Ingineri fosti, viitori...(37)
Raspunsuri - Pagina 8
Pisicuta spune:
Morning, fete dragi!
Claudia, multumesc mult de urari! Asemenea va doresc si eu voua!
Eu sunt dupa un We de chefuiala si, desi totul a mers ca pe roate sambata si duminica, ieri Vladut, chiar de ziua lui, a bolit dupa ce a venit de la scoala. Cred ca a adunat ceva virusi, ca tare rau i-a fost. Azi l-am tinut acasa si dupa-amiaza merg cu el la doctor, sa-i puna un diagnostic si sa-mi de un tratament.
Vad ca fetele-tinerelele se vaita pe aici de batranete, asa ca eu, care chiar ma apropii de senectute , nu mai comentez nimica!
No, fug la ale mele!
Va doresc tuturor multa sanatate, voua si puiutilor vostri!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
tuinea spune:
Buna dimineata,
hai ca iar am dat cu stangul in dreptul si am uitat de zile de nastere.... La multi ani Pisi celor doi motanei. sa fie sanataosi, voiosi, la punga grosi si tot ceva doriti voi sa vi se implineasca.
Asteptam pozici de la party. Cat despre vaicareala ...Pisi tu nu poti fi mai mare cu mult decat mine dar stii tu cum este: varsta nu este cea pe care ti-o da anii ci cea pe care o ai in suflet.
Eu ce sa va zic: la mine e frig dar macar sclipeste soarele deci este OK pentru mine. Ieri a turnat s a fost vant de nu se poate si nu mi-a placut. La servici nebunie dar asta este in fiecare zi. maine sunt la Leeds deci nu veti avea mesaj de la mine.
Va pupic si sa aveti o zi super.
tuinea spune:
Buna dimineata,
Pai asa cu temele ne facute? Nimeni pe aici?
Eu ce sa va zic: ieri la Leeds, nu mi-a priit masa de pranz si ma cam doare stomacul si acum. Azi la servici dar nu stiu de ce sa ma apuc mai intai.
Va pupic.
tuinea spune:
Buna dimineata,
Iar am ramas singura...Nici Glimmer nu mai intra...Nimeni-nimeni...
Eu ce sa va zic: viata monotona: lucru, sala, acasa si cam atat. Diseara este seara de bere si de curry.
Va pupic.
Pisicuta spune:
Salutare, fete dragi!
Miroase acut a toamna, a frunze uscate, a ploi marunte si patrunzatoare ... iar aceste arome tari ma ametesc in asa hal,
de-am ajuns neam cu migrena!
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cred ca ma inscriu pe listele de hibernare, caci tare nu ma incanta perspectiva iernii ce va sa vina! ... Sa nu uitati sa ma treziti la primavara, de preferinta cam prin luna mai.
In rest, ma stradui din rasputeri sa ma las cuprinsa de euforia apropiatei vacante a copiilor, dar cand ma gandesc cate teme vom avea de facut, parca mi se taie elanul si de la aceasta posibila bucurie.
Vad ca si pe aici lumea-i plecata in bejenie, si doar Cristinica ne mai tine topicul pe varfuri de top!
Pup trupa si un WE de vis va doresc!
P.S. Poze de la party am pus pe FB.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
tuinea spune:
Buna dimineata,
Bine ai revenit Pisi. Am vazut pozicile. Super distractie la voi acolo.
Eu ce sa va zic: n-am facut mare lucru. Am avut un weeken placut. Sambata seara m-am intlanit cu o prietena am fost la chinezesc si apoi am venit la mine si am vizionat ceva la tv si am baut cateva coktailuri. Ieri m-am intalnit cu un coleg si am fost la un muzeu, plimbare si masa deci nu m apot plange.
Va pupic si sa aveti o zi super.
Pisicuta spune:
Salutare, fete dragi!
Cristinica, ce sa zic? La noi a plouat sambata intr-un mare fel, muuult peste puterile mele de intelegere, si cu toate astea, pe noi ne-a lovit dorul de colindat pe la neamuri, prin judetul vecin. Daca fac abstractie de vremea de afara, pot spune ca a fost un WE fain, relaxanat si interesant.
Va pup si-o saptamana minunata va doresc!
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
tuinea spune:
Buna dimineata.
Pisi si la mine ploua azi. Ieri a fost o zi placuta si chiar ziceam ca mi-a scos incaltarile de iarna prea devreme dar nope sunt bine venite...
In rest eu servici - acasa. Nimic excitanta incitant. Pe 17 ma duc la Belfast si abia astapte.
Va pupic
hcclara spune:
Am intrat sa va salut!
La noi nimica nou, saptamana viitoare e vacanta la scoala, mai invatam pt cate un test, pana acum avem note bunicele, intotdeauna e insa loc pt mai bine.
Pisi, eu nu am cont pe Fb, vreau si eu sa vad poze cu pisoiasii scumpi.
Cristina, si eu mi-am scos incaltarile de iarna, si caciulile, si fasul, ba e frig de trebuie sa rad masina dimineata, ba e cald, azi cred ca am imbracat copii prea gros.
Va las ca mai am cate ceva de facut si acusi vin copii de la gradi, scoala.
si o saptamana buna in continuare.
tuinea spune:
Buna dimineata,
Moama la noi e un soare...si eu sunt imbracat aca haplea ca pe partea mea mi s-a parut ca e nor si era si ud pe jos de la ploaia de noaptea trecuta deci am ajuns la servici spume LOL.
Claudia deci si la mine ca si la tine...Eu sunt mare si nu stiu cum sa ma imbrac...Pe Roxy cred ca o aranjam frumos daca era aia cu o raceala pana acum.
La servici ce sa va spun treaba ca mereu este, acasa plictiseala ca nu vrea nimeni sa iasa la o bere...Asta este.
Va pupic si o zi super-duper!