Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna burtici,
Strumfyfelicitari pt
istrategreta ai reusit sa spargi gheata cu primul baietel.Felicitari
Peste 8 zile am si eu programare la dublu test, poate aflu si eu ce mi se ascunde in burtica.
In rest eu am scapat aproape de tot de greturi si oboseala si m-am apucat sa recuperez la treburile casnice.Azi aveam de gand sa imi curat geamurile cat mai este vreme frumoasa dar de dimineata mi-am gasit prichindelu racit si cu febra.Asa ca am zi de dadaceala si pupaceala.
pupice la burtici

10+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

magddalena apropo de ce intrebai tu... si eu astept sa vad cand vine cheful, ca tot se zice ca din trimestrul 2 se schimba lucrurile . frica nu pot sa zic ca imi este, pur si simplu nu am chef
marci la Oliver sa treaca repede raceala

Monica, fericita 14+

Mergi la inceput

MAGDALENAeu am fost in Italia de vreo 2 sapt si nu am avut nici o problema.Am facut cam 800km
Dar de Craciun intentionam daca totul e ok sa mergem acasa si avem cam 1400km de facut si eu o sa am cam 6 luni.Noi oricum trebuie sa facem pauze destul de dese ca-l ducem peste tot cu noi pe prichindelu nostru.
Cel mai bine e sa discuti cu dr daca sti ca ai probleme.
De ce nu mergi cu avionul?in 2 ore ai fi acasa.
In ceea de priveste capitolul SEX ,sotul meu e un norocos.Daca la prima sarcina am fost fara chef,acuma nu mai scapa de mine

10+

Mergi la inceput

monna3multumim

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns istrategreta spune:

Monna3 eu zic sa m-ai asteptam sa nu trecem in listuta de pe acum, ca mai sunt ecografii de facut si nu se stie.

14+

Mami de print (Justin) si de viitoare printesa (speram).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

istrategreta ok, oricum putem schimba oricand dar daca asa vrei, asa facem

Monica, fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julisse spune:

Oana, draga de tine....imi pare rau ca am citit de-abia acum mesajul tau. Nu am mai avut rabdare sa vad daca ti-a raspuns deja vreo colega de odisee, asa ca m-am gandit imediat sa-ti recomand un doctor adevarat, un om cu suflet si un profesionist desavarsit. Este vorba de Dr. Tica Andrei din Craiova, cel cu care am nascut primul copil (un grasun de 3,980 de kg pe cale naturala!) si care imi urmareste in prezent sarcina.
Imi dau seama ca nu ti-e deloc usor, ca treci prin clipe grele, dar, cum singura ai spus, cred ca sunt doar incercari pe care nu trebuie sa le lasi sa se transforme in piedici...si eu, la randul meu, am trecut prin astfel de momente de cumpana, dar nu mi-am pierdut increderea si am mers mai departe cu credinta inb suflet...eu imi facusem un vaccin antivaricella si la scurt timp am ramas insarcinata. Mi s-a spus ca fatul poate sa aiba malformatii din pricina virusului pe care de buna voie mi l-am introdus in corp, un virus atenuat, ce-i drept, dar viu...dar la analizele de sange care determinau titrul anticorpilor anti-varicella si statusul lor in corp s-a dovedit ca nu erau activi, era ca si cand nu ma vaccinasem...nu aveam deloc imunitate, deci, vaccinul nu-si facuse efectul, nu functionase...ce semn mai mare ca Dumnezeu vrea ca acest copil sa se nasca? De aceea te sfatuiesc si pe tine sa apelezi la acest doctor cu toata increderea! Daca nu era el sa sugereze aceasta analiza (care a fost trimisa in Franta si dupa care am asteptat 2 saptamani, care mi-au parut 2 ani...) as fi facut cel mai probabil o intrerupere de sarcina
Daca esti interesata, scrie si iti dau un PM cu nr. de telefon si adresa de la cabinet. Mult curaj si credinta ca va fi bine!

