Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Vivela iti urez numai bine si putere... admir seninatatea cu care ai scris acest mesaj ...sper sa o porti si in suflet si din partea mea .

Supermami nici eu nu am imunitate la toxoplasma si sunt foarte atenta ce bag in gurita desi am pofta de jamon serrano si alte lucruri crude si la lactate caut pasteurizate .... am un gargaune pe creier si nu-mi da pace

Carstea pofta de paste, paine si cartofi este o chestie comuna a strengarilor nostrii... Bu cerea doar prajituri vad ca bebe 2 vrea cartofi fierti/copti/prajiti paine/covrigi/chifle si paste multe paste .... ce nu stie el e ca mami nu mai incape in mai nimic .

Pup toate fetele si toti strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldstück spune:

Hei, hei... buna fetele...

Chitosenia: Ma bag si eu iarasi la discutile cu mancarea, vine dupa amiaza si mie mi se face FOAME! Si bebele meu cere Cartofi, paste.. tot de la ce se ingrase mami, mi se face frica sa ma pun pe cintar, brrrr..

Azi mai mincam un peste cu legume.. mmm si ata este bun..

O zi placute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Vivela, .

eu as manca dar nu stiu ce... am mancat o banana si m/a luat o greata... si niste arsuri. asa ca am bagat repede un mar verde. cred ca la pranz fac orez cu ou,castravete crud si mult piper.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Vivela, imi pare rau pt pierdere, dar sper ca esti impacata cu situatia, asa reiese din postul tau.
Carstea, ti se pare ca mananc light? ieri mi-am facut si eu pofta de sarmale(am rezistat o saptamana aproape)ptiu...sper sa nu va fac pofta
Cu fainoasele nu prea am treaba si nici cu cartofii, eu cu mezelurile afumate am mare pasarea
JD, iti trece aciditatea cu mere verzi? la sarcina anterioara, in ultimul trimestru faceam aciditate din orice mancam....nu stiam de mere verzi. Mult succes cu gradi!
Sarcini usoare in continuare!

Miha, mamica fericita de Rares si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Mi/am facut orez si am mancat doar 2 linguri. Nu intra... Supermami, merele verzi sa traiasca. Cel putin data trecuta functionau. E drept ca am avut arsuri doar in ultima luna. Acum am inceput de la 6 saptamani. Cred ca trebuie sa gasesc altceva. Ori sa schimb merele.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Salutare, vin cu vesti! Am fost azi la eco si bebe e bine, numai ca afurisitul ala de hematom nu vrea sa dispara. Nu e mare e de vreo 7 mm dar...exista. Sper sa se retraga...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

Vivela imi pare foarte rau
amy25 ma bucur pt vestile bune, s-o tii tot asa!

pup gravidutele

Monica, fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Buna fetele,

Vivela, imi pare rau. :(

Despre arsuri - pe mine ma mai ajuta laptele rece sau supa de pui rece. Am inteles ca ar fi si Maalox si Rennie ok in sarcina, cel putin sigur dupa 12 saptamani.

Am fost azi la eco, bebe 2 cm, puls 169, peste 3 saptamani fac morfofetala de trim I cu 'test combinat' si mi s-a spus sa vin cu analiza de toxoplasmoza din 6 in 6 saptamani (Ig M) ca n-am imunitate.
La testul combinat mi-a zis dr. sa nu vin cu procentele de risc, ci cu valoarea hormonilor, ca vrea sa calculeze riscul combinat cu ecografia, nu asa, fara.
Mi-a mai zis de morfofetala 2 intre saptamanile 21-23.

Voi faceti testul combinat de trim I?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna dimineata fetelor!
cum va simtiti azi?

Dara 76 ma bucur pt tine, bebe e ok din cate stiu eu.
Am o intrebare pt cine a mai facut bitest: cat dureaza pana se face, ma refer la analiza de sange plus eco, cum se procedeaza? Eu fac bitest la 12 sapt adica pe 27 septembrie.

va ca plec la servici.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Amy eu am facut dry testul si a durat cam 10 zile pana am primit rezultatul acum depinde de laborator sunt fete care au primit rezultatul mai devreme. unde il faci?

14+

Mergi la inceput