Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Bettercy, ma bucur ca te simti bine. Nu stiu ce este Metrotrexat si ce face. Si mie tot cam 2 luni imi spuneau sa astept (de fapt 2 menstre) sa se refaca uterul. Neoficial, doctorul mi-a spus sa ma pun pe treaba atunci cand sunt pregatita psihic/emotional, ca asta conteaza extraordinar de mult. Eu eram atat de dornica incat vroiam sa incep de a 2-a zi, numai ca la mine prima menstra (dupa pierdere)venea la 6 saptamani
Oricum, iti tin pumnii, si te astept cu vesti bune.
J.D., cred ca esti foarte fericita. Ma bucur pentru tine.
Bun venit noilor burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

SuperMami_1, multumesc pentru gandurile frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julisse spune:

Iti voi asculta sfatul si voi incerca sa postez pana scap de moderare

Mergi la inceput

Multumesc burticilor pentru caldurosul bun-venit. Sper sa ramanem impreuna pana la final pe acest forum. Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ne implinim visul!
O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Salutare! Bun venit noilor mamici!
Eu n-am mai intrat caci am fost la sora mea la munte si n-am avut acces la internet. Se zice ca m-am relaxat nitel... dar era atat de rece ca mai mult am dormit in casa, la caldurica.

Am facut si eu analizele pt bebe, si sunt bucuroasa ca sunt ok, fara probleme, mai ramane cultura de col care sper sa fie in regula. Urmeaza eco marti si am o nerabdare sa-l vad iarasi sa ma linistesc.

Marcella, Utrogestanul este foarte bun pt sangerari. Eu te-am intrebat caci am avut aceiasi problema cu sangerarile din saptamana 5 pana intr-a 9-a. Si tot maronii cu crampe uneori destul de mari. Dar la noi fiindca am facut ET cu 3 embrioni noi am banuit ca s-au prins toti initial , apoi la 5 sapt am avut o hemoragie puternica de un rosu deschis, apoi la prima eco am aflat ca sunt 2 din care unul s-a oprit in evolutie la 7-8 sapt. De fapt nici nu i s-a vazut butonul embrionar. Eu zic sa stai cumintica, sa asculti de dr si totul va fi bine.

Va pe toate!

Multumesc Bunului Dumnezeu!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Multumesc mult, fetelor!

Marcella, sunt foarte fericita, asa cum as vrea sa fie toate mamicile.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Hei, burtici! Nu e nimeni pe-aici?
O dupa-amiaza placuta tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor si bun gasit fetelor noi!

eu ma trezesc la 7 si pe la 3 la amiaza adorm in picioare ......

bettercy

pe mine ma cam inteapa inima si nu inteleg dc......oare de la arefam?-utrogestan? imi pun doua seara inainte de culcare si atat.....

ma scuzati fetele ca nu nominalizez, sunt franta si fara pofta de mancare......iar printesa m-ar tine non stop in priza

va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 10+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

eu am vomat toata noaptea. si acum mi/e tare rau. mi/e extrem de frig, ma doare capul si am senzatia de voma continuu. sper sa/mi treaca pt ca maine e luni si raman singura cu Finn.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Buna fetele,

bine v-am gasit! Sunt si eu gravida in saptamana 9, de fapt maine intru in 10, UM 11.07.2011, DPN 16.04.2012, sper sa ma obisnuiesc cat mai repede cu forumul :) si eventual sa gasesc mamici si din zona unde stau :).
Deocamdata eu ma lupt cu bufeuri si pofte :) mai rar si mai putin greturi si ma necajesc ca ma ingras. Sper sa apuc sa citesc cat mai repede ce ati scris voi, insa nu am putut inca, pentru ca e mult. Eu lucrez acasa si o sa citesc printre picaturi.
Pupici.

Mergi la inceput