Citat:
citat din mesajul lui oana_pdv

fetelor,ajutati-ma va rog cu un medic bun!
Dupa cum bine stiti nimeni din fam mea in afra de fiul meu nu a fost de acord cu sarcina asta, ddar paana la urma s-au convins ca se lupta cu morile de vant! Am asteptat cu nerabdare sa fac 12 sapt sa le spun ca oricum nu mai pot face avort decat din cauze impuse medical, apoi , la 10 sapt de sarcina am descoperit ca am diabet pana acum gestational cu tote "riscurile" lui pt mine si bebe din burtica( dat fiind ca si mama e diabetica iar bunicul mi-a murit din cauza unei come de hiperglicemie la un diabet nedescoperit la mine ar exista un risc mai mare sa il fi mostenit si eu si sarcina sa il fi declansat). ACUM in urma tripluluitest, cu un rezultat de 1/250 as avea un risc mare de trisomie 21=Sindrom Down si trebuie sa fac amniocenteza.
Problema e ca stau rau cu banii, nu am ajutor decat de la sot cu bebe1, el e cadru miltar si nu isi poate lua liber cand vrea, iar eu sunt din provincie...
Sugerati-mi va rog medici buni din bucuresti sau craiova, dar trebuie sa ma misc si f repede, sunt in 15 sapt si din cate m-am informat cam in 2-3 sapt vine rezultatul de la amniocenteza, plus ca exista posibilitatea sa nu gaseasca suficiente celule de la bebe din lichidul recoltat si sa o repet! Daca Doamne fereste ar fi probleme o sa aleg sa intrerup sarcina fiindca amniocenteza e f relevanta,si nu as vrea sa chinui atatea vieti dragi mie in mod constient . Dar nici nu vreau sa imi ucid propiul copil pt un rezultat "probabil", si fara prea multa relevanta zic eu din moment ce probele sunt recoltate din sangele meu si nicidecum ceva de la el!
In plus eu am sentimentul ca nu are asa ceva bebelul meu, am fost la SF.Maslu azi si in biserica m-am rugat sa mi se dea un semn daca bebe e bine si l-am primit: a miscat pt prima oara exact cu cateva clipe inainte sa primesc pe mail rezultatul la analiza de triplu test si abia ieri am intrat in 15 sapt! Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar eu cred in Dumnezeu si stiu ca acest copil e voia Lui, a aparut total neprevazut, au fost porea multe incat incep sa cred ca acest bebe ori va fi un supercopil ori invers si toate aceste intamplari si reactii dureroase din partea celor dragi poate Dzeu mi-a pus intentionat atatea piedici in calea sa incerce credinta sau ca sa ma avertizeze! Nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

Salut fetelor! Am aflat si eu ce am : o fetitza care arata perfect la ecograf!! De cand cu rezultatul acela de la triplu test 1/150, am umblat pe la cateva spitale prin Bucuresti iar telefonul l-am fiert la propri. Pana la urma am reusit sa ma programez pt miercuri la amnio insa am sa fac doar testul rapid iar daca vor fi probleme ( Doamne fereste!) , va trebui sa fac si cariotipul ca sa se poata face intrerupere de sarcina. Acum insa ma streseaza urm situatie: acest risc, probabil si nu sigur , este de 0,66% deci 99,4% de a fi sanatos, amnicenteza are un risc, sigur, de 1% sa pierd sarcina deci 99% de a fi totul ok, rezultatul de la amnio da un raspuns 95% sigur deci daca iese prost mai raman 5% sanse sa fie ok si pt acel doar 5% voi intrerupe sarcina, dar pt acel doar 0.66%,probabil, imi asum un risc de 1% sa pierd acest ingeras...
o iau razna si am sentimentul ca fetitza mea e sanatoasa dar mi-e frica de mor sa nu schimbe asta aceasta analiza...sau cel mai rau caz: sa o pierd iar analizele sa iasa ok!
Vreau sa gasesc o cale sa ma impac cu situatia asta si sa stiu ca fac ceea ce trebuie. Voi ce ati face in locul meu?? Ati face amnio?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Azi am patit, pt a doua oara, o chestie ciudata: o galma in partea de jos dreapta a burticii, care dupa cateva secunde de la aparitie s-a dezumflat. A fost si putin de tot dureroasa. Foarte putin. A mai patit careva asa ceva? In alta ordine de idei, maine am eco si sper sa ne confirme ca avem o fetita sanatoasa.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_pdv

Salut fetelor! Am aflat si eu ce am : o fetitza care arata perfect la ecograf!! De cand cu rezultatul acela de la triplu test 1/150, am umblat pe la cateva spitale prin Bucuresti iar telefonul l-am fiert la propri. Pana la urma am reusit sa ma programez pt miercuri la amnio insa am sa fac doar testul rapid iar daca vor fi probleme ( Doamne fereste!) , va trebui sa fac si cariotipul ca sa se poata face intrerupere de sarcina. Acum insa ma streseaza urm situatie: acest risc, probabil si nu sigur , este de 0,66% deci 99,4% de a fi sanatos, amnicenteza are un risc, sigur, de 1% sa pierd sarcina deci 99% de a fi totul ok, rezultatul de la amnio da un raspuns 95% sigur deci daca iese prost mai raman 5% sanse sa fie ok si pt acel doar 5% voi intrerupe sarcina, dar pt acel doar 0.66%,probabil, imi asum un risc de 1% sa pierd acest ingeras...
o iau razna si am sentimentul ca fetitza mea e sanatoasa dar mi-e frica de mor sa nu schimbe asta aceasta analiza...sau cel mai rau caz: sa o pierd iar analizele sa iasa ok!
Vreau sa gasesc o cale sa ma impac cu situatia asta si sa stiu ca fac ceea ce trebuie. Voi ce ati face in locul meu?? Ati face amnio?

Pai dupa statisticile pe care le-ai scris, cel mai mare procentaj este acela de a fi sanatoasa fetita. Deci, desi iti inteleg problemele pe care ti le faci, probabil ca n-as face amniocenteza. Medicii ce ti-au recomandat?

16+

Mergi la inceput