Ingineri fosti, viitori...(37)
Raspunsuri - Pagina 15
hcclara spune:
Buna dimineata! Si la noi e frig, dar am vazut ca in ro e si mai frig.
Marc are inot primele 2 ore, tot la 2 saptamani.
Asa e cu mancarea, fructe nu mananca deloc, numai batoane de fructe, iaurt sau actimel fructe. Si daca am noroc bea suc de portocale proaspat, dar nu in fiecare zi, supe-creme nu se uita la ele . Slab nu e, arata bine, are muschi la burta,
Ar sta toata ziua afara, mi-a zis intr-o zi ca es e stresat din cauza ca se intunecanprea repede afara si nu poate sta mai mult.
Raman singura pana maine noapte, imi pleaca sotul la in seminar, m-a intrebat daca o sa imi die dor de el, pai nu prea am cand, sunt cu copii, si acum profita si dorm in pat la mine.
Trag o fuga in oras, imi trebuie mai o caciula pt Marc, si niste cizmulitze pt copii cadou de la Oma.
Va las ca trebuie sa-i impachetez hainele pt delegatie.
tuinea spune:
Buna dimineata asa mai pe la pranz ca eu ieri am plecat la 8 de la servici si azi cum am ajuns nici nu mi-ampus geanta jos ca erau deja calare pe mine...
La noi este o zi cu soare. Nu este cald dar este placut ca nu ploua si nu pica cerul pe noi.
Nico ia si tu ceva: bea ceai cu lamaie si miere. Pe mine ma ajuta.
Claudia lafaiala placuta in pat LOL. Calatorie usoara soatei.
Pupici si o zi super.
glimmer spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine, atat voi, cat si cei dragi.Pentru ca am vazut ca au fost ceva sarbatoriti in ultima vreme, urez si eu tuturor la multi ani, noroc, sanatate si tot ce poate da viata mai bun, iar celor care si-au aniversat ceva anisori de la casatorie, multa fericire si dragoste.
Pisi, o mentiune speciala pentru tine, pentru ca ai schimbat prefixul. Parca mai ieri il schimbam si eu, eheiii.
Tuinea, esti la fel de consecventa si de plina de energie. Nu pot sa-ti spun decat "Bravo!".
Iepumic, ma bucur ca mama ta este bine. Multa sanatate!
Clara, numai bine si tie si maaaaaaaaari rezerve de rabdare.
Nico, sa stii ca ti-am votat fotografiile de vacanta . Sunt foarte frumoase, nu ti-am facut nicio favoare, chiar daca as fi vrut.
Otilia, tu ce mai faci?
Despre mine n-am mare lucru sa va spun, sper sa nu dezamagesc pe nimeni. Sunt tot bine, in plus sunt in plina desfasurare stradaniile mele de a-mi stimula si valorifica, pe cat imi permite timpul, creativitatea. Intr-o buna zi sper sa ma pot lauda si la voi cu ceva realizari. Pana atunci, sunt tot aici, alaturi de voi, chiar daca nu arat mereu asta.
tuinea spune:
Buna dimineata,
Glimmer draga bine ai revenit. Chiar ma intrebam unde mi-ai disparut. Doamne ajuta ca nu este de rau ci de bine. Cat despre fructificarea timpului...eu sunt in cautarea timpului pierdut ca de cel prezent nu ma pot tine: fuge prea repede LOL.
Eu sa dau raportul pe ziua de azi:
- meteo: ploua de am ajuns la sala una bucata varza plouata...
- sport: regulamentar si cu varf de imi tremura iar partea dorsala
- servici: nebunie totala dar, dar E FRIDAY!!!!!
- acasa: singura...
- acasa-acasa: cupila bine, ieri la dansuri, soata si ea asemeni tinadu-se dupa cupila.
Cam asta este in linii mari.
Va pupic si sa aveti o zi super.
Pisicuta spune:
Ziua buna, fete dragi!
Vad ca frigul ne aduna alaturea pe tot mai multe dintre noi!
Cristina, mi-a placut teribil raportul tau de azi, caci mi-a amintit de cel din horoscop: Sanatate - stelele-ti surad;
Bani - stelele-ti zambesc tot mai tare;
Dragoste: stelele se c**a pe ele de ras!
Scuze, dar asa era bancul!
