Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna ziua...
Ce faceti fetelor?
Eu sarbatoresc ultima zi de concediu cu mnancare pentru Eva,aranjat dulapurile si facut prajituri.
De maine de la 8.30sunt la servici...dupa 2 ani si 9 luni.....
Asa ca probabil voi mai intra doar noaptea.......
Cris asa e la intrarea in comunitate.cAM 90 LA SUTA DINTRE COPII RACESC ISI DAU UNUL LA ALTUL...Si fetita nanei Evei a racit dupa prima saptamana,plus ca are niste apucaturi cel putin ciudate.....dar speram sa treaca.Si e racita rau de tot...

Eva e stationara ca si stare...cred ca incepe organismul sa nu mai tolereze cremele si trebuie altele..dar care?Am testat pana acum o multime si tot nu au efect.Doctorii sunt si ei nesiguri cica trebuie asteptat.Cat sa mai astept?

Azi i-am luat Evei o calte noua de povesti si un puzzle simpatic foarte simplu.
Sa aiba ocupatie cat sunt eu plecata.

Mady si Eva a inceput sa dea cu pumnul si piciorul si sa muste.Sunt etape doar trec de la sine.

A, si avem doi canini..jos.Da` numi eu stiu cat nu mananca plodu`...nu vrea imic,nimic,nimic....

V apup si mai vin io...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am o leneeeeeeeeeee de ma doare
am intret sa va zic ca am pus cateva pozici pe contul comun...Darius in plina activitate
va pup si duminica frumoasa in continuare

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Dau poate asa intrati mai des!Eu vorbesc dar ma intelegeti voi ca am fost in concediu!
Sa va mai povestesc de gradi?Deci joi si vineri nu l-am dus iar azi l-am trimis cu sora mea si il tine la ea la grupa-bineinteles ca si azi a plans ca vrea acasa desi a fost cu ea!Vom vedea ce vom face pana la urma ca sunt tare dezamagita-nu ma asteptam sa fie asa greu desi sora mea ma cam pregatise.La sedinta am intrat in comitetul parintilor si am fost sa cumparam rechizite-eu ma implic f mult dar eu nu stiu daca copilul meu va frecventa sau nu gradinita anul acesta.Imi doresc f mult sa se acomodeze dar mai depinde si de el.

Va pup pe toate,ma intorc la trebi ca am o groaza(asa ca dupa concediu).

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele,
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

La Multi Ani NINIA sa fi fericita alaturi de cei dragi si iubita de toti

Nu am avut timp azi dimineata de cafeluta,ca am plecat cu sectoriciul la medic ca sa vedem cu ce pot sa o doftoricesc,si ne-a dat o retetta si scutire pentru la gradinita.

lali e sora ta mai mica in poze?fataaaaaaaaaaa semanati asa de binesi piticuta e asa scumpa
mady sunt sigura ca Alex e doar delasator,sa stii ca nu uita el asa repede toate cele pentru la scoala.Ai incredere in el,e un baiat de nota 10 care prinde totul din zbor,fara sa stea sa toceasca
cuscra dar se descurca bine cu ditamai felioiul de pepene
simina offf, o sa ne cam dea de furca gradinita asta.Sper totusi sa se acomodeze repede si sa nu renuntati

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Ninia! Sa fii sanatoasa si fericita!

Si noi suntem raciti, eu o duc pe picioare, in schimb Vladut nu mai imi doarme de 3 nopti, muci, tuse, mai nou imi zicea mama ca face un pic de febra... M-am saturat de nu mai pot!
Asa ca am avut un wkd f prost...

Revin mai tarziu

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 26+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

off ana, si voi virusati si cu nopti pierdute?.Multa sanatate sa scapati repede si sa aveti un somnic linistit in urmatoarele nopti

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Ce faceti fetelor?Noi lipsim si azi de la gradinita,ca pana nu ii trece raceala,nu o duc.
Sper ca macar azi sa incepeti sa dati semne de viatat ca vad iar cum stati in umbra si ma conversez singura

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Neata,
Am venit si eu la cafea!
Anna-imi pare tare rau ca ati racit-multa sanatate si un mare sa treaca repede repede!Anna-oare pe tine oscillo nu te ajuta?
Cris-si voua multa sanatate sa scapati repede de raceala!

L-am trimis si azi pe Andu la gradi cu sora mea-a plans si ieri-cum nu o vedea pe sora mea cum se punea pe plans.Offfff sper sa se obisnuiasca si sa nu mai planga.

Va pup,o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ieri m-am apucat sa va scriu la fiecare si nu am mai reusit sa termin de scris pana am plecat de la munca Offf, sper ca ma iertati

Cris, cum mai e Mirunica? Ce v-a zis doctorul, ce tratament v-a dat?

Eu nu l-am dus pe Vladut la medic, cred ca avem anul de cand nu am mai trecut pe la pediatru, credeti ca am facut rau? Dar nu mi s-a mai imbolnavit rau ca sa ma faca sa-l duc... de exemplu, acum e racit, dar nu a facut febra deloc si nici tusea sau alte simptome nu mi s-au parut ingrijoratoare. De doftoricit, nu l-am doftoricit decat cu siropel de tuse care contine miere, propolis si vitamina C (o data pe zi). Acum i-am cumparat si Septilin ca sa-l puna pe picioare ca anul trecut a facut minuni. Picaturi nu i-am pus ca nu sta, batista bebelusului nu o suporta, asa ca nasul nu i l-am curatat decat cu o pomita din aceea manuala, de bebe...

Simina, mi-e asa mila de Andutu Eu sunt mai moale asa, nu cred ca rezitam sa-l vad plangand si suferind asa mult...stiu ca nu fac bine, dar mi-e asa mila de ei ca sunt micuti. Sper sa se acomodeze rapid, si sa ii placa la gradinita. Sora ta ce grupa are? Aaaa, si apropos de sora, a luat fetita acasa? CUm e?
Picky, voi cum mai sunteti? Cred ca e asa greu sa fiti toate racite, offf, sper sa treaca mai repede raceala si la voi
Ema, relazare frumoasa la Campulung!
Mada, cum e la serviciu? Cum te simti? Eva cum e?
Mady, ce ma bucur ca si-a schimbat sotul atitudinea si esti mai bine. Pup scolarul destept si micutul "bataus" si pe mami draga
Lali, frumoasa esti si tu si buburuzica mica! V-am vazut in poze, plimbaretelor

Sper sa revin

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anna-a luat sora mea fata acasa de pe 5 sept,adik fff repede.E o frumoasa si o cuminte cea mica si cel mai important e sanatoasa.Sora mea e in culmea fericirii,sambata face petrecere de botez(fara botez in sine ptr a fost botezata in spital)-vreau sa va spun ca nu-mi inchipuiam cata bucurie a putut aduce si nu numai lor ca parinti ci si noua ca matusi,unchi si alte neamuri.Sper sa va pot pune poze saptamana viitoare de la petrecere.
Referitor la plansul copilului si pe mine ma doare sa-l vad plangand dar pe de alta parte ma gandesc ca e spre binele lui sa mearga-invata si face multe lucruri pe care acasa nu le poate face.Zilele astea a fost la grupa la sora mea(grupa mijlocie) si mi-a zis sora mea ca in timpul activitatilor a fost f cuminte si atent insa atunci cand se facea galagie in clasa incepea si el sa planga.Maine il voi duce eu la el la grupa si daca va plange il va lua sora mea la ea-ideea e ca vreau sa se obisnuiasca la grupa lui nu cu sora mea care in curand va intra in CIC.

Va pup!

Mergi la inceput