noi inca nu ne-a vazut medicul si in foaia de externare am vazut ca scrie 2 picaturi/zi pana la 1 an jum. iar cand am sunat medicul de fam. mi-a zis ca in prima luna nu e nevoie, apoi cate 1 picatura/zi.

camady's baby

Mneatza,

Vitamina D se da in cantitati diferite la copii. Doza e ajustata de medic dupa ce vede copilul. Si eu stiu ca din luana a doua am primit, dar nu bag mana in foc pentru asta. Atat timp cat nu va da o doza exagerata , eu spun ca trebuie sa crezi pediatrul. Media pentru Romania e 2 pic/zi. Eu m-as ingrijora si as cere o a doua parere daca i-ar da , sa zicem 4 pic sau mai mult.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Mergi la inceput

Camady.. eu si de la dr pediatru s din spital am primit recomandarea de 2 pic pe zi pana la 1 an...
Tu ii dai ceva Evei pt colici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

SEi eu nu-i dau in mod regulat ceva.........desi ma gandesc sa incep de azi la ce noapte am avut aseara. I-am dat asa cand mi s-a parut mie agitata Espumisan cate 20 pic.
Am auzit ca Infancol ar fi bun si imi pare rau ca nu mai stiu la ce odisee am citit ..............era o fata de prin Baia Mare parca care le trimitea la fete ceva homeopat facut de un dr de acolo si toate fetele care l-au administrat spuneau ca a facut minuni.
Fata care le trimitea avea copil mare dar le-a vazut pe fete ca se plang si le-a ajutat.Poate reusim sa luam si noi legatura.

camady's baby

Mergi la inceput

Camady... ma ganesc ce ceas biologic au fetele noastre.. exact la 2 sapt fac figurici..

Eu sunt nervoasa la maxim, au luat astia apa de azi noapte fara sa anunte.. pitik mea e cu kk la buca, si imi place sa o spal dupa kk nu sa folosesc servetele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sei eu am cumparat jerse de bumbac. Este usor elastic. Nu stiu cum sa-ti spun ca e, seamana cu materialul de tricouri. Eu nu am luat 5m, am luat 2,5m si l-am taiat in 2 pe lung apoi l-am cusut cap la cap si mi-a rezultat 5m. Este adevarat ca cel cumparat nu are nicio cusatura, insa cusatura asta vine exact pe abdomen si nu e solicitata sa zici ca se poate desface. Si ma ajuta si sa gasesc mijlocul fara sa masor capetele. Iar ca folosire mi se pare foarte comod, nu are nicio treaba cu operatia ca bebe e pozitionat in dreptul pieptului, nu la burta sa te doara.

Cat despre alimentatie eu nu cred ca e normal sa ne modificam drastic grupele de alimente consumate inainte. Eu si asa sunt constipata, ce-ar insemna sa nu mai mananc niciun fruct? Eu mananc rosii, pepene, mere, piersici, lapte. Gaza mea nu are colici, dar am mancat si la Filip, care avea o colicaraie monstruoasa. Am incercat si sa nu mananc si tot avea. Atunci am zis ca nu are sens sa ne privam amandoi de vitamine daca tot face colici, indiferent ce-as manca.
Eu ti-as sugera sa introduci treptat cate-un aliment si sa fii atenta daca e vreo diferenta la burtik. Daca nu, da-i bataie si papa, ca ai nevoie de vitamine si calciu, nu numai de carbohidrati. S-ar putea sa se baloneze si de la excesul de fainoase, ca se stie ca astea baloneaza. Si incearca si Infacolul, e mai bun decat Espumisan sau SabSymplex. Sanatate

Mergi la inceput