Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani fericiti Mady,da fii sanatoasa,sa ai parte numai de bine si de oameni buni pe langa tine!!!

Eu sunt pe aici,profit ca imi doarme mandra si fac curat in casa,asa ca o sa revin.
Ema ,am aceeasi impresie ca tine . Capul sus, educatia nu i-o mai dai tu acum .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mady, multumim de tratatie eu chiar le simt pe bune ca am o colega de birou nascuta azi si avem prajituri si suc
Simina, e ceva mai bine, dar a devenit si mai mamos ca inainte, azi a plans o gramada sa nu plec la serviciu, se ruga de mine sa ma descalt...
Cris, bine ca ai rezolvat cu clientii, saraca de tine, cred ca nu prea ai dormit azi=noapte.Pup si Mirunici
Ema, trist

Revin

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sunt demolata..de cateva nopti nu mai reusesc sa dorm cum trebuie.Miruna mi se trezeste uneori si de 10 ori pe noapte.Azi noapte la 12 si 20 s-a trezit si plangea aiurea,ca dupa ce s-a dus ta-su peste ea si s-a luat de viata ei,sa zica "pishu" .. a facut ce-i drept,iar la 7 fix era up maimuta.Acum i-am dat sa manance si face filme la mine si se miorlaie de imi vine sa-i dau una.Am lasat-o singura in bucatarie ca nu stiu ce-i fac daca ma duc peste ea.
De cateva zile,are in program niste scheme de ma scoate din sarite.Se miorlaie,nu vrea aia,ba nci pe aialalta,face numai tampenii gen: a ciordit un pix de la birou si a decorat caloriferul din bucatarie de nu mai iese,bate pisicul si ala logic ca o gheraie...ce mai,ma scoate din sarite si cred ca o altoiesc cat de curand.
simina se pare ca ne cam da de furca piticii astia mici cu gradinita.Sotul a zis ca stie pe cineva care lucreaza la fundatia care sponsorizeaza gradinita asta care e aproape de casa(5 min cu masina) si vedem daca nu putem sa o aducem aproape de casa si sa o las deocamdata la program scurt,si apoi la cel lung.
mady fata, dar nici una nici alta nu ai avut de ziua ta?Se pare ca in weekend o sa ne cam zdruncini nitelus
getaaaa e minim 3 randuri,da ??Cum e Ary la cresa?
ema al tau viitor fost sot e magar.Sper sa scapati repede cu procesul asta
lali fix la limita cu 3 randuri si un sfert
[b]ana
sa fie oare o perioada la astia micii de ne scot perii albi?CA si Miru este exagerat de pisicoasa ,cum nu a fost vreodata

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Sunt extrem de nervoasa:am incercat sa-l duc pe Andu la gradi la grupa la el si plangea de nu reuseam sa-l potolesc iar doamna lui nici nu l-a bagat in seama-nu i-a adresat nici un cuvant,nimic:nu zic ca ma asteptam sa-l ia in brate dar macar putea sa-i zica ceva,sa-l ia de manuta sa-i arate ceva dar nimic frate.Si asta in conditiile in care nu mai erau decat 2 fetite acolo care se jucau si deci nu avea treaba.Sa mor daca stiu cum sa procedez .L-am dus pana la urma la sora mea la grupa,l-a luat ea in brate si l-a linistit dar ce ma fac cand ea nu va mai merge?Offfff
O sa iau astazi o ladita de struguri si o cutie de vin sa-i duc poate poate ii acorda un pic de atentie.Voi ce ziceti?
Va pup,mai vin mai tarziu ca acum sunt prea suparata!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina NU duce plocon la educatoare!!!daca de la inceput ii dai ,sa te astepti tot anul sa-ti ceara.parerea mea..schimba educatoarea.dar nu duce nimica. E de datoria ei sa acorde atentie fiecarui copilas.Nu e apta si nu are chef,sa stea acasa.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Simina, nu-i duce nimic educatoarei asteia, nu merita nici atentie, e incredibil pt un om care raspunde de niste copii asa de mici...mai mult ca si stie ca este nepotelul unei colege de-a ei si eu sunt de parere sa schimbi educatoarea, daca ai posibilitatea, nu de alta, dar daca ii da atentie doar ca i-ai dus cadou nu inseamna ca are asta instinctual, iar copiii simt prefacatoria
Cris, offf, din cauza racelii e asa, asa a fost si Vladut, cateva nopti nedormite...acum doarme bine noaptea, dar si el are cosmaruri, se trezeste vorbind...de dimineata nici nu a deschis ochii si a inceput sa planga ca vrea afara nu reuseam sa-l trezesc de tot, asa ca am stat langa el si l-am mangaiat pana s-a linistit, si cand s-a linistit s-a ridicat senin in fundulet si mi-a zis ca s-a trezit in schimb, la fel de pisicos si plans ca am am plecat la serviciu

