Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

racusor, are Andrei niste ochii....superbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Katalina - eu am facut dupa reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-vegetariene/5814/Zacusca-mea/" target="_blank">aici
Sotul a copt ardeii si vinetele la gratar in curte, a doua zi le-am curatat si a treia zi le-am pus intr-o oala mare de 10 kg la cuptor la 140 grade. La final am bagat mixerul si am facut pasta.
A patra zi am sterilizat la 180 grade pt 15 minute (pana incep sa bolboroseasca, apoi inchid si las pana a doua zi in cuptor la racit)
Un borcan e gata

Si TA-DAAAAAM
Fug sa ii dau pranzul, inca nu am citit tot

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Pe unde umblati mamici? Pe Cristina o inteleg, saraca e terminata cu programul de noapte a lui Vladut, dar restul?
Alice, ai fata desteapta...si-a dresat bine bunica . Te inteleg si tine, dar explica-i ca esti gravida si nu o mai poti ridica pe Mara in brate, poate ea nu vede.Am vazut si burtica mare si frumoasa deja. Dar tu in calitate de mamica si gravida, ar tb ca la 8 sa fii in pat , nu sa umbli brambura pe stadioane.... Ce-o sa zica puiutul tau din burta? Apropo!! Cum o sa-l cheme?
Adriana, tu ai mai fost al control? Cum sunteti?
Azi am fost pana la Oana!!! Deci, sunt extraordinar de invidioasa!!! Are o casa mare si frumoasa...
Crissy, Elise incepe clasa I? Ce fata mare ai!!! Dar ai putea sa o dai direct in cls aIIa,ca i-am vazut lista de cumparaturi si eu cred ca se va plictisi in cls I. Am vazut-o si pe frumoasa Bea, cum a luat-o si ea la picior.
Oana, Andreea, cum sunt piticii?
Voiam sa continui cu povestea de la MI, dar nu mai stiu de cine am scris.
Denisa, asa cum se vede din poze e o frumusete. Eu nu prea sunt convinsa ca ea a nascut!!! Ati vazut-o careva gravida live? Ca pozele pot fi trucate!!! Si mie si Calin mi s-a parut un tata bun, adica a ajutat-o mult. Poate a vrut sa impresioneze mamicile de pe DC. Adica a hranit copii cot la cot cu Denisa, a dormit cu ei afara, i-a plimbat sa-i adoarma, etc. Despre Carla si Matteo ce sa va spun? Niste scumpi. Si eleganti foc. Si sa-i vedeti cum danseaza. Tare frumosi ci cuminti.
Bumblebee este o persoana cu un simt al umorului fff bine dezvoltat. M-a amuzat extraordinar. Nu o sa uit niciodata bancul cu ginecologul. Si o femeie frumoasa si foarte calda. Nu la propriu ( nu avea febra). Victor?? Fara pic de stare. O vijelie. Trecea peste orice si oricine...Si ii place sa manance. Termina papa lui si apoi trece la mancarea parintilor. Si vb si el mult. Sia re niste ochi caprui asa blanzi, de zici ca copilul asta e cumintenia intruchipata!!! George, f mandru de feciorul lui si f sociabil. Se vede ca Victor e comoara lor. O familie f frumoasa.
Mai continui maine, ca tb sa ma apuc sa adun din casa, pana vien furtuna ( e afara cu bona) si iar imprastie toate jucariile prin casa.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multu de cafea... f bine prinde... eu sunt in plina zi de curatenie... a venit tanti sa ma ajute...casa e intoarsa pe dos...dar macar o sa vad si eu liminita de la capatul tunelului, chiar daca nu pt mult timp...

kata, lui Eric de exemplu ii place Sana, dar iaurtul nu...cred ca sana e mai dulce si mai lichida...Filip deocamdata mananca orice... ce s-a intamplat? ai aptit ceva? ca n-am prins discutia...

va pup! fug la smotru!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Are rost sa-i cumpar acum lui Raul LEGO cu piese mari? De la ce varsta tb sa stie sa imbine piesele?

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

harnicutelor.
ce-a facut ieri roamania sau care o fi jucat, ca nici nu stiu.

michelle, am vazut pozicile cu mandretea de catalinuta. (tot asa i-a ramas porecla?).

sunt nervoasa ca nu mi-au aprobat astia reducerea programului de lucru cu 2 ore. discriminare pe fata.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da paula sa stii ca a cam dresat-o. O sa faca ce vrea din ea mai incolo. N-am cum sa fiu de la 8 in pat ca nici mara nu se culca la ora aia nu am inceput inca negocierile despre nume.
Apropo de furtuna, se mira marius dimineata ca ce curat e la fisa in camera.. Nu mai e gata :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ah si mara e super iritata la pasa, zici ca e proaspat epilata are numai brobonele rosii.. Aseara inainte sa o culce nu i-a mai schimbat si pampersul, iar eu cand m-am bagat in pat nu m-am gandit sa verific.
Asa ca am lasat-o in fundu gol, am dat-o cu apa termala si ca sa imi multumeasca a facut un caca in bucatarie :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Are rost sa-i cumpar acum lui Raul LEGO cu piese mari? De la ce varsta tb sa stie sa imbine piesele?

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Raisa a primit de ziua ei, nu le imbina, le imbinam noi si ea le dezbina.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Victo, a jucat Romani-Franta, scor 0-0, adica nu ne-am calificat!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput