aparat de vidat pungi cu haine
Raspunsuri - Pagina 3
b.nica spune:
Emanouela,eu nu iteleg de ce ii strici subiectul user-ului care l-a deschis!
Ea vorbeste de pungi, tu vorbesti de "huse" din nu stiu ce compozitie.
Eu folosesc de cativa ani aceste pungi si sunt mai mult decat multumita!
Ori am eu nasul obstruat ori pungile mele sunt bune, pt. ca mie hainele din lana,paturi sau chiar covoare, dupa ce le curat la spalatorie(!) le pun in aceste pungi cand le trece sezonul si nu miros neam cand deschid pungile si nu mai sunt roase de molii.
Mai nou de 2 ani pun si caciuli/gulere/cojoace din blana desi stiu ca nu se recomanda, dar sunt OK iarna si am scapat de stres.
Este adevarat ca pungile nu se mentin mult timp perfect etanse dar nu mai intra moliile!
trischa spune:
Ultima data cand am cumparat am gasit la Real la raionul de chestii de menaj si a costat o punga cca 8e.Problema a fost ca nu m-am uitat la dimensiuni si nu era o punga ci un mega sac,o imensitate pe care am umplut-o bine ,am vidat-o si apoi m-am uitat crucis la ea si am asteptat barbatul s-o putem muta in masina.Si sa stiti ca si barbatul si masina mea sunt de marime xxl si tot a fost greu.Nu exagerez,cred ca avea mai mult de 80 de kg.
Am mai cumparat si altele de masuri rezonabile in care am depozitat haine de iarna si sa stiti ca nu au miros ciudat.Toate hainele au fost spalate inainte de a le pune in punga.Ma gandesc ca de vreti miros frumos se poate pune in punga o chestie mirositoare,gen pernitele cu lavanda ce se agata in dulap.Eu am depozitat si incaltaminte.
Ca dezavantaj, e faptul ca se sifoneaza lucrurile dar in rest numai de bine.
monis5 spune:
nici nu stiu ce sa zic...
Multumesc celor care au scris la subiect .
Pana la urma n-am inteles daca a cumparat cineva din Romania, daca da, de unde.
Daca mai scrie cineva, incercati va rog sa ramaneti on topic, pentru restul discutiilor banuiesc ca exista subiecte pe la zona zoster...
Multumesc
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
hai ca scriu tot eu, ca sa nu fie un subiect inutil si asta.
Punga pentru vidat haine se gaseste in Cora, se numeste sac vidare parfumat cu valva (fara parfum eu nu am gasit bleah ), 60 X 90 cm, 14.9 lei.
L-am probat acum, se baga hainele printr-o laterala care se inchide cu 2 randuri de sine, se trage foarte usor aerul cu aspiratorul si are si o valva mica si rosie care nu lasa sa iasa aerul pana desprinzi aspiratorul si pui capacul.
Am inteles ca se gasesc si in Auchan si probabil si in alte magazine mari.
spor la vidat!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
b.nica spune:
Eu am gasit intr-un market(no-name sau nu-l stiu eu)la acelasi pret dar 2 pungi ..neparfumate,.
Edit. pt. ca mi-am adus aminte ca atunci cand le-am achizitionat erau si pe site-ul Quelle(mai multe pungi la pachet) care acum vedeti voi cum se numeste.