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!
Simina sunt de acord cu Cris ,nu duce plocon sa ii acorde in mod special atentie,nu o va face decat cand esti tu acolo,in rest se va purta tot la fel de indiferenta. Incearca intai sa vb cu sora ta ce fel de om este,daca se poate discuta cu ea,adica sa i ispui pur si simplu de la obraz ca poate daca le acorda ceva atentie micutilor cand plang acestia se vor opri mai repede. Daca asa e genul ei,sau acorda atentie numai celor care ii dau cate ceva ,atunci schimba urgent educatoarea ca astfel copilul tau va plange in fiecare zi la gradinita. Educatoarea nepoatei mele ,de anul trecut, nu avea decat 20 de ani si avea la gradi acolo 25 de copii de la 2.5 ani la 5-6 ani, si unii plangeau aproape in fiecare dimineata dar le distragea atentia cu altceva , cu jcuarii,carioci, ii ducea la flori,sa le ude, ceva, numai sa le distraga atentia de la parinti si le vorbea foarte frumos,le explica de mii de ori ca mami pleaca acasa sa dea mancare la animale si apa , si ii pregateste lui/ei papica buna ,si vine dupa el/ea inapoi atunci cand vin toate mamicile dupa ceilalti copilasi. Nu lasa parintii sa stea mai mult de cateva minute inauntru ca sa nu planga ceilalti copii, se purta pe cat posibil la fel cu toti copiii. Dar ea iubea foarte mult ceea ce facea, se juca cu ei,se punea la mintea lor si se lasa pe mana copilasilor in jocurile lor .

Cris ce or avea oare copilasi? Al meu de fapt cam stiu ce are, inca e la socrela,si mi-a spus ca e miorlait de vre-o 3 zile,mai ales noaptea. Ii ies 3 masele ,una a iesit,iar celelalte trei erau umflate de vre-o cateva luni. Sa iasa si astea si am scapat ceva vreme. Lui i-au iesit celelalte 4 maselute si caninii pana sa implineasca un an,si apoi pauza pana acum.

Anna o avea o perioada mai anxioasa in care simte nevoia sa fie dragalit pustiulica [pup.
Va pupic ,revin mai pe seara,sper .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Offff am vorbit cu sora mea si acum si mai demult si aceasta educatoare este genul careia ii place sa primeasca diverse atentii.Din pacate nu am cum sa-l mut la alta educatoare-la gradi unde e Andu nu e decat o singura grupa mica iar la alta gradinita nu cred ca-l mai pot inscrie.Stiu ca nu e bine sa-i duc ceva dar credeti-ma ca sunt disperata de felul cum s-a comportat-offff putea macar sa-i zica un cuvant.......

Cris-poate de la raceala e asa Miru si poate si din cauza gradinitei.Si Andu e f marait mai ales dupa ce se trezeste. sa treaca starea asta!
Anna-bine ca si-a revenit Vladut.Offf mi-l si imaginez cum te roaga sa te descalti sa nu pleci,cred ca ti se rupe sufletul!Tu cand intri in prenatal?
Lali-am auzit si eu ca ultimele maselute ii chinuie cel mai tare.Am uitat sa zic ca am vazut poze cu tine si fetita si mi-au placut tare mult,sunteti 2 frumoase.

Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Simina, nu stiu cand intru in prenatal, teoretic as fi vrut sa vin cat mai mult la serviciu...practic ... sa vedem, ca la noi nu s-au dat inca salariile pe luna august si sper sa nu o tina tot asa ca o sa stau mai repede acasa, daca tot nu sunt platita macar sa nu mai consum..
In concluzie, sunt f necajita, nu stiu pe ce bani sa ma bazez, si aveam atatea de facut lunile astea.. voiam sa pregatesc casa pt bebe, sa zugravim ca sa improspatam aerul, sa mai cumpar cate ceva pt venirea ei (un dulap, o mocheta, carucior...), in noiembrie ar trebui sa-l botezam pe finicul care trebuie sa se nasca zilele astea, in decembrie nasc...ratele lunare...nu va zic cate sunt pe capul meu si nu stiu cum o sa le facem... rad colegele de mine ca nu o sa am bani de nastere In plus voiam sa ne facem un credit pt casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut fetele!

Am reusit sa intru si eu ...de citit va citesc,de scris...pauza.Am culcat copilul si am putin timp liber.

Eu umblu din interviu in interviu,am trei pana acum,sper sa am noroc,diseara cica ma suna de la unul din joburi sa ma anunte indiferent de raspuns.

Razvi creste...vorbeste de ma doare capul,face toate nazbatiile

Cam atat despre noi.V-am pupat

Mergi la inceput