Eu, dupa cum ati banuit, ma lupt cu frigul de afara! Pana acuma am repurtat victorie dupa victorie , caci ma imbrac din ce in ce mai gros; daca o tin tot asa, voi umbla pe strazi mai ceva ca Robocop!
Glimmer, ma bucur ca esti bine si ca-n tot acest timp cat ai lipsit de la apel te-ai focusat numai pe lucruri frumoase! Astept cu nerabdare sa ne impartasesti si noua cate ceva din tainele tale!
Nico, incearca si cu echinaceea, vitamina C si propolis. La ai mei copii da randament intotdeauna.
Claudia, Marc cum se mai descurca? A scapat de raceala? ... Cat despre mancare, nu stiu ce sa mai zic . Eu cred ca daca are greutatea si inaltimea corespunzatoare, n-ar trebui sa-ti bati capul prea tare. Atata timp cat ii merge bine, restul este cancan!
No, fetele si-un WE de vis va doresc!
hcclara spune:
Buna seara, ce faceti? Eu ma uit la dansez pt tine...
Glimmer bine ai revenit si mult succes in ceea ce faci!
Cristina m-ai amuzat. Ce faci in weekend? Acasa cand pleci, inainte de Craciun?
Pisi, ai dreptate dar mi-e tare greu, am programare la nutritionist pe 9 dec.
Azi a trebuit sa le cumpar carti de prietenie ca m-au innebunit cu ele, i-am povestit mamei, mi-a zis ca si noi aveam dar ne faceam singure si le numeam oracole, parca ma vad cum compleatam la ele in pauze la scoala...ce a trecut timpul!
Oti ce fac fetele?
Maine fac sarmale pt duminica, si o praji ce trebuie sa o ducem duminica la scoala ca avem vanzare de prajituri( cu ocazia alegerilor daca sa se desfiinteze sau nu o gara) si invatatoarea lui Marc a propus sa duca fiecare cate o prajitura si sa le vindeam , iar banii castigati intra in fondul clasei.Sunt folositi apoi pt excursii.
Maine seara suntem la o party iar copii la bunici pana duminica.
si Weekend placut.
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor,
Pisi chiar ca m-a amuzat bancul tau. Tare.
Claudia eu am fost ieri la Victorian Christmas market care s-a tinut la Muzeul industriilor. A fost interesant dar nu as numio Victorian doar pentru ca oamenii poarta niste haine din timpul acela. In fine a fost interesant. Acasa plec pe 21 dupa amiaza si tin pumnii sa prind si eu serbarea de Craciun a Roxanei...Sa speram ca da.
In rest mare branza nu am facut. ieri am gatit cu risotto cu fructe de mare si peste care mi-a iesit bun zic eu.
Acus la servici si am o gramada de treaba.
Pupici si o zi super.
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor,
Vad ca nimeni nu mai vrea sa ne mai povesteasca. Va spun eu ca la mine bate un vant de nu se poate. Nu puteam nici sa respir de dimineata.
In rest aceeasi sala, servici, acasa nu prea mare branza.
Va pupic si sa aveti o zi super-super.
nma spune:
Intru scurt, cat sa nu ma dati disparuta .
Am scapat de viroza, multumesc de sfaturi .
Glimmer ma bucur ca ai aparut. Multumesc pt voturi si tie si fetelor . Poza cu mine e facuta de Alex . Am fost doar noi doi sa vedem rasaritul dar un nor ne-a stricat planul . Mi-s tare dragi pozele astea.
Cristina cum citesc ca mergi al sala imi propun sa iau si eu masuri. Din pacate doar imi propun .
Nu stiu cum reusesc dar in ultimul timp ajung acasa doar seara tarziu .
Pisi super bancul
Claudia am si uitat de oracole
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
tuinea spune:
Buna dimineata,
Azi fac cinste ca e sfantul Andrei si Roxi a mea este si Andreea asa ca tot ce va doriti voi este servit.
Sa urez si celorlalti Andrei si Andree la multi ani cu sanatete, bucurii si impliniri.
Eu prea mare branza de raportat nu am ca fac acelasi lucru in fiecare zi LOL.
Nici bine ca ai scapat de viroza. Cat despre sala iti trebuie timp si nimic de facut asa cum am eu LOL.
Va pupic si o zi superba.