Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

vad ca nu se deschide site-ul, mi-l blocheaza, dar acolo era explicata valoarea analizei
chitosenia are dreptate

Multumesc Bunului Dumnezeu!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. M-au mai linistit. Acum sper ca macar herpesul de tip2 sa iasa negativ in momomentul in care voi repeta analiza....si sa treaca mai repede zilele pana la intalnirea cu medicul.

O zi frumoasa si insorita va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

fetelor,ajutati-ma va rog cu un medic bun!
Dupa cum bine stiti nimeni din fam mea in afra de fiul meu nu a fost de acord cu sarcina asta, ddar paana la urma s-au convins ca se lupta cu morile de vant! Am asteptat cu nerabdare sa fac 12 sapt sa le spun ca oricum nu mai pot face avort decat din cauze impuse medical, apoi , la 10 sapt de sarcina am descoperit ca am diabet pana acum gestational cu tote "riscurile" lui pt mine si bebe din burtica( dat fiind ca si mama e diabetica iar bunicul mi-a murit din cauza unei come de hiperglicemie la un diabet nedescoperit la mine ar exista un risc mai mare sa il fi mostenit si eu si sarcina sa il fi declansat). ACUM in urma tripluluitest, cu un rezultat de 1/250 as avea un risc mare de trisomie 21=Sindrom Down si trebuie sa fac amniocenteza.
Problema e ca stau rau cu banii, nu am ajutor decat de la sot cu bebe1, el e cadru miltar si nu isi poate lua liber cand vrea, iar eu sunt din provincie...
Sugerati-mi va rog medici buni din bucuresti sau craiova, dar trebuie sa ma misc si f repede, sunt in 15 sapt si din cate m-am informat cam in 2-3 sapt vine rezultatul de la amniocenteza, plus ca exista posibilitatea sa nu gaseasca suficiente celule de la bebe din lichidul recoltat si sa o repet! Daca Doamne fereste ar fi probleme o sa aleg sa intrerup sarcina fiindca amniocenteza e f relevanta,si nu as vrea sa chinui atatea vieti dragi mie in mod constient . Dar nici nu vreau sa imi ucid propiul copil pt un rezultat "probabil", si fara prea multa relevanta zic eu din moment ce probele sunt recoltate din sangele meu si nicidecum ceva de la el!
In plus eu am sentimentul ca nu are asa ceva bebelul meu, am fost la SF.Maslu azi si in biserica m-am rugat sa mi se dea un semn daca bebe e bine si l-am primit: a miscat pt prima oara exact cu cateva clipe inainte sa primesc pe mail rezultatul la analiza de triplu test si abia ieri am intrat in 15 sapt! Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar eu cred in Dumnezeu si stiu ca acest copil e voia Lui, a aparut total neprevazut, au fost porea multe incat incep sa cred ca acest bebe ori va fi un supercopil ori invers si toate aceste intamplari si reactii dureroase din partea celor dragi poate Dzeu mi-a pus intentionat atatea piedici in calea sa incerce credinta sau ca sa ma avertizeze! Nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Fetelor, ne primiti si pe noi?!
Suntem un samburel de 7 saptamani, cu DNP pe 6 Mai 2012, dar am vazut ca e inchis topicul de Fluturasi de mai.
Poate ne faceti si noua loc aici.

Suntem micuti, dar puternici si luptatori. Avem ceva problemute pt ca ne luptam cu un hematom decidual de 8 mm. Suntem consemnati la pt si cu tratament de 8 Utro pe zi, pe langa acid folic, Elevit si No spa la nevoie.

Ne rugam in fiecare zi la Doamne Doamne sa ne ajute sa ajungem cu bine la finalul calatoriei.

Elly 6+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

bine ai venit Elishor!
si eu am hematom de 7-8 mm , tu sangerezi? tratamentul il avem cam la fel numai ca eu mai am si cycloproginova 2/zi si acum sa-l ajut pe bebe sa fie ok

Multumesc Bunului Dumnezeu!
10+

Mergi la inceput

Amy multumim pentru primire!
Si eu mai fac si progesteron injectabil o data pe saptamana. Mi-l face dr la cabinet la ea. Se numesc cumva cu P...

Noi ieri am fost la echo si am facut cunostinta. Avem 0,6 cm si o inimioara agera.

Am sangerat la inceputul saptamanii 6, adica marti saptamana asta. De fapt, o secretie maroniu inchis cu mucus asa in ea. Ieri nu mai era, era secretia alba. Dar astazi vazui ca iar s-a colorat un pic, bej-maroniu.
Am citit ca e posibil prin scurgerile astea sa se elimine hematomul. Doamne ajuta!

Elly 6+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ellyshor bine ai venit!!!
oana_pdv imi pare rau ..dar nush medici in buc... in schimb tin pumnii sa vii cu vesti bune.
Noi am fost vineri la eco... bebe e bine..creste conform graficului...si sarcina s-a fixat bine ...am scapat de zona de decolare Am scapat de stres
Weekend fain in continuare!

Mami fericita de strumfita si 14+

Mergi la inceput

Strumfy felicitari pentru rezultatele bune! Ce bine ca s-a fixat bebelul bine in culcus. Sarcina usoara in continuare!

Va multumesc pentru ca m-ati trecut si pe mine pe listuta!
UM a fost pe 31.07.2011

Strumfy, si noi avem o zona de decolare de 7-8 mm la care in paranteza dr a scris "hematom decidual". E acelasi lucru?
Tu ce tratament ai urmat?>

O duminica frumoasa va doresc!

Elly 7+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Ellyshor eu am avut doar zona de decolare ...si era de 20mm/6mm la 6 saptamani. Am luat doar Arefam de 200 si Nospa la nevoie.

Mami fericita de strumfita si 14+

Mergi la inceput

Am inteles, iubita. Am mai citit acum si am vazut ca hematomul poate cauza zona de decolare. Asta e cazul meu. Si la mine tot la 6 saptamani a aparut.
Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Va pup dulce!

Elly 7+ si Babyboom

Mergi la inceput