Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
michelle1981 spune:
rodyka, crissy - spor la facut zacusca!
A mea tocmai am sterilizat-o aseara, e gata pusa in borcane!
Crissy, eu zacusca am pus-o asa la cuptor in oala si dupa ce s-a fiert am bagat mixerul vertical si am facut-o cumva pasta.![]()
![]()
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Alice_Elena spune:
Scrisesem ditai mesajul si l-am pierdut.
Crissy, ziceam ca e o idee extraordinara. Asa daca e vreo urgenta in miez de noapte intram frumos si ne informam, fara sa ne rugam sa fie vladi treaz si crisu pe forum ![]()

Anca, tot e bine ca stati la aer, si copiii dar si tu. Cand incepe bogdan gradi?
Ochidut, acum stau si ma gandesc ca poate trebuia sa o fi dus si eu la spital. Dar eu m-am gandit ca i-a scazut repede si nu revenea decat dupa 7-8 ore. De mancat manca normal, iar cand avea aproape 39 ea umbla prin casa in loc sa stea in pat.
Pupam pe larisa sa se faca bine repede
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
ochidut spune:
Michele, asa ii dam si noi, alternativ.
Coteasca, nu neaparat ca nu sunt de acord. Stiu ca majoritatea pediatrilor recomanda tantum, dar mai sunt si unii care zic ca e cam puternic pentru copii mici, ca se da doar peste 3 ani (sau cel putin 2) ca nu stiu ce are mai puternic in concentratie (chiar si cel cu concentratia mica), ca i-ar face rau inimii 
Acum nu stiu, nu am studiat problema indeaproape dar daca mai am o optiune cu salvigolul, parca l-as prefera pe asta sau ii dau alternativ, mai reduc doza de tantum.
Dimineata i-am dat un puf de tantum dar nu cred ca ii mai dau azi tantum, ii dau salvigol.
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo racusor, mii de pupici. chiar acum iesim si ma duc sa fac comanda. sa stii ca nu ies la analize, noi i-am facut lui stefan acum vreo juma de an,n-a iesit nimic. aceleasi simptome Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
daca ati facut acu juma de an, exista sanse sa fi facut de atunci viermisori...vezi ca in sange se depisteaza cel mai usor, eozinofilele...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonavlas spune:
De dimineata am fost si noi la vaccin, ror si infarix 5. La cel din manuta nu a plans deloc iar la cel din piciorus, doar o maraiala ca ii tineam eu piciorul.
Acum e afara, face nani.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ochidut spune:
felicitari lui Bea
ca uitam![]()
si multe floricele pentru mama ei
se face mare fata ta si independenta
de Larisa Ioana 24.06.2010
maurice spune:
Buna fetelor,
Ma bucur sa va gasesc in casuta noua, spor la povestit!
Mi-am dat si eu cu parera pe mailul comun despre situatia din ultimele zile.
Noi ne-am intors din Italia, am petrecut o saptamana frumoasa si odihnitoare. Sarei i-a placut mult, si zborul cu avionul a fost ok, desi la dus ne-au tinut o ora jumate in avion pana sa decolam. I-a placut sa viziteze obiectivele turistice, putine insa, pentru ca ideea a fost sa ne odihnim, am stat intr-o casuta inchiriata in varful unui deal. La noi acasa e galagie de un an, se construieste o casa lipta de noi si fac un zgomot infernal, de dimineata pana seara, cu bormasina, ciocanul, etc.
I-a placut sa socializeze cu turistii, se baga in seama la mese cu ei, le zambea, tusea inspre ei daca nu o mai bagau in seama pana ii vorbeau iar.
S-a zgaiat cateva secunde bune cu ochii mari la niste japonezi care stateau langa noi, de i-a apucat si pe aia rasul.
Sanatate definaselor bolnavioare, pupici sa treaca repede 
adrianaBuc spune:
salutari si de la ine
crissy, esti cea mai tare! 
rodi, o bataie buna iti trebuie tie!
Ce vorbe sunt astea?! Cum e cu mama acasa? Cand incepi munca?
zacusca....... 

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+
eladea2005 spune:
vaaaai, ce pofta mi-e de zacusca...
ochidut, incearca si HOMEOGENE 9, e bun pt durerile de gat...noi n-am avut rosu in gat, n-am folosit inca nimic pentru asta...sanatate Larisei!
victo, uitasem sa precizez...cand i-au iesit lui Eric eozinofilele marite in sange, in scaun n-a iesit nimic, desi am dus 4 probe la rand...
nu te baza prea mult pe analizele de scaun, de cele mai multe ori nu iese nimic...
aaa, legat de gradi...tot la Paradisul prichindeilor am ramas...apropo, cica tre sa platim o taxa de inscriere de 200 ron, pe langa cei 630 ron scolarizarea...si la voi la gradi se plateste tatxa aia?
crissy, felicitari umblaretei!
kata, si pe Victor il felicitam! bravo!
crispro, ma bucur ca ati avut o noapte mai usoara...
rodi, nu stiu ce sa zic...daca nu-i chioraiau matzucele de foame, cine stie ce-o fi...eu zic sa nu te stresezi daca pe ea n-a deranjat-o cu nimic...
banditii mei dorm abia de juma de ora, Eric nu l-a lasat pe Filip sa doarma mai repede, desi asta micu era somnoros si maraici...ne-a tot deranjat si venea la usa exact pe cand sa adoarma matzu mic...si asta de 2 ori...
i-am spus sa ma astepte in living, la desene pana il adorm pe F..cica ii e frica sa stea singur...ce ma fac cu el???
aaaa, cu pedepsele - chestia cu pusu la colt zic si eu la fel, dupa ce devin constienti de treaba asta, de ceea ce au facut si de rezultatul actiunilor lor...pana atunci....rabdare...
si nervi tari..![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...